Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melilot

czlowiek wart jest tyle ile ma dochodow

Polecane posty

Gość melilot

tak , to smutna prawda, ja nie rozumiem jak mozna uznwac za autorytety swoich rodzicow i dziadkow jesli maja niskie pensje renty , emerytury a nie dorabiaja na czarno lub dodatkowo, tylko ten co duzo zarabia jest wart szacunku a wiekszosc kobiet zarabia g..o w gownianych zawodach , trzeba byc kretynka zeby chcciec pomagac ludziom za male pieniądze-zawodowo, tylko kasa sie liczy.

Gość Dama?
dla ciebie liczy się kasa, dla innych coś innego🖐️

Gość chyba odchodów hehehe
im kto więcej zarabia tym więcej żre i robi wieksze kupy 🖐️

Gość szkoda mi takich jak Ty
ten to ma poczucie wlasnej wartości hhahaha wiesz co jako psycholog Ci napiszę , przykre lecz prawdziwe w Twoim przypadku jest to odwrotnie , niestety , czlowiek z dochodem ;;; jest nikim sorry ,piszesz z desperacji ,

Gość melilot
po prostu zycie , prasa, media , rynek pracy wyprały mnie z idealizmu-swiat to dno, tylko kasa sie liczy

Gość Ta inna od niej
:(

Gość a ja dostałem
podwyżkę od 1 sierpnia. :-) 700PLN brutto więcej i premie w sierpniu też będę miał :-) TO DOBRZE CZY ŹLE???

Gość lamiacea
gratuluje, to w kryzysie pracodawcy skur..le tna penje i wszystkoa tak przy okazji--przyznajesz szczerze ze pracujesz z esmutnej konieczności dla kasy czy bedziesz pociskac bzdury-ze robisz to dla przyjemnosci , samorealizacji-rozwoju osobistego kontaktów z ludZmi jak twierdza nadęci naukowcy?

Gość do roboty robole
a pracownice okradają jak prawdziwi przestepcy bez skrupułow , masakra ,złodziejem trzeba sie urodzić !!

Gość a ja dostałem
w Twoim pytaniu była już teza, więc ciżeko będzie Cię przekonać. Tak lubię swoją pracę, są momenty, że mam jej dosyć, ale generalnie kim byłbym bez niej???? Pozwala mi zarabiać, ceiszyć się życiem, lubię ludzi w pracy, generalnie jest naprawdę dobrze. :-)

Gość melito
dziadek mnie jebie i babcia tez jestem skurwielem, nicki moje zaczynają sie na meli zapomniałem zmienic i tworze pojebany obraz sojego odbicia

Gość melizanda
każdy pracodawca to skur..el. zero zasad , wyzyski jak w 19 wwiecznej fabryce, tylko kretyn lubi prace i pieprzy ze pracuje z innych powodów niz kasa.

Gość tragedia w tej Pl
łapy poodcinać! niech zdychają zamiast pracować, skoro kradną! fuuje wstydu nie mają polacy!

Gość melizanda
chyba kazdy wolalby byc dzieckiem milionera ,zamoznym rentierem niz wolem roboczymwyrobnikiem u jakiegos s,,syna, gdyby kasjerki zarabialy 10 tys -to ludzie biliby sie o te prace a kasjerzy ją kochali a poniewaz g.. zarabiaja to nie nawidza pracy swej

Gość na czarno niet!!
sorry ode mnie jakoś pracownicy nie uciekają :)) nie wiem dlaczego?czżby kradli

Gość a ja dostałem
nie czuje się wyzyskiwany, mój szef jest ludzki. Liczyć umie i rozmowa o podwyżce to istna walka chciałem 1000 PLN dostałem 700 PLN, dobrze, że na premie się zgodził :-) generalnie jestem jednak zadowolony

Gość na czarno niet!!
kazdy pracodawca skur?W takim razie kazdy pracownik to len i nierów w dodatku kradnie , miło Ci!:)) obys nie poszedł w łaski do pracodawcy i los sie nie zemścił :)

Gość na czarno niet!!
ogólnieto stwierdam że polacki i polacy niezależnie od wieku od wyglądu :) od pogladu kradną co sie da , kombinują jak sie da!Ludzie pytam czy wy to macie w genach czy nabywacie????Szkod aże nie wiecie , pradzej czy póz niej podójnie stracicie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dowidzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a ja dostałem
najpierw jedny atakują pracodaców, potem niby pojawia się pracodawca i ayakuje pracowników, masakra U mnie we firmie jest duży wyższa kultura, zarówno szefa jak i pracowników. Ja mógłbym, ale nie kradnę, jestem za uczciwy na takie zachowania, sumienie zjadłoby mnie.

Gość mamona zbawi cię ;)
autorze chyba wiem kim jesteś :) z czarnych prawda, ksywka ..;) żyjesz dla kasy całym sobą, twoje wyobrażenie o ludziach którzy maja ciut wiecej jest wręcz boskie;P lubujesz sie w nich ,a raczej w ich pieniądzach ,stworzyłeś sobie wokól siebie grupkę najbogatszych i próbujesz utozsamiać sie z nimi :))i oto Twój świat dla którego warto żyć

Gość na czarno niet!!
ale niektórzy nie mają sumienia ,

Gość na czarno niet!!
czy bied ado tego ich skłania ?Chociaz zawsze sie powtarza jesli nie masz na chleb , to powiedz a pomogę Ci , dam Ci pieniądze ale nie kradnij ,ale to zawsze szydło zawsze z wora wyjdzie :) tak to prawda , długo nie pokradnie , szkoda że ludzie tego nie biora pod uwagę

Gość na czarno niet!!
pracownik jest pracownikiem apracodawca pracodawcą, nie jest inaczej ..? nie bronię sie anie nie krytykuje po prostu ujawniam fakty z którymi należy walczyć.Zwolnisz ją i nastepnie przyjdzie do Ciebie i Tobie bedzie kradł i co nie zrobisz nic?! Tego trzeba oduczyć i tępić!!!

Gość a ja dostałem
Pracodawcy są różni, ja trafiłem dobrze. W moim interesie jest żeby firma miała duże zyski, bo wtedy i ja będę miał więcej. Tak uważam. Choć są tacy którzy wyzyskują pracowników, mają dużo a gówno płacą i taki pracownik potem co robi??? kradnie bo uważa, że ten nie zbiednieje,a jemu zawsze jakiś dodatkowy zysk się przyda. Generalnie zamknięte koło.

Gość melizanda
nic nie zmieni mego zdania ze swiat to dno a liczy sie tylko ten co ma duza kase

Gość melizanda
szkoda z enie jestem dzieckiem milionera fundusz powierniczy itp wtedy praca wyrobnika u kogos bylaby dla mniee abstrakcją

Gość melilot
pracodawca placi g..o a sam co roku zmienia bryke mieszka jak w dynastii , dlatego popieram prace na carno bo panstwo ma wszystkich gdzies

Gość nie rozumiem podszywania
płace tyle ile powinno sie płaćić wPl według ustawy :))) nic mniej :)) jesli gówno to droga wolna, zapłacisz za pracodawcę 1100zł Zusu? To prosze bardzo, skor lud biednie to traci na tym wszystko :) i tTy zapewne też.

Gość melilot
chyba kazdy znal w szkole gnojkow z bogatych rodzin , co ich rodzice wyzyskuja ludzi ,