Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna i niezdecydowana

Jak mu powiedzieć?

Polecane posty

Jestem w związku. Kocham mojego faceta, myślimy o wspólnej przyszłości. Mam się do niego przeprowadzić (nie mieszka w PL) Jest jednak coś co rzuca cień na nasze szczęście. Ponad rok temu przeszłam operację usunięcia torbieli. Diagnoza-endometrioza. Wiele czytałam o tej chorobie i wiem ,że często powoduje bezpłodność. Mój facet chce mieć dzieci w przyszłości. Nawet żartuje sobie, że gdyby nie te moje tabletki anty to już bym była w ciąży a on by się cieszył.. No właśnie. Te tabletki są mi tak naprawdę potrzebne po to ,aby zaleczać endo :( Nie jako antykoncepcja. Czuję ,że muszę mu powiedzieć prawdę o mojej chorobie, ale tak się boję. Jak powiedziałam mojemu byłemu to rzucił mnie pod byle pretekstem...Mój obecny ukochany jest dobrą osobą, ale trwając przy mnie cierpiałby bo on CHCE mieć dzieci i to najlepiej dwójkę. A ja możliwe ,że nie urodzę ani jednego. OK powiecie ,że niektóre kobiety z endo zachodzą w ciążę, no właśnie NIEKTÓRE. Nienawidzę swojej choroby

Gość zachodzą czasami
oglądam taki oglądałam ciążę z zaskoczenia, babkę na operację wieźli a ona w ciąży była i potem choroba całkiem minęła. A facetowi musisz powiedzieć, bo będzie się czuł oszukany i straci do ciebie zaufanie.

Gość vgcxd
powiedz no przeciez mowisz ze jest dobry itd, chyba nie jest tepy zeby nie zrozumiec ze to choroba! musisz powiedziec

Tak widziałam ten program cuda się zdarzają Wiem muszę mu powiedzieć tylko nie mam pojęcia jak się za to zabrać. Jest dobry i zasługuje na to ,żeby być szczęśliwy. Nie chcę go okłamywać. Teraz jest mu tak dobrze przy mnie, wiele razy mi to mówił. Jednak nadejdzie taki moment, że będzie chciał być ojcem i co wtedy? ...Ze mną może się to nie udać. Może powinnam sama odejść ,żeby znalazł sobie zdrową kobietę