Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamla8622

JAK SADZICIE NADAJE SIE NA WESELE?

Polecane posty

Gość kamla8622
AHA I CHCIALAM DODAC ZE WIEM O TYM ZE BRZUSIO WYSTAJE ALE NIESTETY TAK ZOSALO PO CIAZY STARAM SIE GO POZBYC ALE MAM DOBRA BIELIZNE DO TEGO JAK CO

całkiem ładna, tylko nie dodaj do niej za dużo biżuterii - ten błyszczący pas już jest bardzo ozdobny :) a co do brzusia - nie przejmuj sie nim, tylko zainwestuj w dobrą bieliznę, są teraz te różne body wyszczuplające, do tego dobry stanik i będziesz laska :)

Gość kamla8622
dzieki za bardzo mily komentarz a co sadzisz o bucikach moga byc te co mam na fotce do tego kopertowka w taki kolorze jakas branzoletka

Gość honeybeeee
Nie podoba mi sie ta sukienka wogole. Blyszczace satynowe sukienki juz dawno wyszly z mody. Blyszczaca satynowa sukienka I do tego blyszczacy pas wyglada tandetnie I bazarowo. Ale jezeli juz sie uprzesz na ta sukienke to buty tylko czarne I nie blyszczace. z tymi szpilkami czerwonymi byloby spoko gdyby nie ten czarny blyszczacy pas. Bo bedzie za duzo lolorow.

Gość kamla8622
na bazarze jej nie kupilam tylko w dobrym sklepie i dalam sporo za nia kaski i teraz sie zastanawiam ze chyba przeplaccilam a co do satyny jest dalej w modzie tylko ze doszly nowe trendy koronka i teraz kazdy sadzi ze to juz jest badziewie a i tak w sklepach jest mnustwo satynowych kiecek a niestety jestem kobieta wiekszej postury i luzniejsze sukienki jeszcze bardziej mnie powiekszaly wiem bo przymierzalam

Gość hsderwyrwa
Kolor sukienki OK ale ten pas ala weze bleeeee.......nie -akladaj jej na wesele (chyba,ze nie masz innego wyboru;/)

Gość sterlla
Wciąż masz za mały stanik (piersi nie powinny być tak ściśnięte, powinna być między nimi przerwa, i mostek stanika powinien przylegać między nimi).

Gość SexiLexi
a mi sie podoba ta sukienka smialo mozesz w niej isc.... tylko buty inne.. szare albo czarne najlepiej matowe

Gość kamla8622
no wlasnie tez tak sadze zeby ubrac czarne szpileczki tylko nie lakierowane i jakis pierscionek i kopertowke albo moze w bezu?troszke by ozywilo sukienke

Gość SexiLexi
o fakt bezowy tez moze byc zwlaszcza ze teraz "nude" jest modny. Ja na wesele ide we wrzesniu, mam kiecke turkusowo-ecru (satynowa ;) ) i do tego buty szare. szukam jeszcze torebki tez szarej. a bizuterie mam srebrno lodowa

Gość reptillon
Jest fajnie, kiecka ładna, Ty też nie wyglądasz źle, tylko faktycznie tak jak ktoś radził - nie przesadź z biżuterią. Trzymam kciuki za zrzucanie pamiątki po ciąży - żona też z tym walczy i wiem że nie jest to takie całkiem proste :) __ http://www.tanie-podrozowanie.net/

Gość kamla8622
BARDZO LADNA A BUCIKI CZADOWE W MOIM STYLU UWIELBIAM WZOR ZWIERZECY:)WIESZ ZAWSZE KREACJA WYGLADAC BEDZIE LEPIEJ JAK DODA SIE JESZCZE DODATKI I FRYZ

Gość kamla8622
TAK WIEM ONA JUZ SAMA W SOBIE MA SPORA OZDOBE BEDZIE TYLKO TOREBECZKA I COS NA REKE I DO WLOSOW I TYLE DZIEKI

Gość SexiLexi
dziekikamla i fakt ze po ciazy ciezko zrzucic dodatki... mi to 1,5 roku zajelo...ale teraz juz jestem zadowolona. Tobie tez tego zycze ;)

Gość kamla8622
DZIEKI U MNIE CORECZKA MA 4 LATKA A SYNEK SKONCZYL ROCZKE W NIEDZIELE ALE DZIEKI BOGU JEST BIELIZNA KTORA KORYGUJE I ZAWSZE WYGLADA SIE LEPIEJ:)NIZ PRZED A BRZUSIO TO CIEZKA SPRAWA ZEBY SIE POZBYC:)PS.POWIEDZ SAMA ZE W SKLEPACH JEST PRZEWAGA SATYNOWYCH SUKIENEK ?BO PEWNA OSOBA SADZI ZE TO JEST TERAZ KICZ I BAZAROWE:)ZYCZE UDANEJ ZABAWY:)

Gość SexiLexi
Ja moja kiecke kupila w modnym i dosc drogim sklepie duzo bylo satynowych i koronkowch... na bazarku za to nie widzialam zadnej satynowej :P

Gość sir Maniek z Greentown
Umyj lustro!!!

Gość no to chyba nie bylas na bazar
No to chyba nie bylas na bazarku. Pewnie ze jest duzo w sklepach takich kiecek.Ale czy to znaczy ze to jest stylowe I eleganckie? A poza tym .to ze w sklepach jest pelno takich sukienek .ten fakt juz mowi Sam za siebie. I nie wazne czy jest droga czy Tania. Sukienka wyglada bazarowo.ja zaczelabym od odprucia tego ochydnego pasa.

Gość SexiLexi
maniek odwal sie od lustra. Moja kiecka wyglada bazarowo? spoko

Gość honeybeeeee
Sexi lexi okropna jest ta sukienka. I do tego te biale buty z cekinami. Szczyt bezguscia. Taniosc az krzyczy. Co cie sklonilo zeby sie tak ubrac? Ukrainska telenowela?

Gość SexiLexi
honey moze czas do okulsty sie wybrac? buty nie sa ani biale ani z cekinami

Gość madagaskar_
sukienka nawet mi sie podoba :) ale buty bym zmienila :)

Gość honeybeeeeee
Nie zmienia to faktu ze ta sukienka I tak wyglada bazarowo. Za buty przepraszam. Wydaja mi sie teraz nawet niezle. Ale calosc wyglada po prostu tanio. Nie jest to tylko moja opinia. Poczytaj inne opinie na tym forum. Masz lepszy wzrok wiec naapewno je dostrzezesz:)

Gość niby
Sukienka ma pewien potencjał, mimo tandetnych zdobień gdyż ma dość dobry krój. Niestety nie jest to krój idealny dla twojej figury. Dekolt v ładnie podkreśla twój biust jednak zbyt obfita ozdoba zaraz pod biustem zamiast go podkreślać i zaznaczać talie robi coś przeciwnego. Nie masz w tej sukience tali a to najgorsze co może zdobić kobieta dla swojej figury. A duży biust zaleta która warto wyeksponować schodzi na dalszy plan. Nawet pozbycie się tej ozdoby sprawiło by że wyglądałabyś w tej sukience dużo lepiej i szczuplej. Wystający brzuszek chcesz skorygować bielizną w wielu przypadkach jest to wystarczający krok. Jednak to błyszcząca satyna, jednolita w tym miejscu i trochę wątpię czy efekt będzie taki jak oczekujesz. Sugerowałabym ci sukienkę która bardziej podkreśli twoją talie i ukryje niedoskonałości w sferze brzuszka.