Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koloroweżycie202

seks

Polecane posty

Gość koloroweżycie202

kocham sie z moim chłopakiem od 4 miesięcy i ani razu nie miałąm orgazmu dlaczego ? skes sprawia mi dużą przyjemność ale nic więcej

Gość Annonimeczka
Orgazmu trzeba się czasem nauczyć.

Gość koloroweżycie202
hmm, tzn jak ? mam dopiero 18 lat, a z mamą nie mogę rozmawiać na ten temat

Gość Bla_bla_bla_bla_bla
Wina leży albo po stronie Twojego organizmu, to znaczy jesteś wśród tej grupy kobiet, którym potrzeba więcej do osiągnięcia orgazmu, albo po stronie partnera, który nie zna się zbyt dobrze na rzeczy. Raczej to drugie. Pamiętaj! Trening czyni mistrza. ;) Pytanie. Uprawiałaś seks z kimś innym? Jeśli tak to miałaś orgazmy? Najlepiej pogadaj o tym z chłopakiem. Na marginesie. Ile ma lat? Ma doświadczenie w "tych" sprawach?

Gość Bla_bla_bla_bla_bla
Od mamy? Tego musisz się nauczyć sama, bo każdej kobiecie potrzeba czegoś innego do osiągnięcia orgazmu. ;)

Gość koloroweżycie202
NIe uprawiałam seksuz innym, to jest mój pierwszy partner. On ma 20lat, jestem jego pierwszą seksualną partnerką On jest dla mnei bardzo czuły podczas stosunku, dużo czasu poświęca na gre wstępną.. nie wiem co jest nie tak.. :( Adaś11 ja sie bardzo dobrze skupiam...

Gość Bla_bla_bla_bla_bla
Seksu musicie się nauczyć, cierpliwości. ;)

Gość koloroweżycie202
mi to tam różnicy nie robi tylko głupio przed chłopakiem ... :)

Gość Bla_bla_bla_bla_bla
Różnicę na pewno robi, bo orgazm to orgazm, ale fajnie, że potrafisz się cieszyć samym seksem. ;) Tak jak już było wcześniej, rozmawiajcie, próbujcie. Nauczysz się. Odpowiednia pozycja, odpowiedni kąt penetracji i orgazm osiągniesz. Poza tym Twój partner też musi się seksu i zadowalania kobiet nauczyć. A że tak zapytam. Ile trwa u was stosunek? Może on kończy zanim Ty zdążysz osiągnąć orgazm? U kobiety potrzeba czasu. ;)