Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie są gdzie są

Prawdziwe normalne kobiety tutaj, jakie kiedyś były?

Polecane posty

Nostra2012 A potem te emocje przemieniają się w więzi z ludźmi, którzy powinni pozostać nickami porzuconymi w Sieci. Dzięki, ale lepiej nie, bo skończę z oczami wypalonymi na kafeterii i zapomnę nakarmić kota. :P Choć przyznaję, to nie jest dobre, że drażni tylu użytkowników, ale muszę dbać o swoją higienę psychiczną, choćby kosztem psychiki moderatorki...:P

Instruktorze, jak mam się zmienić? Chodzi o zmianę sposobu pisania na kafe? Czy zmianę w rzeczywistości, co jest o wieeeeleee trudniejsze i wymaga spojrzenia na pewne inne rzeczy?

Gość instruktor pedałowania
No najlepiej i jedno i drugie jeżeli czujesz ze tego potrzebujesz albo wiesz że tego potrzebujesz. Ale skoro boisz sie podjąc wyzwanie to może jeszcze musisz dojrzeć do tego.

nie ma pośpiechu przynajmniej nieco rumieńców dodajesz temu forum a złośnikom krwi napsujesz :p

bedę ostatnim który wymierzy ci bicze pierwsze będzie życie, nie jesteś wilkiem to lepiej milczeć bo wilcze stado wybiera zawsze tą słabą:) do napisania:)

a odpierdzielić się ode mnie. Ja jestem prawdziwą Kobietą i tylko Ci mądrzy ludzie mogą to zauważyć, bo która normalna kobieta pisze na kafe jak to jej ciężko w życiu jak to ją boli jak to jej żle jaka to ona nieszczęśliwa i pokrzywdzona przez los - tak taka ofiara losu to jest PRAWDZIWA KOBIETA w oczach faceta - tego szukacie?