Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka_21 :)

MOJ CHLOPAK MA KONTO NA PORTALU EROTYCZNYM

Polecane posty

Gość anabella _ 34
i jeszcze Ci napisze jedna rzecz :) nie bylam w takiej sytuacji jak ty ale moj narzeczony tez mnie klamal jak to odkrylam bylam zdruzgotana swiat mi sie zawali w jednej chwili a potem poznalam cudownego faceta :) zycie sie na jednym idiocie nie konczy :) glowa do gory papa trzymaj sie

Gość OPOPOPOPOPOPOPOP
Nie karmić trolla. Troll nie karmiony zdycha śmiercią głodową!

Gość OPOPOPOPOPOPOPOP
Na poprzedniej podstronie już napisałem, że to jedna i ta sama osoba, która tworzy podobne historie z cyklu "nakryłam swojego męża/narzeczonego na występku". Do tych, którzy wierzą w te bajeczki to zapewniam was, że jutro się ta sprawa nie wyjaśni, bo w zamyśle trolla-wątkotwórcy temat ma się ciągnąć co najmniej kilka dni.

Gość cvbxcvbnxcv
wspolczuje takiego partnera :o jak chcesz mu dopiec to wyslij kolezanke, a Ty go kopniesz w jaja przy niej ;-)

Gość Uwagactroll
Ja tez tak twierdze Troll

Gość OPOPOPOPOPOPOPOP
Chlip chlip. LOL! :D

Gość gty
Najlepiej jakbyś założyła sobie też konto na tym portalu ale jako jakaś seksi nieznajoma i z nim flitowała, by wyszło szydło z worka :)

Gość jestem i zapytam
wiesz zle wybralas faceta i juz swiat Ci sie wali, ale to chyba lepiej, ze teraz niz jakbys miala z nim bobaska

Gość WiśniowaPani27
Do namsnmanamn- Uwierz , tacy istnieja, wiem s=bo sama przez to przeszłam... tyle ze jak czytam wypowiedzi Anitki - to szczerze powątpiewam jej iloraz inteligencji.. od takich kolesi się zwiewa... dalekoo... ps. namsnmanamn- tak, serce od tego pęka- ale jak widać można przeżyć :(

Gość kasiatez
nzxbcd

Gość nikt w to nie wierzyyyy
co za chuj, jak mu zle z toba to nie musi byc w zwiazku, ale jak mozna twierdzic ze sie kogos kocha, chodzic z nim spac, calowac sie, przytulac, a za plecami umawiac sie na ostry seks z obcymi osobami z netu? no nie mozna, nikt nie jest w stanie skrzywdzic osobę ktora na prawde kocha, przynajmniej nie celowo. niestety ale musicie sie rozstac, twoj zwiazek to byla ułuda, bajka. ciekawe czy on czegos nie zlapal jak szukal tych "ostrych wrazen", przebadaj sie dziewczyno. bardzo ci wspolczuje.

Gość kasiatez
sprawdzalam czy tylko bez logowania mozna tu wesjc :) powiem wam jak u mnie bylo, bylam na kompie u mojego narzeczonego(5 lat bylismy razem) nie wylogowal sie i nie zamknal strony, weszlam przerazilam sie, takie oblesne rzeczy pisal ze szok, jeszcze doladowywal konto tym dziwka za zdjecia i zeby sie rozbieraly, i podawal swoje gg, to ja oczywiscie detektyw :) sciagnelam jego pliki z gg kolega rozjebal jego haslo i archiwum i wyszlo szydlo z worka , ruchal 3 miechy jakas kolesiowe, zerwalam choc bylo ciezko w huj to bylo rok temu, do dzis cierpie i nadal go kocham, pisal do mnie caly czas az zmienilam nr,ale trzeba miec swoj rozum!!!! konto na takim portalu juz powinno dawac do myslenia!!!

Gość ciasteczkowy potwór głodomor
kobieto ty sie jeszcze pytasz co masz robic?? chcialas twardych dowodow masz je i jeszcze sie glupio pytasz?? nie wiem po choler odpisuje ale wkurzasz mnie strasznie. koncz ten temat! albo zaloz kolejny o analu.

