Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powariowanaaaa

kiedy uczyć dziecko siadania na nocnik ?

Polecane posty

Gość powariowanaaaa

moja córka lada dzień skończy roczek i na razie nie mam zamiaru uczyć jej żeby załatwiała się na nocnik ale znajoma już to robi a jej córka ma dopiero 6 miesięcy i chciałabym się dowiedzieć jaki wiek jest najlepszy ? i jaki nocnik ? A może już powinnam zacząć to robić ? (córka nie chodzi samodzielnie)

Gość bazjelina
Ja bede uczyc nocnikowania,jak corka bedzie miala tak 18-20 mcy

moj ma 19 mcy ;) i od jutra startujemy 2 raz już heh ;) jak miał 15 mcy za" głupi" był i nie rozumiał mam nadzieję ze tym razem damy radę !

Gość Maman Bovy
Dopiero, gdy skończy 18 miesięcy. Wcześniej dziecko nie jest dojrzałe do treningu czystości.

Gość Maman Bovy
Dopiero, gdy skończy 18 miesięcy. Wcześniej dziecko nie jest dojrzałe do rozpoczęcia treningu czystości.

Gość bazjelina
Mysle,ze jakby sie uparl,to da sie i wczesniej,ale dla mnie gra byla niewarta swieczki,bo widzialam,ze przede wszystkim to sie umecze jak dzika swinia,a efekt bedzie albo nie

Gość Annonimeczka
A jak uczy się dwulatka siusiać, też sadza się go na nocnik? Te siuski nie polecą gdzie indziej?

Gość taki lajf
Możesz próbować wcześniej, ale szykuj sie na długą walkę, albo szybki sukces a po jakimś czasie chowanie po kątach i sikanie za szafą ;) Ja się zabrałam, z lenistwa - przyznaję - jak córka miała ponad 2 lata, ale przynajmniej kumała o co biega i cała akcja (razem ze spaniem bez pieluszki) trwała miesiąc :) Także przy drugim tez nie będe mieć cisnienia, za nerwowa jestem na bieganie z mopem po chałupie przez pół roku ;)

Gość bazjelina
Tu chyba wszystkie jak na razie pisza w czasie przyszlym;)