Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dehjfjfnjfnj

wierzycie w egzorcyzmy?

Polecane posty

Gość Jeżeli w trakcie egzorcyzmu
szatan nienawidzi człowieka i zrobi wszystko , żeby go zniszczyć! A jak już mu się to uda , to człowiek idzie na wieczne potępienie! To nie Bóg skazuje człowieka na piekło , sami tam zmierzamy , poprzez swoje uczynki! Szatan nas kusi ale to nie znaczy , że musimy mu ulegać , mamy wolną wolę którą daje nam Bóg , z szacunku do człowieka, On nie chce żebyśmy byli jak marionetki , to my podejmujemy decyzje!

Gość nie wolno się z tego smiać
wierzę bo to czasem dla ludzi jedyny ratunek

Gość gość
chce sie odniesc do wypowiedzi osoby pod nikiem nie tylko o duchach z 18.07.2012 podobna sytuacje miala moja mama....... dzialao sie to jak ruskie wkroczyly do Polski zaraz po odzyskaniu wolnosci ...Mama wracala z pracy w szpitalu pracowala jako pielegniarka..zaczepil ja ruski zolnierzn kolo bramy i mowi swobodu wam dali i cos w tym stylu...przystawil pistolet mamie i chcial ja zg****ic...mama bardzo wierzaca osoba zaczela modlic sie do Matki Boskiej o ratunek,,,skutek byl taki ze pistplet mu sie zacial a mamie udalo sie uciec

Gość gość
www.egzorcyzm.com.pl

Gość gość
www.egzorcyzm.com.pl

Gość Wojtek19801
Witajcie, Mam ogromną prośbę do kogoś wtajemniczonego. Chciałbym przekazać komuś oddalonemu ode mnie energię - telepatycznie - tak na odległość. Jest to Ktoś kogo bardzo kocham, Osoba ta zmaga sie w tej chwili z chorobą. Działam "materialnie'', ale chciałbym wiedzieć jak wspomóc kogoś ''mentalnie'' dawką energii, takiej dobrej, życiowej energii, która jej pomoże i wzmocni. Zawsze byłem daleko od Boga, wstyd się przyznać, ale jak mawia przysłowie uciekłem w trwodze do Boga i zacząłem się modlić wierząc, że jest to forma wsparcia dla chorego... Ale czy jest coś jeszcze co mógłbym zrobić, czuję ogromną potrzebę wysłanie z siebie czegoś dobrego, nawet kosztem własnego zdrowia, chciałbym zrobić coś znaczącego, silnego, skutecznego, pomóźcie proszę. Wojtek