Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modnasuknia

suknia polska czy zagraniczna?

Polecane posty

Gość modnasuknia

Mam prosbe do przyszlych panien mlodych jak rowniez do dziewczyn, ktore maja juz slub za soba. Czym kierujecie sie wybierajac suknie slubna? 1. Kraj pochodzenia? Jesli tak to jaki? 2. Cena. Poprosze o przedzial cenowy. 3.wyglad. Poprosze o opis I kolor 4. Ile czasu przed slubem wybieracie suknie? 5. Inne Mam nadzieje, ze pomozecie choc troche. Ps. Czy podczas wyboru sukni wazny jest dla Was wystroj lokalu I atmosfera w nim panujaca?

Gość modnasuknia
A jesli chodzi o buty to wybieracie typowo slubne? Obcas wysoki, niski? Ile cm?

Gość modnasuknia
Dziewczyny pomozcie...

Gość kraj pochodzenia
nie ma dla mnie znaczenia. 2. 2000-3000 3. Biala , dluga , gorset w krysztalkach , dol gladki na kole , bez ramiaczek. 4. 4msc przed. 5. Obsluga salonu 6. Buty 2cm , gdyz chlopak niski.

Gość mojeee
1. to, jak w niej wyglądam 2. cena (1800 zł- wyprzedaż ekspozycji) 3. moja suknia jest polska - nie miało to znaczenia, ale cieszę sie, że mogę wspierać rodzimych przedsiębiorców, którzy niczym nie ustępują zagranicznym 4. obcas tak do 8 cm, chłopak wysoki

1) Z tego co oglądałam polskie sukienki nie są z najlepszych materiałów. Ja mam suknię Włoską 2) Przedział cenowy 2500 - 3200 zł 3) Moja jest to typowa księżniczka 4) w salonie byłam w kwietniu suknię wybierałam 20 minut:) Czas oczekiwania na nią 6 miesięcy 5) obcas mam 4,5 cm ponieważ chłopak niski;)

Gość modnasuknia
Dzieki za odpowiedzi, ale licze na wiecej. A tak sobie pomyslcie, wolalybyscie isc np. W sukni francuskiej, wloskiej, amerykanskiej czy polskiej? Gdy powiem Wam, ze mam suknie francuskie, zrobi to na Was wrazenie?

Gość chyba kolezanka
traci istote ślubu, a zaczyna życ cyrkiem mu towarzyszacym

Gość modnasuknia
Ok przyznam Ci racje slub to cyrk, owszem. Ale ja swojego cyrku nie zaluje, bylam przeciwna takimm przedstawieniom, a dzis plulabym sobie w brode gdybym nie zdecydowala sie na to co mialam. nie potrzebuje teraz opinni dot. Tego jak ma przebiegac slub. Chodzi mi glownie o suknie. Otwieram salon, chce sie dostosowac do klientek.

Gość straooonika
Suknie sprowadzone z zagranicy nie kosztują 2tys.Suknia która jest naprawdę sprowadzona np. z Włoch będzie kosztowac najmniej 12 tys.Suknie które są w salonach w Polsce rżekomo zagraniczne są szyte w Polsce

Gość modnasuknia
Skad niby takie informacje posiadasz?

Gość straooonika
Mam takie informacje bo moja siostra pracuje we Włoszech w pracowni krawieckiej i wiem jakie są ceny sukien we Włoszech ,więc suknia która kosztuje we Włoszech 4 tys euro nie będzie kosztować w Polsce 4 tys złotych.Suknia jest szyta w Polsce przez zakład który ma licencję na szycie danych sukien,tylko w salonach ściemniają ze sprowadzają tę suknię z Włoch