Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crazy-angel

jakie dodatki do bluzki w kolorze miętowym??

Polecane posty

Gość crazy-angel

kupiłam sobie zwykłą lekką bluzeczke z krótkim rękawem w kolorze miętowym. chciałabym dodac jakieś ciekawe dodatki tak aby nieco ożywić strój. co i w jakim kolorze polecacie? czy np wchodzą w grę apaszki albo jakieś szale czy nie bardzo ??:) proszę o pomoc!:)

Gość niby
Kilka tematów niżej znajduje się temat o miętowej sukience proponuje zajrzeć tam. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5286419 Napisałam tam o kolorystyce. Zaś w innym twoim temacie napisałam o apaszkach latam. Ps. Dotyczy to także szali. Lato krótki rękaw nie ważne, odpowiednio dobrany szal/apaszka to fajny dodatek. Oczywiście nie wełniany szal ale np. jedwabny.

Gość sałatka letnia z kalfiora
do takiego koloru pasuje brąz- gorzka czekolada, grafity i granaty oraz ciemne zielenie i czerwienie "kolor dojrzałego wina" czerwonego bordo ;)

Gość lovegirl13
do mięty najbardziej pasują białe dodatki,mogą być też różowe ale minimalnie,byle nie przesadzić ;)

Mięta to cudowny kolor orzeźwiający i bardzo modny w tym sezonie. Sama kupiłam sobie rurki włąśnie w tym kolorze. Jeśli chodzi o bluzeczke myslę ze najlepiej sprawdzi się biały moze też żółty lekko różowy i malinowy ja postawiłam na związek mięty ze złotem co wygląda piorunująco. Np. szeroka złota bransoletka lub koprtówka jesli bluzeczka ma dekolt to polecam łańcuszek wokół szyi złoty z motywem egipskim lub w motywie łańcucszka splecionego byle by łancuszek nie wisial czyli nie był długi tylo taki wokół szyji podkreślający dekold mysle ze wygląda to najkorzystniej i bardzo elegancko. Pozdrawiam!! Hej dziewczyny widze ze trafiłam w 10 jesli chodzi o ten temat. Załozyłam blog o tematyce praktyczna moda czyli co wybrac i w czym bedziemy sie czuc najlepiej i przy okazji modnie i stylowo. W oparciu o najnowsze trendy jak i własne doswiadzcenia z zakupów zapraszam na bloga: www.practicalstyle.bloog.pl gdzie otwieram dyskusje własnie związane z modą serdecznie zapraszam !!!