Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miszcz minety

kobiety dlaczego nie umawiacie się

Polecane posty

z facetami jeśli macie ochotę na sex.jest wiele napalonych kobiet na kafe ale umówić się z jakas graniczy z cudem.dlaczego chcecie a nie chcecie.z facetami całkiem inaczej,chcą i są gotowi spotkać się.tylko kobiety ciągle fantazjują że chciałyby to,chciałyby tamto,chciałyby tak i z takim a jak co do czego to nie da rady.nie wiem wstyd was blokuje? Czy strach? Przecież nie słyszy się o jakichś gwałcicielach internetowych.przecież są miejsca publiczne doskonale na pierwsze spotkanie,poznanie się.co stoi na przeszkodzie dziewczyny żebyście spełniły swoje fantazje a nie tylko pisały o tym?

Ja się umawiam ale niestety trzeba spełnic oczekiwania , które mam na liście a nie każdy jej podołuje ^^ istotna dla mnie jest dyskrecja a ta u wielu jest marniutka :O

jak robię minetę?hm...nie ma prostej odpowiedzi na to pytanie.każda cipka jest inna i różne oczekiwania mają ich właścicielki:) dlatego do każdej podchodzę bardzo indywidualnie.muszę widzieć i słyszeć partnerkę żeby wyczuć co sprawia jej największą przyjemnosc.przecież nie chlapie na lewo i prawo bez sensu:) tak robią tylko leszcze :)

a czy Ty 'nieleszczu' widziałeś kiedys tzipke ? nie da się chlapać na lewo-prawo tylko w górę i w doł :O

Gość Dereń
Umawiają się.

Gość Dereń
trudno jest robić loda i pisać na necie

Gość kukulukutuku
Dereń coś w tym jest :P

Gość Dereń
spróbuj to się dowiesz co w tym jest ;P

Gość 07-zglos sie
Fakt ze jesli wszystkie punkty sa spelnione to nie ma co sie zastanawiac ... szkoda potem zalowac niewykorzystanej okazji ... A zycie trzeba sobie umilac

Gość 07-zglos sie
No i dobrze ... tylko trzeba przeleciec :-) przez liste zyczen

a trzeba trzeba ...jest długa i zawiła trochę poskręcana i lekko wygieta w lewo ;)

Gość 07-zglos sie
Lekko wygieta w lewo ... hmmm .... widze ze nie tylko o lisie myslisz :-)

Gość olazkraski
chce byc mężczyzną będe zadawac takie same pytania co TY

Gość 07-zglos sie
Ile jest punktow ? I wymien taki najwazniejszy

punkty rosna z czasem .... :) Najwazniejszego nie ma sa granica poniżej ktorych nie spadnę :D

Gość 07-zglos sie
masz racje ... nawet na Olimpiade trzeba wypelnic minimum. Moze gadzies indziej wymeinimy sie karteczkami :-) ?

miszczu. Bo kobiety właśnie pozostają w sferze fantazji, a mężczyźni są bardziej skłonni wprowadzać te fantazje w życie. A co blokuje kobiety? Mnie osobiście tzw. zasady. Skoro mam stałego partnera, to jakoś nie wyobrażam sobie go zdradzać i bzykać się z innym/innymi. A jeśli mam potrzebę, to tak będę się kręcić wokół mojego M aż to on ją spełni. A w sytuacji, gdy byłam sama to nie miałam oporów w umawianiu się :)

cześć mala 13stko(ciekawe co oznacza ta liczba) zasady blokują powiadasz.a czy takie same zasady zabierają ze sobą dziewczyny np.na disco? Bo jakoś w tłumie rozbawionych ludzi nie widzę różnicy między facetami a kobietami w chęci nawiązywania znajomości.

miszcz ty masz problem ze dobyciem kobiety?:P co drugi temat dajesz facetom miliony rad jak postepowac z kobietami 😴 Myslałam że masz ich co najmniej tuzin:classic_cool:

v34 problemu ze znalezieniem kobiety nie mam.żyje w związku i nie interesują mnie znajomości w moim mieście ani płatny sex.na kafe jestem tylko w czasie pracy,z nudów.i tu szukam odpowiedniej dziewczyny.tylko że tu w większości wypadków mało poważni forumowicze bywają.spędziłem tu już wiele godzin czy dni.z nie jedną pisałem na @ ale umówić się to żadna nie chce.dlatego ten temat założyłem kilka dni temu.ludzie tutaj bardziej o swoich fantazjach piszą ale nie takich które chcieliby zrealizować.dziwne bo np na czacie łatwiej

hejka miszczu :) to nie jest mój wiek, jeśl o to Ci chodziło. Po prostu lubię tę liczbę, trochę mi życie pokopało tyłek, ale się podniosłam i teraz z pechowej trzynastki zrobiłam swoją szczęśliwą liczbę. To może łatwiej byłoby Ci znaleźć chętną kobietkę właśnie na takim np. disco? Z tego co pisałeś nie masz problemów w przemieszczaniu się. Ech, ja też w pracy jestem...

Gość gramowy
słabo się starasz pobądź jeszcze tu troche a zobaczysz wg jakiego klucza to działa i co trzeba pisać aby mieć chętne

same miszcze :O Moze zrobimy mistrzostwa?:classic_cool: