nielubieuk 0 Napisano Lipiec 16, 2012 Ej powiedzcie znacie organizację którę by zajmowały się w ramach wolontariatu pomocą polakom w wielkiej brytanii. żal mi tych biedaków żyjących w szeregowcach w takich dzielnicach biedy.sam poznałem czym jest życie w biedzie mieszkając w anglii i chciałbym podobnym rodakom pomóc. ----------------------------------------------------------------------- http://photoeverywhere.co.uk/britain/manchester/slides/moss_side_manchester_terracesPC298795.jpg ----------------------------------------------------------------------- http://photoeverywhere.co.uk/britain/manchester/moss_side_manchester_terracesPC298789.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tomecetylko Napisano Lipiec 16, 2012 ty swoje posiadlosci pokaz lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
donkapatke 0 Napisano Lipiec 16, 2012 nie lubie uk Weź już nie rób zamętu i idioty z siebie. W ogóle wy wszyscy przeciwnicy Anglii, odpierdolcie się w końcu od tych co w Anglii mieszkają. Już zaczynam rzygać na te wasze debilne propagandowe posty w stylu, Anglia to gówno a Polska to raj.Skoro wszystkim tak dobrze w tej kochanej matce Polsce, to siedźcie tam na dupach i wara od tych którzy wyjechali. Dlaczego nie dopierdalacie się do tych którzy od wielu lat wyjeżdżają do Niemiec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAGDA_______ 0 Napisano Lipiec 16, 2012 Nie wiecie, że gimgówno ma wakacje!! przecież gdyby autor miał coś to by tak nie pisał. Po prostu łamie go, że jest wielkim zerem i nic nie ma. Swoje "ale" wyładowuje na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Lipiec 16, 2012 ale zagadke jego obsesji mozna uznac za rozwiazana.. jak sam napisal po prostu w uk mu nie wyszlo i wrocil do polski i w ten sposob chce zagluszyc swoja porazke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najlepiej najpierw zlozyc Napisano Lipiec 18, 2012 Hmmm... nie wiem skad autor takie perelki wyszukuje,ale szczerze mowiac to nie chcialabym faktycznie tam mieszkac bo na zdjeciach jest Moss Side w Manchester gdzie mozna zarobic kulke w leb jak sie pojawisz w nieodpowiedniej porze. To kryminalna dzielnica czarnych gangow :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a twoj dziadek byl czarny? Napisano Lipiec 18, 2012 skoro tak sie bad boys obawiasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szaderga Napisano Lipiec 18, 2012 W kazdym razie mozna wkleic setke zdjec z Polski, Francji, Niemiec, CZech itd z biednych i tzw" zakazanych dzielnic i wyjdzie na to samo. Komus w zyciu nie wyszlo bo jest nieudacznikiem i nie radzi sobie ani w PL ani za granica. Szkda, ze zamiast podjac porzadne leczenie probuje znalezc zloty srodek w necie, czy tam na kafe :D Mnie to ani ziebi ani grzeje, wiem jakie mam zycie, co osiagnelam a psychicznie chorzy sa poza moja skala zainteresowan :D Czlowiek szczesliwy i spelniony nie siedzi po calych dniach na durnowatym forum, wklejajac zdjecia i kompromitujac sie brakiem wiedzy :D Chorych, glupkow, kretynow, nieszczesliwych jest wielu. Najlepsza rada - olac przyglupa, szkoda zycia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach