Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyfan alaykiii

Co jest nie tak?

Polecane posty

Gość antyfan alaykiii

...z alayką? :O

ale o co Ci chodzi dokładniej ? Mam problemy z osobowością tak na wstępie podam !

Gość antyfan alaykiii
o to co sobą reprezentujesz? Gorszego trolla od ciebie aktualnie nie ma na forum, siejesz konflikty tylko i nic z tego nie ma pozytywnego :O

buhahahahaha...człowieku jaki troll? Nie obrażaj mnie :O Sam nim jesteś tworząc takie topy. Ja jestem anielicą siejącą na tym forum dobro i ciepło zbliżającą ludzi do siebie i rozmawiającą w sposób mądry kulturalny i zgodny z zasadami słownika polskiego :D A w ogóle mianuję siebie w 98 % LURKEREM ....tak tak tak ...w to mi graj w tym sprawdzam się najlepiej i ćwiczę szybkie czytanie ;) Jestem naiwną i głupią istotką która zawsze da się wciągnąć w zagrywki troli - podałam swojego maila by dostawać krótkie wiadomości mailowe o treści YHBT :classic_cool:

prawda ...jakie konflikty - ja cały dzień modliłam się w stanie upojenia narkotykowego do Boga przez internet :D

Gość antyfan alaykiii
Kiedyś pisałaś mądrzej. Po co ci ten idiotyzm? Lubisz robić z siebie barana czy może w realu jesteś tak poważna że tutaj pajacujesz

Gość alayka
Niech nie znajdzie się u ciebie taki, który przeprowadza swego syna czy swoją córkę przez ogień, ani wróżbita, ani wieszczbiarz, ani guślarz, ani czarodziej, Ani zaklinacz, ani wywoływacz duchów, ani znachor, ani wzywający zmarłych :D

Gość telefonista
niestety ja po 3 minutach rozmowy z nią wysiadłem dziewczyna na serio ma nasrane w głowie i nie za równo pod sufitem poukladane deski jesteś pojebana ale za to CIE KOCHAM MAŁA ❤️

ej telefonista Ty nie przesadzaj co? Kurva ciężki dzień miałam, a że dowcip Ci nie przypasował to nie moja sprawa.... poćwicz poczucie humoru a pogadamy raz jeszcze :classic_cool:

Gość alayka
I poczęli krzyczeć tymi słowy: Cóż my mamy z tobą, Synu Boży? Przyszedłeś tu przed czasem dręczyć nas? Tedy go demony prosiły, mówiąc: Jeśli nas wypędzasz, to poślij nas w tę trzodę świń. :D

do świń ...no nie żartuj sobie .... w stado baranów lecimy :D

Gość alayka
Większość tych świń to prawiki i zniewieściałe dziady :D

Gość spodznakuBarana
tylko mi tu wara od Baranów!:D

Gość spodznakuBarana
a wszyscy pólmózgie ćwierćinteligenty jak nie potrafią rozmawiać to niech nawet z Alą nie próbują rozmawiać i tak Cie Ala kocham❤️! i nie piertol o włosach!nie ma takiego koloru:P

Gość spodznakuBarana
bejcolak jest lepszy!spróbuj! daje połysk:D

hmmm...a droższy? Nie wiem czy mnie na niego stać...jestem biedna jak mysz kościelna :D

Gość spodznakuBarana
złap fuche:pomaluje meble ogrodowe bejcolakiem użyj włosów i będziesz miała dwa w jednym:D

Gość alayka
Mam na myśli ogólnie rzecz biorąc uzdrawianie. Jeśli chodzi o bioenergoterapię, a przynajmniej jej model obecnie popularny w Polsce (definicyjnie swoją drogą ReiKi stanowi jej część) to dominuje model składajacy się nie tylko z technik mesmerycznych i z nich się wywodzących, a także z metod szamańskich, stosowanych przez warstwy kapłańskie w niektórych kulturach, oraz właściwie w wielu przypadkach ze wszystkiego co okazuje się skuteczne i przydatne. Ludzi układ nie jest bezbronny, ale już samo ominięcie jego obrony jak się wie jak może być kwestią chwili, chociaż oczywiście jest to zależne od mechanizmów psychologicznych ofiary takiego ataku. W tym przypadku wywołanie wystarczająco negatywnych skutków może być kwestią bardzo krótkiego czasu, ale rzadko kiedy uzdrowienie tego będzie szybkie. Oczywiście nie dotyczy to wsystkich form ataków okultystycznych, ale przynajmniej większości obecnie popularnych i stosowanych (które fakt faktem jakieś oryginalne nie są, ale to już jest zwiazane z osobami jakie ich dokonują).

no to i włosy na tzipce sobie machnę nią bo jakieś takie blade są :O Kurde już widzę jak kłakami z tzipki szoruje po stole ogrodowym :classic_cool:

Gość Alayka...
a uważaj na drzazgi bo jeszcze orgazma dostaniesz:D

Gość mistrz kretynstwa
pomaranczowa alayko ile jeszcze będziesz rozsiewac te wpisy?

Gość a kto może być
większym kretynem?

W pomarańczową alaykę wstąpił duch święty kafe :P Mówię Wam...niech się wyszaleje w tym stanie ile da radę...potem będzie żałowała, że tego nie wykorzystała ta jak mogła, a tak może ktoś zamiast paciorka przed snem odmówi jej modłytfy :D