Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koleś 29_

nie rozumiem

Polecane posty

TO Foxy zawdzięczam brak nei? W takim razie wielbię ją jeszcze bardziej :-)

Nei to kobieta wybitnie nie w moim typie. Zresztą ja w jej też nie. Wolę kobiety w typie Foxy. Ale w sprawach gustów się nie dyskutuje :-)

Widać kobiety z kobietami jakoś potrafią żyć. Panowie za to jak psy, nie tolerują wokół siebie innego samca :-)

Ja w zasadzie mogę się wypowiadać tylko na temat facetów. Dobry obiad dzisiaj miałam. Jestem podniecona swoimi zdolnościami kulinarnymi.

Pamiętaj Vera, zdrowy jebacz jest dobrym kucharzem. Mężczyzna ma więcej kubków smakowych. Jeśli ma chęci, to oddaj mu kuchnię, a nie pożałujesz ;-)

Gotuje całkiem nieźle, ale jako przyszła kura domowa uważam, ze nie musi, ja będę mu gotować, prać, sprzątać, polerować gałę i takie tam. :classic_cool:

Polerować gałę i ściskać cycki do hiszpana to OK :-) Ale ja uważam, że kuchnia to domena mężczyzny. Zresztą zabawę w kuchni uważam ża bardzo erotyczne zajęcie i dobry wstęp do zabawy :-)

No za pranie to się nie zabieram nigdy. Koszul mam niewiele, ale sam sobie wszystko prasuję. Gotuję, bo lubię. Sprzątać... nie zawsze mi się chce, ale robię co muszę :-)

Nie wiem co miał na myśli, ale ostatnio ogłosił, ze bierze się za cytuję "gotowanie na poważnie". Robi przewyborny schab ze śliwkami. Udany chłopak. :classic_cool:

Gość koleś 29_
vera ile masz lat? sorela ile ma lat? v34 ile ma lat ?

Gość koleś 29_
o to ładnie:) a reszta:P

Gość koleś 29_
Androgen ile ma lat Sorela i v34?

koles 29 to nie koles majacy 29 lat :D to chlopiec 17 letnie,ktory wlasnie ma wakacje .wazy 95 kilo,bo zre za duzo chipsow i za duzo coli pije :D a wogole to nie ma nawet kolegow ,bo z takim spaslakiem nikt nie bedzie gadal,dziewczyny tez nie mial pryszczaty prawik :D takze akurat z takim nieszczesliwym dzieckiem nie warto wdawac sie w polemike na temat kobiet D moze za 10 lat ,moze za 15 ,jak juz uzbiera na Kasie z agencji i przezyje z nia swoj pierwszy raz ?:D niestety w realu zadna go nie zechce :D :classic_cool: 🖐️

Gość koleś 29_
tak moją sympatię do ciebie:P

wiem wiem, chciałem poprawić, ale forum mi nie dało, minuta musiała upłynąć ;-)

Gość koleś 29_
jak to nie wiesz:P 40,50?