Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybór wózka

Proszę o opinie!

Polecane posty

Gość wybór wózka

Czy ktoś może użytkował któryś z wymienionych wózków: Baby design Sprint, Coletto Aveo quatro, Coletto Amico. Bardzo proszę o opinie. Zamierzam kupić któryś z tych ale wybór ciężki. Pozdrawiam.

JA MAM x-LANDERA XA I JESTEM BARDZO ZADOWOLONA, JUŻ 2 LATKA POMYKA PO CHODNIKACH:)

ja też mam x landera. w gazecie mam dziecko x lander jest na 1 miejscu. jestem bardzo zadowolona. oczywiscie polecam

Gość moja biała firanka
Może ktoś jeszcze się pochwali jaki ma wózek. Myślicie, że autorce potrzeba wiedzieć jakie macie wózki? Pytała o konkretne modele.

Gość żółta salamandraaaa
a może autorka zmieni zdanie - skoro jeszcze nie kupiła wózka, i kupi taki, który jest chwalony przez wiele mam? Ja również mam x-landera już 3,5 roku - zaraz urodzi mi się 2 dziecko - wózek nadal jest sprawny i nie mam do niego zastrzeżeń... na pewno wystarczy na dwoje dzieci

Gość wybór wózka
Wiele słyszałam dobrego o x-landerze niestety jest poza moim budżetem. Gdyby nie cena to bym pewnie dawno kupiła. A tamte wózki można kupić do 600zł. Ale dziękuje za rady. I proszę o więcej:)

Gość hjdgserhm
ja mialam sprinta. u mnie sie sprawdzil

Gość hshsh
Ja mam beby dedign sprint. Kupiłam go ponieważ jest szeroki , dziecko nawet ubrane w zimie grubo ma sporo miejsca, jest lżejszy, posiada duży kosz na zakupy ( co dla mnie jest b.ważne) Kółka nie są pompowane, ale chwile mi zajęło przyzwyczajenie się do nich.Poza tym rączka jest wysoko, dla wysokich rodziców to ważne,żeby wygodnie prowadzić wózek.Siedzenie rozkłada się do pozycji leżącej, więc spanie maluszka jest wygodne.Dla mnie wózek jest Super.

Gość gpu30
Ja polecam Graco Quatro. Kupilam uzywany w b.dobrym stanie po jednym dziecku (fotelik, spacerowka, gondola) i jeszcze posłuży dla dwójki naszych dzieci. Lekki i zwinny, świetnie sie prowadzi

mój X-lander jest prawie jak nowy, gondola w stanie idealnym :) lubię dbać o to za co dałam troszkę kaski :) a teraz nie jest mi juz potrzebny i chce za niego 1000 zł

Gość hjdgserhm
nowy sprint kosztuje ponad 4 stówy. to więc chyba dalej ie jest przedział cenowy interesujący autorkę

a my dostalismy x landera w prezencie uzywany po jednym dziecku i zapowiada sie na pozadny. a mozna tam zamontowac nosidelko zamiast tej gondoli? pytam bo juz gore mam tylko czekam az mi dol przywioza

400 stówki to dużo.... mój jest na gwarancji i mało uzywany. przy kompletowaniu wyprawki 400 zł to dużo

Gość djhsvilgbr
Jak da mnie to nie dużo. Teraz dziewczyna zaoszczędzi te niecałe 4 stówy a później nie sprzeda porządnie zużytego wózka. JA bym tyle nie dała za używkę- ale może Ty kogoś znajdziesz

Gość wybór wózka
A czy to oparcie w sprincie nie było dla waszych pociech za niskie?Wysokość oparcie w tym coletto amico wynosi 46cm. W sprincie 44 jak myślicie czy róznica 2 cm jest odczuwalna?Poza tym pozostałe wymiary mają takie same-szerokość siedziska 35 a głębokość 25. Wizualnie bardziej podoba mi się amico ale czy nie będzie za bardzo w nim "trząść" przy takich kółkach? Podobno sprint ma jakąś niewielką amortyzacje a amico nie wiem. Dziękuje za wszystkie odpowiedzi.

Gość nie rdzimy sobie
ja nie powiem Ci z tym oparciem, bo używałam tego wózka tylko kilka miesięcy. koło roku moje dziecko regularnie zasuwało już na nogach i wózek poszedł w odstawkę

Gość djhsvilgbr
ja nie mówię, że zmuszasz i dlatego piszę, ze może ktoś się znajdzie. mówię tylko, że dla mnie to dużo jak za używkę

wiesz to tez zależy od marki wózka od stanu i ile ten wózeczek ma. jeśli mam sprzedać prawie nowy wózek za 500 zł a ja dałam za niego 2200 to wolę żeby leżał w piwnicy.

Gość djhsvilgbr
jak uważasz. może znajdzie się ktoś kto to weźmie.