Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manager1712

Jak zrozumieć zachowanie kobiety

Polecane posty

Gość manager1712

Wydaje mi się że jedna koleżanka ze studiów coś do mnie czuje. Nie było by w tym nic dziwnego gdyby się normalnie zachowywała. Często się patrzy itp stara się być bliko mnie, podchodzi zagaduje, a czasami w ogóle nie zwraca na mnie uwagi i robi to specjalnie. Ostatnio mówię do niej "cześć" a ona udała że nie słyszy i poszła dalej. I ostatnio znowu się kręciła wręcz weszła w moją strefę osobistą, aż nie wiedziałem co powiedzieć. Problem jest w tym że oboje jesteśmy nieśmiali.

Gdyby ta dziewczyna była nieśmiała to raczej nie kręciła by się koło Ciebie i na pewno nie weszła by w Twoja osobistą strefę:P

Menagerze, widze jestes oczytany . Nurtuje mnie, ile ma Twoja strefa osobista ? Bo jesli 2 kilometry to będziecie sie tak namierzac do wiosny ;D Jesli lala Ci sie podoba, przełam swoja nieśmiałośc jeden jedyny raz, reszta pójdzie gładko i pod koniec lata może nawet ja pocałujesz :P

Gość manager1712
Jest nieśmiała na 100%. Jak musi powiedzieć coś na forum klasy to jest cała czerwona. Podejrzewam że się zakochała i robi jakieś dziwne podchody. Tylko że jej zachowanie popada w skrajności. Jednym razem wchodzi mi na głowe a drugim traktuje mnie jak powietrze.

Gość tez tak mialam podpobnie u
a ty jestes chetny czy nie?

Gość manager1712
No laska jest raczej z wyższej półki, zgrabna, ładna, fajnie ubrana.

Gość tez tak mialam podpobnie u
to w czym problem? bo zalisz sie tu jakby cie napastowala jakas paszteciara. jest ladna to bierz se do dzialania, a nie czekasz. ja nie moge. co z ciebie za facet, ktory zamiast brac sie za chetna laske, to wypisuje brednie na babskim forum?

Gość manager1712
Ona wobec mnie robi to samo co ja wobec Michała

Gość a to łajdaki
No bo nic nie robisz, to ile ona może dawać ci do zrozumienia. Za którymś razem się wkurza i ma focha :) Weź się w końcu za nią :) Ona lata za tobą, a ty nic.

Gość konrela////
tez tak kiedys mialam, tyle ze nie znalismy sie, a jedynie widywalismy na szkolnych korytarzach. facet sie patrzyl, usmiechal, ogladal za mna. ja to odwzajemnialam. a on nic wiecej nie robil. tylko sie patrzyl i patrzyl. i czasem mnie szlag juz trafial i udawalam, ze go nie widze lub celowo sie odwracalam. ile mozna czekac na czyjs ruch?