Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestempłaska

Dlaczego nie rozwinely mi sie piersi? Czy jst jakis zabieg zamiast operacji?

Polecane posty

Gość jestempłaska

Mam 23 lata i jestem plaska jak deska. Moj 12-letni brat wyglada tak samo.... nie wiem co robic. Badalam testosteron i jest w normie. Oto zdjecie: http://imageshack.us/photo/my-images/31/zdjci e0445001.jpg/ Miseczka A 75 jest za duza ;( Jak moge je powiekszyc zamiast operacji...?

wstrzykiwanie kwasu hialuronowego, ale jego można max chyba 200 ml, czyli będziesz miała pewnie małe B. Niestety jest to drogi zabieg, a utrzymuje się ok. 1 rok i po tym czasie kwas się wchłania i zabieg należy powtórzyć. Dlaczego operacja odpada?

Gość jestempłaska
ja mam 159 i wae 52 kg. ten zabieg bym chciala, a czy to szkodzi? ile kosztuje i czy kazdy moze to zrobic? ja jestem z torunia, czy tam tez mozna?

Gość jestempłaska
dzieki ale nie mam kasy na to :(

no niestety, cudów nie ma, albo implanty albo macrolaine :O Albo facet, który wyleczy Cię z kompleksów i pokocha taką, jaką jesteś - Za DARMO ;)

Gość jestempłaska
ale problem jest w tym ze nawet bluzki normalnej ubrac nie moge, nosze pusty sanik zeby jakos wygldac....... bo tak to klata plaska jak u chudego chlopaka :(

Gość rosa5
hej ja też mam podobny problem zastanawiam się nad zabiegiem też mam 23 lata jeżeli chcesz możesz do mnie pisać mój mail to rosa5@onet.pl