Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sikawice idziiie idzieee

spoznia mi sie okres -ciaza wykluczona pomocy!

Polecane posty

jestem rok po porodzie, pierwszy okres tez dostalam pozno, bo dopiero w polowie 7 miesiaca po porodzie, wtedy zaczelam uzywac plastry, ale po 3 miesiacach zrezygnowalam bo mialam straszne migreny, ostatnie dwa okresy mialam normalne w okilicy 30 dnia, dzisiaj mija 38 dzien jak nie mam okresu, martwie sie bo to nienormalne,a moja gin ma urlop.... czy to moze byc spowodowane jakas burza hormonów? albo stresem?? dwa tygodnie temu przezylam bardzo stresujacy tydzien, ciaze wykluczam, bo od porodu nie uprawiam seksu

prosze o pomoc :(

Gość mała burza
Ja mam podobną sytuację z tym,że u mnie powtarza się to już trzeci miesiąc.do tej pory po usg brałam luteine i się pojawiał.Teraz jestem w kropce.@ powinien być dwa tyg. temu moja gin.na urlopie, ja z maleństwem sama w domu ze skręconą nogą ,20km.od apteki więc nawet testu nie mogę zrobić.Aj.i boję się brać luteinę bez usg.Ale progesteron chyba nie powinien narobic szkód bez usg?Wie ktoś moze?

Gość benia:)
A może masz torbiel na jajniku? Moja siostra tak miała,. Zrób jak najszybciej usg:) pozdrwaiam

Gość ropoo
orgazm pobudza naczynia krwionosne, co za tym idzie, wywoluje okres. u mnie to zawsze dziala jak mi sie spoznia okres pare dni

Gość Katarzyna@@@!@
Ile masz lat? w pewnym wieku występują cykle bezowulacyjne i @ się spóźnia wtedy.Mi się spóźnia tak ok 7 dni dwa razy w roku.

Gość Ola _b
witam! Mam ten sam problem, tylko że okres spóźnia mi się już prawie miesiąc. ostatni raz miałam 19 maja. ciążę wykluczam. nie wiem czym to może być spowodowane. w środę idę do gin. bardzo się boję.

Gość mała burza
Benia:)-tak nie mogę wykluczyć torbieli bez usg ale uwierz mi nie mogę teraz zrobić.Po pierwsze bo mam maleńkie dziecko i jestem z nia sama po drugie mam skrecona nogę a po trzecie daleko do gina jakiegokolwiek(moja jest na urlopie).musze czekać.Mam luteine ale boje sie brać bez usg.Czy gdyby była torbel to progesteron może zaszkodzić? Ropoo-orgazm hmmm...bardzo chętnie:)niestety chłopina w delegacji:):) OLA-powodzenia na wizycie,środa juz blisko.

A czy ktoras z Was miała tak ,karmiłam syna piersią 1,5 r brałam cerazette okresu rzecz jasna nie mialam,poszlam niedawno do lekarza doktor przepisala mi luteine po tyg dostałam okres i juz luteine odstawilam i przyjełam pierwsza tabletke anty ,okres bezbolesny i skąpy i bardzo krotki 2 dni ,przed ciaza rowniez mialam gora 4 dni,ale nie wiem czy dobrze zrobilam odstawiajac ta luteine ,lekarka nic mi nie powiedziala ja ciemna masa nie zapytalam ile mam brac ,u mnie ciąża też wykuczona mialam usg robione mąża nie ma w domu.No do rzeczy czy mozna miec pierwszy okres po porodzie taki skąpy i krotki .

Gość Ola _b
dzięki, mała burza. odezwę się w środę wieczorem.

Gość Ola _b
witam! dzisiaj lekarz nic mi nie powiedział, dał tylko skierowanie na usg, ale muszę prawie miesiąc czekac. masakra. taka to jest służba zdrowia. :(