Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Drogie dziewczyny! Mam pytanie odnośnie naszej comiesięcznej przypadłości. Mam 17 lat, okres powinnam dostać tydzień temu. Nie współżyję z moim chłopakiem, jednak nie raz uprawialiśmy petting. Za każdym razem kiedy się spuścił dbaliśmy o to, żeby wszystko wytrzeć. ( przepraszam za tą bezpośredniość ;) ) Jestem drugi tydzień na wyjeździe i staram się ograniczyć tu jedzenie, jednak nie nazwałąbym tego dietą. Powiedzcie mi, czy to mogą być czynniki wpływające na spóźnienie się miesiączki? Zdarzały Wam się podobne przypadki? Dodam, że do tej pory spóźniał mi się do 3-4 dni. Pozdrawiam

Gość nie lubie nikogo:)
widzisz , a nie grzmisz ...

Gość hdgdhxjfbdgd
Tak. Zmiana otoczenia i sie to zdarza. Nie przejmuj sie na pewno nie jestes w ciazy. Pzdr

Gość 33344
Witam Biorę tabletki o schemacie przyjmowania 24+4, zawsze zażywam je o 6 rano, w poniedziałek zapomnialam tabletki, a dzisiaj spóźniłam się z zażyciem tej dzisiejszej ale nie minelo 12 h tylko 10 h opoźnienia, wiec kolo godziny 16 wzielam dwie tabletki, czyli z poniedzialku i z dzisiaj, i teraz mam pytanie: Czy musze dodatkowo się zabezpieczac? dodam ze sa tabletki z drugiego tygodnia, bo to byla 11 tabletka...

skoro nie współżyłaś to jak możesz być w ciąży? myslisz że tak łatwo jest zajść, ja np.miesiąc w miesiąc kocham się z meżem w dniu płodne i jakoś w ciąże zajść nie mogę.. Zazdroszczę tym co udaje im się zajść odrazu za 1 podejściem... Inni za to musza mieć całe zycie pod górkę :( i próbują bezskutecznie przez kilka lat....