Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikimaja

ból przy seksie

Polecane posty

Gość mikimaja

Hej. Jeśli był taki temat, to proszę o usunięcie. Kochałam się z moim chłopakiem już 4 razy. Za każdym razem parę godzin po stosunku, po pierwszym wysikaniu się, widzę krew na papierze. i pierwsze dwa razy strasznie mnie bolały. Za trzecim razem, to w sumie nie był stosunek, ale i tak penetracja penisa była (przez chwile), też znalazłam krew i mnie bolało. Za czwartym razem, bolało mnie tylko przy wkładaniu, a później było już bardzo przyjemnie, ale za to też była krew. Chciałam się zapytać, czy ktoś tak kiedyś miał? Czy to normalne? Co mam robić? Mój chłopak tylko wie o dwóch pierwszych krwawieniach i o pierwszym bólu. Mam 18 lat, mój chłopak 19. Nie byłam jeszcze nigdy u ginekologa, i raczej odrzucam tą "propozycję", więc proszę nie pisać, że mam iść do niego. Używamy prezerwatywy.

Gość hatttonn
wypnij doopę będzie lepiej..

Gość a w jakich odstępach czasu
były te stosunki?

Gość martulkaaaa_________
nie rozumiem, dlaczego "odrzucasz tę propozycję"? przecież ginekolog to jest właśnie ta osoba, która odpowie Ci na to Twoje pytania i niepokoje, nie ma się czego bać i wstydzić, to lekarz jak każdy inny, lepiej łyknąć wstyd i dać się zbadać i z nim pogadać niż bez końca martwić się, czy wszystko jest O.K. nie znajdziesz na forum pomocy, jakiej oczekujesz, tu raczej lekarze nie bywają

Gość martulkaaaa_________
i skoro rozpoczęłaś życie seksualne to tym bardziej powinnaś się przyzwyczaić do myśli, że do ginekologa chodzi się regularnie i zadaje mu się wszystkie niepokojące nas pytania jak inaczej sobie to wyobrażasz, że pojawisz się u lekarza tylko w razie ewentualnego porodu? ogarnij się trochę, w końcu jesteś już dorosła

Gość miinini
no przykro mi bardzo ale masz 18 lat! Albo seks i ginekolog albo grzeczne rzycie.! Mi od czasuu rozpoczecia wspolzycia dzielay sie rozne zeczy , nagle krwawienia , inne miesiaczki , bole jajnikow , torbiel. Nie chce Cie straszyc ale jak zaczelas wspolzyc to powinnas szbko isc! Nie martw sie to nie boli ;)

Gość junn
NIE TO NIE JEST NORMALNE!!! No po co do lekarza. Ty to chyba mentalnie masz 10 lat. :O

Gość mikimaj
pierwszy w ferie, drugi w maju, trzeci na początku lipca, i ten ostatni dwa dni temu.

Gość Moj problem
Do miinini: Ile masz lat? Jak sie objawia torbiel? i te bole jajnkow czym moga byc spowodowane? Bo ja mam 18 i wspolzyje od pol roku i wlasnie ostatnio zdarzaly mi sie krwawienia kilka razy i bol, bylam u ginekologa zapisala mi leki na grzybice, juz skonczylam je brac ale teraz mam bol jajnikow czasem jest dzien co bola mnie tak bardzo:(.. Nie wiem co to moze byc a kazdy ginekolog powie mi ze jestem mloda i zdrowa i odsyla do domu! badan zadnych nie mialam jedynie wziernikiem raz..

Gość miinini
mam 16 lat. I wszystkie objawy ciazy wraz z wielkim brzuszkiem. Jednak to zapalenie jajnikow wraz z torbielem. Wiec teraz mecze sie z torbielem. W okolicach kosci biodrowych. Gdy odchylam sie lekko w tym pojawia sie wielka pileczka jak do tenisa. Jest to bardzo bolesne . W dodatku kiedy sie wyprostuje brzuch jest wielki przez ta pileczke. To nie zadna grzybica.

Gość Moj problem
Wiem ze nie grzybica ale grzybice tez mialam tzn chyba nie wyleczylam jej do konca:9 to uciazliwa choroba leczylam juz dlugo..:( boje sie ze to przez grzybice ktora trwa juz ok. roku i jest nie do wyleczenia:( moze to przez to ze trwa tak dlugo przeszlo na jajniki i bd miala problemy:( bylam juz u kilku ginekologow juz mam tego dosc! wszyscy mysla ze wymyslam ale ten bol czasem jest nie do wytrzymania:(