Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna..

Siema kto pogada?:-)

Polecane posty

Gość vfxcbxcvb
ugodowa ja to niczego nie studiuje, bo nie stac mnie na to.... zrobilem srednia szkole i na tym zakonczylem... ale mam myslenie matematyczne, bo uczyli mnie tego bo zawod mam techniczny, tylko pracy w zawodzie brak, ale jak cos wykombinuje to i prace w zawodzie znajde w koncu i nie bede musial wyjezdzac za granice.... a Ty jako mloda osoba az tak sie zawiodlas juz na polskich realiach ?

Gość vfxcbxcvb
ugodowa robisz taka dziwna minke, cos Cię denerwuje ? czy raczej robisz ja, bo to Twój znak rozpoznawczy ?

to moj znak rozpoznawczy:} ja niedawno skonczylam szkole srednia i mam szerokie spojrzenie na realia w polsce jesli chodzi o prace:}

Gość vfxcbxcvb
ugodowa czyli widzisz sie w Polsce czy nie ?

widze poprzez znajomosci ludzi bardziej oblatanych w tych sprawach:P

Gość vfxcbxcvb
to co takie propagandowe glosowanie robisz za wyjazdem z Polski ?

zobaczymy jak to bedzie, w gorze zapisana jest encyklopedia od a do z:}

jak to po co zaba:} bo jak ktos nie ma znajomosci takich jak trzea to nic tylko emigracja:} no nie?:}

Drogi forumowiczu:} moje pytanko- gdzie wyjezdzasz konkretnie??? niemcy anglia francja???:} ugodowa jest strraasznie ciekawa

Gość vfxcbxcvb
wiesz sami piszemy swoja historie 😴 emigracja no tak, sam ja stosuje, ale mnie to juz meczy :D bo nie chce cale zycie tak wyjezdzac....

Gość vfxcbxcvb
ugodowa gdzie wyjezdzam no tam gdzie jest praca i tam gdzie cos zarobie 😴 tam w sumie kilka miesiecy sie popracuje i ma sie tak jak roczny u nas zarobek :D

Gość vfxcbxcvb
wiesz nie cieszy mnie wyjezdzanie bo wole nasz ojczysty kraj, z braku poki co lepszych mozliwosci musze zarabiac na swoje wydatki, bo nikt mi nie da, na co sobie zarobie na to bede mial, znowu sie kasa konczy to znowu trzeba wyruszac....

Gość vfxcbxcvb
no jak na razie to w 4 krajach bylem, a zyjac w Polsce tobym nic nie zobaczyl z czego w 3 pracowalem po kilka miesiecy....czasem ta praca to byl epizod, ale i tak zawsze cos zarobilem :-) a Ty pracujesz, czy sie obijasz ?

Gość vfxcbxcvb
jak myslisz, czy jak ktos mi obiecal w Polsce, ze do mnie zadzwoni jak bedzie mial miejsce to to zrobi ? czy jednak powinienem isc na miejsce i pogadac z tym kims ?

Gość vfxcbxcvb
poszukujesz pracy, a znajomi Ci nie pomoga ?

co ty zaba szanse ze zadzwoni sa marne. powiedzenie komus ze sie zadzwoni to jest tylko sposonb na zbycie delikwenta:} jakby zadzwonil to bylby cud

Gość vfxcbxcvb
dobrze ,ze mi oczy otworzylas, tez tak myslalem ,wiec musze podejsc na miejsce i wiedziec na czym stoje :classic_cool:

Gość vfxcbxcvb
jeszcze jedno nie chwal tak pracy za granica, bo znam czesc Polakow, co nic nie zarabia, bo wydaje praktycznie wiekszosc zarobionej kasy za granica....

ale tez kijowo bo nie wiadomo czy nie zostaniesz odebrany jako namolny gosciu..ale w sumie co ci zalezy..ile to roboty,zjesc nie zjedza w dzisiejszym swiecie trza byc raczej namolnym

gosciu pojechal do irlandii jako przystojny studencik a tam zostal zarosnietym bezdomnym nie majacym na bilet do polski:{ smutne a prawdziwe zaba

Gość vfxcbxcvb
wiesz ale polskie przepisy tez daja w dupe....sa chore.... pozyjesz z polska biurokracja to zobaczysz....

jak to jak sie witac:} dobry dzien,dobry dzien tu twoje radyyjo heloł:}