Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka1234

czy moge byc w ciazy?

Polecane posty

Gość autorka1234

wiem, ze to moze sie komus wydac glupie pytanie, ale jesli ktoras z was jest w stanie mi odpowiedziec to bede wdzieczna. przedwczoraj z moim narzeczonym poszlismy na calosc. doszlo do pelnego wytrysku w pochwie. to byl ostatni dzien mojego okresu. czy moge zajsc w ciaze? nie ukrywam, ze chcialabym. korci mnie zeby kupic test ciazowy, ale jeszcze chyba za wczesnie. z drugiej strony nie wyczekam do dnia nastepnego okresu, bo to za dlugo ! zzera mnie ciekawosc, ciagle sie zastanawiam czy moglam zajsc. kiedy najwczesniej proponujecie zrobic test? dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam ;)

Gość junn
najwcześniej 2tygodnie po stosunku.

Gość autorka1234
tak myslalam. cholernie chcialabym juz wiedziec czy bedzie z tego dzidzia :)

Gość 676780
to już Ci powiem - dzidzi nie bedzie

Gość junn
Dziwny czas na staranie się o ciążę -ostatni dzień okresu. Jak długie masz cykle?

Gość autorka1234
cykle mam 28-dniowe. nie staralismy sie, to byl impuls. jest duzo przypadkow zajscia w ciaze w ostatnim dniu okresu wiec dlaczego mialoby nie byc dzidzi? wydaje mi sie to mozliwe. jak nie bedzie to tez swiat sie nie zawali, ale gdybym zaszla, tez nie bede plakac.

Gość 676780
a wiesz co to jeste owulacja? Duzo przypadkow?? No sorry..

Gość Lilou_28
Skoro chcesz zajść to dlaczego nie możecie się starać w dniach płodnych? Zdarzają się przypadki zajścia w czasie okresu ,ale najczęściej tym co akurat o ciąży nie marzą :) starajcie się od 8 do 15 dnia cyklu. Mnie się powiodło w tych dniach:)

Gość kornelia292221
Witaj , ja się wczoraj o ciąży dowiedziałam , a współżyłam jedynie w trakcie mojego okresu , a mam cykle regularne, spóźnia mi się okres dlatego wykonałam test :)

Gość agiew
Szczerze? prawdopodobieństwo znikome...są to dni niepłodne chyba, że masz bardzo krótkie cykle...jak chcesz zajść w ciażę, to określaj sobie fazy cyklu i do końca współżyjcie w dni płodne. Pomocne mogą być testy, albo mikroskop owulacyjny