Gość ja ci poradze coś
napisz mu że chętnie spotkasz się z nim dzis albo jutro bo akurat masz urlop czy jakoś tam..wyznaczcie miejsce..napisz że też szukasz wrażeń a na spotkaniu szczęka mu opadnię jak zobaczy że tą osoba jestes ty.

napsalam mu smsa zde musimy pogadac powaznie i ze ma do mnie rano przyjechac jak bedzie jechal z roboty... myslicie ze sie skanpanl o co chodzi????????? bo mi odpisal ze nie bedzie mial czasu i bedzie zmeczony ze wpadnie poppoludniu to ja mu na to odp ze chce koneicznie rano bo to bardzo wazne to napisal ze moze jak mu sie bedzie chcialo to przyjedzie ale sie boje dziewczyny powedzci mi jak to rozegrac ja nie wiem co mu powiedzec :( pokzac mu te rmzowy czy co?

poza tym o co wam chodzi z tym analem??? to bylo dawno i juz nie mam takich problemow nie wiem po co do tego wracac ;/

Gość ncxwonxowsnxoexn
pokazac, nie dac sie zapedzic w kozi rog, musisz byc twarda, nie daj sobie za zadne skarby wmowic jakiegos klamstwa i skanczyc te znajomosc, jedyna rada, i tak niestety nie posluchasz i mu wybaczysz

ni e wybacze mu tego napewno nie :( ale jak mam mju to pokazac od razu jak rpzydjkzie wlaczyc komputer i mu poakzac czy cos powiedziec najpierw?? ale porazka :(

Gość ncxwonxowsnxoexn
pokazac od razu, zakonczyc zwiazek i kazac mu sie wynosic, musisz byc bardzo stanowcza bo na pewno bedzie z ciebie robil glupią ale tu najwiekszy debil widzi ze koles rucha na boku laski z neta, a potem ciebie, fuuu, szmaciarz, robilas mu loda a on dzien wczesniej maczal w innej....

Gość to zobacz na ten portalllll
tu pewnei też jest twój chłopak http://tnij.org/rg3j PPM na nick i otwierajcie w nowej karcie

Gość WezSie Ogarnij
Ona jest glupiutka przeciez. Nawet musi wymuszac zeby do niej przyjechal, a jemu sie nie chce tak z rana :P

mysle ze seks nasz byl tak udany ze nie mialc zoego szukac gdzie indziej no dawalm mu wszyskto o co tylkp popraisl i sie zastanawiam dlaczego mu tyo blyo potrzebne?? nie wiem to zle robilam ze musial szukac pocieszenia na takich stronakch

nie smue na nim wymuszac ale on jest na nocce dzisiaj ciakwe czy ty po noce bys miala ochote jezdzic gdzies bo on pewnei mysli tylko o tym zeby isc spac

Gość ncxwonxowsnxoexn
a juz zakladas ze ty cos zle zrobilas, on jest dewiantem, ruchaczem i nic tego nie zmieni, szukaj kogos bardziej wartosciowego bo twoj wymarzony, ukochany to ruchacz, szmaciarz, dziwkarz, kurwiarz itp zadne cudo, skurwysyn raczej, nie wiem jak tak mozna w ogole postepowac ale psychiki psycholi nikt nie pojmie

ja tez nie wiem jak on mogl to zrobic ale mowu sie ze przy zdradzie wina zawsze lezy pod woch stronach tylko ja nie wiem jaka jest w tym wypadku moja wina :(

Gość ncxwonxowsnxoexn
ciekawe kto tak mowi, chyba stare babki na zabitych dachami wsiach, pierwsze slysze, po jakich 2 stronach, bredzisz dziewczyno, wez moze cos na uspokojenie , bo pieprzysz strasznie od rzeczy i bez sensu, pewnie z nerwow

no zawsze tak slyszalam ale widocznie to nieprawqeas :( ale masz racje bardzo sie denerwuje i nie wiem cyz zasne wogole dzisiaj jakas masakra po prstu cale zycie mi sie teraz awalilo nie wiem co ze soba zrobie bez niego :(

Gość ncxwonxowsnxoexn
jak masz to wez cos na sen, ja to zawsze odsypiam problemy i jakos lzej sie na duszy robi, poradzisz sobie, nie mozna swojego zycia calkowicie uzalezniac od 2 osoby, swoje musisz odcierpiec, a jak bol sie zlagodzi to znajdziesz kogos kto bedzie wart twoich uczuc a nie bedzie ruchal suki z neta po kątach, co za czlowiek

cyba masz racje wezme cos na saen... ale z drugiej strony to on zawsze jak jest na noce to duzo ze man pisze na gadu tak kolo polnocy i to nie bedzie podejrzane jak nie dbebde z nim dzaij gasdac??