Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WERTGYHNHGK

OŚWIADCZYNY - MAM DOŁA I HANDRĘ - CO DALEJ ?

Polecane posty

Gość WERTGYHNHGK

TYDZIEŃ temu ukochany poprosił mnie o rękę , to miał byc dla mnie piękny dzien , okazałsię pełen frustracji . nie klęknąl, pierscionek nie miałdiamentu,był ładny w moim guście ale tani. zapytał tylko czy zostanę jego żona ? rozczarowanie nie miało końca , potem już

Gość WERTGYHNHGK
tylko moja depresja, brak kasy na wesele,strój i wszystko i co dalej ?

Gość WERTGYHNHGK
wiem, ale ja nie jestem wyrozumiała, zdaje mi sie ze nie włozyłw jego zakup i szukanie serca,czasu i nic. \CZY TO NORMALNE ZE NIC A NIC NIE CIESZE SDIE Z OŚWIADCZYN

Gość WERTGYHNHGK
PROSZĘ O WASZE REfleksje jak to ma wygladac , co sie potem czuje itp.

Gość weź od niego odejdź, bo tylko
skrzywdzisz faceta

Gość 23r23r23
"nie pomyślałaś może że facet nie ma kasy na "wypasiony" pierścionek? " Nie przesadzaj. Na Allegro pierścionek z małym diamentem można kupić już za 300 zł. Jeśli więc nawet tyle facet nie potrafi wydać na jedną z najważniejszych chwil w życiu to dziwny facet.

Gość WERTGYHNHGK
ale czemu mam odejsc, ja go kocham ale nie tak to sobie wyobrazałam . i czemu mam doła ?

Gość WERTGYHNHGK
wydał do tysiąca - około . może faktycznie nastawiłam się na cuda z filmów .

Gość WERTGYHNHGK
kupa mi sie wylala z mordy podczas tych oswiadczyn

Gość WERTGYHNHGK
zdziro może masz rację, sam mówiłże to tylko symbol bo chyba widziałmą kwaśną mine. ani mi na palec go nie włożył tylko dał otwarte pudełko

Gość hHHG
Mój też nie uklęknął. I trochę miałąm doła kolejny tydzień, że ten wazny dzień tak "spieprzył". Teraz mam wyrzuty sumienia, bo z biegiem czasu uważam jego oświadczyny za fajne, oryginalne. Nietypowe, fakt, bez klękania, ale poza tym naprawdę fajne.

Gość i jak to się ma do Waszych
on Cię nie kocha!! uciekaj!!!

Gość powiem i ja.......
oj tam przejmujesz się formą i pierścionkiem ....mój facet oświadczył mi się na ulicy całkowicie mnie zaskakując myślałam ze się ze wstydu spalę widząc miny przechodniów jak on klęczał :D.....też myślałam że moje zaręczyny będą romantyczne ...kolacja świece kwiaty .....ale z biegiem czasu wiem że to na prawdę nie ma znaczenia liczy się miłość szacunek i to że wiesz że ta osoba jest przede wszystkim twoim przyjacielem na dobre i złe

Gość WERTGYHNHGK
moje nie były oryginalne, normalnie w domu

Gość WERTGYHNHGK
no jest przyjacielem tylko że to straszny chytrus

Gość mój mąż oświadczył mi się
w szpitalu, kiedy czekaliśmy na wynik jego badań. dostałam tani, niezbyt urodziwy pierścionek- obydwoje byliśmy studentami, więc nawet przez myśl mi nie przeszło, aby krytykować ten zakup. dzisiaj jesteśmy szczęśliwym małżeństwem; mamy dom, dobrze zarabiamy, a co najważniejsze- kochamy się i szanujemy. widocznie szczerze go nie kochasz, skoro potrafisz dołować się z takiego błahego powodu.

Gość WERTGYHNHGK
może faktycznie to nie takie ważne , dobrze mi piszecie.ale czy to nie swiadczy o tym ze mu na mnie nie zależy ?

Gość WERTGYHNHGK
a CO OZNACZA KLĘKANIE?

Gość mój mąż oświadczył mi się
klękanie oznacza, że nie chciało mu się już stać -.- zastanów się sama, co może oznaczać -.-

Gość bilson
gowno dalej. co za glupia suka. typowa niby zmartowiana a sie chwali ze facet jej oswiadczyl. skoro taka zmartwiona to czemu jeszcze sie nie utopilas?

Gość ihaaaaa
a ja czekam na oswiadczyny. pierscionek wybralam sama kilka dni temu. teraz oczekuje momentu wreczenia :) moj pierscionek zareczynowy tez do najdrozszych nie nalezy bo zwyczajnie nie mamy na takie pierdoly kasy. ale moj przyszly narzeczony cos napomknal ze jak sie odkujemy finansowo to kupi mi jeszcze jeden na oslode :) autorko, to nie jest wazne jaka oprawa i jaki pierscionek - wazne ze ktos kto Cie kocha chce zebys zostala jego zona i spedzila z nim reszte zycia. to chyba najwazniejsze....

Gość WERTGYHNHGK
o jej , nie wyzywaj . pisze tylko że jestem smutna i rozczarowana

Gość l;whefhj
Mój mi się oświadczył jak myliśmy zęby!!! Cały opluty pastą, ja też zresztą - w majtkach samych stałam... I do dzisiaj nie mam pierścionka! Kurwa! Dopiero teraz widzę jaki to cham i prostak! ;/

Gość abcdefgkobieta
jej, jaka Ty jesteś płytka, biedny facet... Przecież nie wiesz czy nie włożył wysiłku w szukanie - sama pisałaś, że pierścionek w Twoim guście, ok 1000zł to możliwe, że jest z brylantem lub innym szlachetnym kamieniem... Facet stresuje się takim wydarzeniem jak Oświadczyny - możliwe, że sam inaczej to zaplanował ale stres go zjadł... Jesteś niewdzięczna, przecież to nie forma zaręczyn jest ważna, tylko fakt, ze facet chce spędzić z Tobą całe życie!!

Gość ergthnm
dziękuję wam . przekonaliści mnie . już mi lepiej