Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HappyTreeFriend_

czy duzi (wysocy, postawni) faceci maja spore(np.wiecej niz 15cm) penisy? :P

Polecane posty

no i zamiast na obiadek to wyskoczylam przed biuro z telefonem i sobie urzadzilam erotyczna pogawedke z obiektem moich badan:P o dlugosc (czlonka) sie go nie spytalam ;) ale za to nadmienilam slodkim glosem ze ja bym chciala dlugo, dlugo.. bardzo dlugo... troszke mu glosik zachrypl po tym:P ale nadmienil ' ze powinnismy dac rade' :)

Ale długość stosunku też nie ma nic wspólnego z wielkością przyrodzenia. :D Stwierdzam, ze ten temat to prowo. :classic_cool:

alez przeciez napisalam wczesniej ze skoro moge juz nie dostac nic wiecej poza 15 cm (bo taka srednia) to chociaz niech dlugosc samego bzykania bedzie wystarczajaca :) i nie prowo :classic_cool:

Nie przeczytałam całego tematu, nigdy nie czytam tematów. :O Tylko nagłówki i potem odpowiedzi. :O Średnia jest niższa niż 15 cm. A z prowokacjami to jest różnie. :classic_cool:

Doktor Drejfus - sorka nie zauwazylam :P mysle, ze nie bo by musial za nich bilety zaplacic :P ha! w sensie, dzieli nas sporo, nie zeby mieli placic za bilety wstepu do 'mnie'

Arabowie i Turcy maja najwieksze ?buhahahah Ze Czarnoskorzy to jeszcze uwierze,ale tez niekoniecznie wszyscy ,choc pewnie wiekszosc :D Mali albo sredniego wzrostu i bardzo szczupli faceci miewaja niekiedy porzadne sprzety:) Zas dobrze zbudowani albo napakowani calkiem mizerne:D Na to nie ma reguly ...

Gość katarzyna 25 l
No tez mam taki problem - mój poprzedni facet miał dużego - nie mierzyłam go ale oceniam że około 19 cm, Obecny ma około 13 - ale jest miły i kochany, ale niestety " nie potrafi mnie porządnie zerżnąć", chcę z nim być - ale w łóżku potrzebowałabym czegoś więcej. W dodatku robimy to tylko jeden raz - max 15 minut i już :(. Poprzedni partner potrafił robić to kilka godzin i kilka razy dochodził. Mój poprzedni facet niestety nie nadaje się do życia - I co tu zrobić >?

uj z tymi Arabami i Turkami to nie do mnie ;) ja tam jak mowilam, probuje tylko swoich :P a co do napakowania ... eee nie powiedzialabym ze napakowany raczej ogromny misiek :)

Katarzyno - lacze sie z toba w zastanawieniu 🌼 no wlasnie i niby wielkosc nie ma znaczenia? ma..ekhm bo ex byl niezly, orgazmy byly, ale zerznac mnie nie mogl i szybko bylo po wszystkim a czy zle zastanawiac sie jak bedzie z wiekszym? moze lepiej oby lepiej.. dzizes - czy ja sie dzisiaj wezme do roboty? tylko fujarki mi w glowie :D czy myslac o sexie kobieta wyglada inczasej albo zmienia sie jakos? bo mi sie dzisiaj dziwnie w pracy przypatruja :P glownie faceci

Gość mateusz.koolas@wp.pl
176cm/18cm

Gość Livia_85
Raczej nie ma na to reguły, ale powiem jak to wynika z moich obserwacji. Pierwszy facet twierdził, że ma 186 cm wzrostu. Dałabym mu parę cm mniej, no ale może miał rację. Jego penis miał chyba z 10 cm jak nie mniej i był bardzo cienki. Drugi mówił, że ma 186 cm i na tyle też wyglądał. Penis raczej średniej długości, czy ja wiem, jakieś 14, 15 cm. Trzeci 171-172 cm, a penis 18 cm co najmniej, jak nie więcej. :) Niektórzy mawiają, że niscy panowie brali z dolnych półek, czy też stali w kolejce po inne cm, spotkałam się z takimi powiedzeniami, ale ja wątpię żeby długość penisa zależała od wzrostu, tak samo jak nie zależy też od wielkości nosa czy stopy, więc lepiej skończyć ten temat i te brednie. Nie tak łatwo odgadnąć kto ma jakiego, do póki nie zobaczysz to się nie dowiesz. :)

Gość Livia_85
HappyTreeFriend_ to Ty w pracy siedzisz na forum i piszesz takie rzeczy? :D A jak ktoś zerknie? Ja bym się nie odważyła.

Gość mariola o kocim spojrzeniu
Wzrost nie ma znaczenia przy rozmiarze penisa ale czytałam kiedyś na necie że (statystycznie) bruneci oraz łysi (ale ci co im naturalnie wypadają włosy) z powodu dużej ilości testosteronu mają penisy nie mniejsze niż 18-20 cm.

Gość Livia_85
To na bank bzdura, bo przecież brunetów jest mnóstwo, wielu facetów też łysieje w pewnym wieku, a mało kto ma 18-20 cm.

Gość sosik do dania
Pierwszy facet miał 168 wzrostu, dlugosc penisa 9 cm (dziewięć) i zawsze miał flaka. Wyjątkowo miał 12 cm. Mierzyłam linijką. Drugi facet 170 cm wzrostu i miał tak na oko ze 20 cm albo wiecej, nie mierzylam mu. Obaj byli do dupy w łożku. Ten z większym nie musiał sie starać i tak od razu miałam orgazm.

Livia ;) i tak nikt nie zrozumie co pisze, nie mieszkam w Pl:) poza tym dopoki wszystko jest zrobione na czas nikt nie ma prawa sie do niczego dopieprzyc :P ;) ja tylko raz mialam faceta co mial bardzo malutkiego i do tego nie stajacego kompletnie, ledwo mogl we mnie wejsc teraz ma 2 dzieci i jestem ciekawa jak mu sie udalo :) ale jest szczesliwy a to najwazniejsze :D no coz, poczekamy zobaczymy wiecie co? gadanie o tym mi wcale nie pomaga hehe czuje sie caly dzien podniecona bo mysle co on by mogl mi robic a ja jemu...

Gość nie milioner
mariola o kocim spojrzeniu ciekawa teoria pewnie nie prawdziwa ale u mnie by się sprawdzała jestem brunetem i od 2-3 lat powoli tracę włosy a mój wacek miesci się w tym przedziale w zasadzie w jego dolnej granicy

Gość rumcajs2012
poszukaj konia wtedy ci styknie

Gość jbvhnjmknnm,
Odpowiedz jest taka sama jak w przypadku wysokich kobiet posiadajacych duze naturalne biusty(minimum D) - czyli NIE (zazwyczaj) Gdyby faceci mieli srednie czlonki o dlugosci np. 40 cm to kobiety takie jak Ty szukalyby tych o dlugosci ponad 60 cm. To samo dotyczy sie Ciebie i kobiet - malo kobiet ma duze naturalne piersi. Slowo duze oznacza powyzej sredniej czyli musi je posiadac mniejszosc. Ale w przeciwienstwie do Was kazda kobieta moze miec niemalze 100% pewnosc, ze facet ma "naturalnego", a nie sztuczne piersi zrobione przez chirurga :-).

Gość jbvhnjmknnm,
To zalezy od podejscia Twojego i faceta :-), ale dla mnie wysoka to taka majaca minimum 180 cm :-), bo jestem wyzszy :-)