Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieufactopod.26

Nie ufajcie zadnemu facetowi!!!

Polecane posty

Gość nieufactopod.26

juz sie pare razy przejechalam probowalam zaufac i co znowu klamstwa Pisze i mowi mi, ze jestem dla niego wazna ,ze mnie kocha zawsze bedzie wspieral Skasowal profil na Badoo gdzie sie poznalismy bo uznal ze ma dziewczyne i nie potrzebuje juz tego a tu prosze dzisiaj odkrylam ze ma nowy profil na Badoo i ma status jestem singlem i ma ochote spotkac sie na slodka czekolade Faceci to zaklamane swinie juz nawet nie chce sie zakochiwac bo nie chce cierpiec .:( i jak tu ufacccc!? :/

Gość hehe!!!! ale drań straszny !!!
:D:D:D:DD:D:D:D:D:D::DD:D:D:D:D:D:D:DD:p

Gość nieufactopod.26
nikt sie nie wypowie w tej kwestii ufacie swoim facetom?

Gość nieufactopod.26
Tak dran zalozylam profil na badoo jako inna dziewczyna i sie z nim umowie :D

Gość tak mój jest wierny
i normalny Nie wchodzi na żadne fora , w internecie czyta tylko wiadomości albo płaci rachunki .

Gość nieufactopod.26
jutro mamy sie spotkac i nie wiem czy mu cos na ten temat mowic czy czekac jak sie umowi ze mna na badoo myslac ze sie umawia z inna dziewczyna i wtedy zobaczyc jego mine jak mnie zobaczy :D

Gość nieufactopod.26
to ciesze sie ze przynajmniej ty jestes szczesliwa

Gość jesli tak robi to znaczy
ze nadal "szuka" a jesli szuka tzn ze ...i sobie dospiewaj nie podszywaj sie,nie umawiaj zerwij kontakt,na amen to jego wybór,i jego strata ..bo straci Ciebie. machnij ręką,i sobie głowy nie zawracaj,i nie trac energii na co nieistotnego,

Gość nieufactopod.26
:( masz racje i znowu ten bol czym ja zawinilam juz nikomu nie uwierze nawet jak mnie bedzie ktos kochal bardzo :( kazdy mowi co chce

Gość eduardo we2e21
Ja tam nie ufam już żadnej kobiecie same kłamstwa umiecie wciskać. Kłamstwa, zdrady, knucie intryg. Nie ufajcie chłopaki żadnej kobiecie!!!!!!

Gość mjc2
i tym pięknym podsumowaniem obu płci - rozpoczynamy wtorkowe zmagania z życiem :D:D:D robaczki moje drogie - uśmiechu uśmiechu :) wam życzę i żadnych więcej porażek :):)

Gość gfhhh
Łącze się z Tobą w bólu. Ja też miałam chłopaka, który mnie zdradzał. Oprócz mnie spotykał się z inna. Gdy dowiedziałam się o tym zerwalam z nim. Podczas rozmowy dowiedziałam się że oprócz tej jednej były jeszcze inne. Teraz już złość mi trochę przeszła na niego. Zastanawiałam się czy byłabym w stanie wrócić do niego stwierdziłam że nie. Bo teraz ciągle będę zastaniawiala się czy znów mnie zdradza. A każda kobieta to potencjalna kochanka.

Gość kicikira
Ja tez poznalam faceta w necie. Nie bede wchodzic w detale. Ale on wciaz ma konto, nie usunal go. Dlatego ja mam swoje. Na poczatku znajomosci, przestalam sie na nim logowac, zeby widzial, ze nie szukam juz i moze tez przestanie. Ale skad. On sie loguje tam non stop w zasadzie. Codziennie po kilka razy. Jakby co, ma argument, ze ja tez mam konto. Postanowilam jak sie spotkamy nastepnym razem zapytac go o to wprost-czemu nie usunie konta (pytanie jest wszakaze retoryczne) lub czy je usunie, skoro sie poznalismy, spotykamy. Jesli bedzie krecic powiem mu po prostu, ze w takim razie mamy oczekiwania wzgledem naszej znajomosci i ja niestety musze ja zakonczyc w takiej sytuacji. jednoczesnie rozumiejac jego potrzebe do poznawania nowych ludzi itd, ale niech to sie nie dzieje z moim udzialem ( i moim kosztem)

Gość gsdgsfvzcz
gfhhh takich jest pelno,nie tylko twoj byly.

Gość dqwdqwdqw
hehe to normalne oni tak klamia

Gość nie ufam za bardzo
może sa po kursach PUA te ciotki kłamliwe?

Gość hnghfg
Kobiety wcale nie są lepsze nic tylko by zdradzały!!!

Gość asjfhjwd
hehe, mój ex też tak robił, zostawiłam go bez tłumaczenia, nie chciało mi się konta zakładać na badoo:P choć przez moment myślałam, żeby się z niego trochę ponabijać, ale miałam ciekawsze rozrywki. fajnie, że to odkryłyście kobietki.

Gość a ja mam takie zasady o
nie mam kont na portalach randkowych nie mam żadnego konta na portalach społecznościowych , były mnie za bardzo prześladował i nie zaryzykuję

Gość mam znajoma lat 36
niestety napala się na wielka miłość poprzez portale randkowe :( facet zwodził ją ponad rok

Gość asjfhjwd
możesz zablokować byłego i mieć konto na portalu społecznościowym jeśli chcesz. nie daj się zastraszyć. nie musisz mieć konta na badoo , żeby widzieć czy ktoś ma tam konto i jak często na nie wchodzi.

Gość SASADdf
KOBIETO WSZYSTKO PRZED TOBOM JESZZC ENIE RAZ DASZ SIE NABRAC FACETOWI; FACET TO SWINIA11!!!!! JUZ SIE PRZEKONALAS ZE TO PRAWDA

Gość a ja mam takie zasady o
jaki problem żeby założył inne konto albo coś obszedł , on jest przechujem to nie takie proste ale sparzyłam sie i mam więcej czasu i dzieki temu mniej głupich znajomych

Gość z tego co mi wiadomo
najgorsze świnie właśnie siedzą na portalach randkowych , jak się umawiasz z takim fagasem przez neta powiadom kilka osób, jeszcze cie zgwałci z kolegami brutalnie albo wytnie ci ktoś nerkę ,nie jedna tak chciała dziewictwo sprzedać załozyła konto dała ogłoszenie a potem dziwota 4 dresów zawlekło do bagaznika , 10 zgwałciło a potem zostawiło w szczerym polu w podartych ubraniach

Gość tak a bo to nie jeden
są ciule co wklejaja zdjęcie swojego przystojnego kolegi albo ściągniete z neta zawyżają wzrost a potem rozczarowanie ,że taki niski taki brzydki

Gość asjfhjwd
mój miał swoje foto. ja go poznałam w realu. wiec pozornie normalni, mogą tez się okazać idiotami. trzeba obserwować takich i w porę reagować. ja własnie gdy sie zaczął głupio zachowywać sprawdziłam jego konto, o którym się wygadał na poczatku znajomości. a to, że ciul to się zgadzam. normalny człowiek nie ma potrzeby umawiać się z jedną, a za jej plecami szukać kolejnej. prawdziwy facet znajdzie taką która mu odpowiada i będzie się jej trzymał. prawdziwy facet a nie ciul i desperat...

Gość asjfhjwd
i nie mówcie, ze nie ma co ufać żadnemu facetowi, ja po tym kretynie poznałam kilku wartościowych mężczyzn, z jednym z nich się nawet spotykam, a ten ciul dalej szuka szczęścia na badoo.