Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 modnasuknia

suknia polska czy zagraniczna?

Polecane posty

Go艣膰 modnasuknia

Mam prosbe do przyszlych panien mlodych jak rowniez do dziewczyn, ktore maja juz slub za soba. Czym kierujecie sie wybierajac suknie slubna? 1. Kraj pochodzenia? Jesli tak to jaki? 2. Cena. Poprosze o przedzial cenowy. 3.wyglad. Poprosze o opis I kolor 4. Ile czasu przed slubem wybieracie suknie? 5. Inne Mam nadzieje, ze pomozecie choc troche. Ps. Czy podczas wyboru sukni wazny jest dla Was wystroj lokalu I atmosfera w nim panujaca?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 modnasuknia
A jesli chodzi o buty to wybieracie typowo slubne? Obcas wysoki, niski? Ile cm?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 modnasuknia
Dziewczyny pomozcie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kraj pochodzenia
nie ma dla mnie znaczenia. 2. 2000-3000 3. Biala , dluga , gorset w krysztalkach , dol gladki na kole , bez ramiaczek. 4. 4msc przed. 5. Obsluga salonu 6. Buty 2cm , gdyz chlopak niski.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mojeee
1. to, jak w niej wygl膮dam 2. cena (1800 z艂- wyprzeda偶 ekspozycji) 3. moja suknia jest polska - nie mia艂o to znaczenia, ale ciesz臋 sie, 偶e mog臋 wspiera膰 rodzimych przedsi臋biorc贸w, kt贸rzy niczym nie ust臋puj膮 zagranicznym 4. obcas tak do 8 cm, ch艂opak wysoki

Udost臋pnij ten post

1) Z tego co ogl膮da艂am polskie sukienki nie s膮 z najlepszych materia艂贸w. Ja mam sukni臋 W艂osk膮 2) Przedzia艂 cenowy 2500 - 3200 z艂 3) Moja jest to typowa ksi臋偶niczka 4) w salonie by艂am w kwietniu sukni臋 wybiera艂am 20 minut:) Czas oczekiwania na ni膮 6 miesi臋cy 5) obcas mam 4,5 cm poniewa偶 ch艂opak niski;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 modnasuknia
Dzieki za odpowiedzi, ale licze na wiecej. A tak sobie pomyslcie, wolalybyscie isc np. W sukni francuskiej, wloskiej, amerykanskiej czy polskiej? Gdy powiem Wam, ze mam suknie francuskie, zrobi to na Was wrazenie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chyba kolezanka
traci istote 艣lubu, a zaczyna 偶yc cyrkiem mu towarzyszacym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 modnasuknia
Ok przyznam Ci racje slub to cyrk, owszem. Ale ja swojego cyrku nie zaluje, bylam przeciwna takimm przedstawieniom, a dzis plulabym sobie w brode gdybym nie zdecydowala sie na to co mialam. nie potrzebuje teraz opinni dot. Tego jak ma przebiegac slub. Chodzi mi glownie o suknie. Otwieram salon, chce sie dostosowac do klientek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 straooonika
Suknie sprowadzone z zagranicy nie kosztuj膮 2tys.Suknia kt贸ra jest naprawd臋 sprowadzona np. z W艂och b臋dzie kosztowac najmniej 12 tys.Suknie kt贸re s膮 w salonach w Polsce r偶ekomo zagraniczne s膮 szyte w Polsce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 modnasuknia
Skad niby takie informacje posiadasz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 straooonika
Mam takie informacje bo moja siostra pracuje we W艂oszech w pracowni krawieckiej i wiem jakie s膮 ceny sukien we W艂oszech ,wi臋c suknia kt贸ra kosztuje we W艂oszech 4 tys euro nie b臋dzie kosztowa膰 w Polsce 4 tys z艂otych.Suknia jest szyta w Polsce przez zak艂ad kt贸ry ma licencj臋 na szycie danych sukien,tylko w salonach 艣ciemniaj膮 ze sprowadzaj膮 t臋 sukni臋 z W艂och

Udost臋pnij ten post