Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość g0s1a82

Jak Wam się podoba??

Polecane posty

Gość g0s1a82
No to się ciesze wybrałam taką tylko zrezygnowałam z tego kwiatka na boku. A jakie dodatki do tego??

Gość g0s1a82
Wiecie co mnie przeraża że nikt nie powie że jest piękna tylko ładna i już zaczynam się bać:(

Gość g0s1a82
Że nie robi takiego wrażenia jak bym chciała nie chce w ten dzień wyglądać tylko ładnie buuuuuuuuuu...

Gość żę tak powiem
potwierdzam, ładna ale w zachwyt nie wpadłam

Gość łoooooooooo matko
ważne żeby dla Ciebei była super, a gust to każdy ma inny, a zreszta na modelce to wszystkie są super

bardzo ładna, ale przy takiej sukience trzeba ostrożnie z biżuterią i wszelkimi dodatkami - sukienka sama w sobie jest bardzo ozdobna, więc łatwo przedobrzyć..

Gość mnie sie podoba
Wlasnie mialam pisac wywalic kwiatka. Ale jesli sama sie zdecydowalas na to to dobrze. Na mnie oszalamiajacego wrazenia nie robia zadne suknie na modelkach. Jednak juz na wlasciwej osobie, znanej mi, ktora ma super fryzurke, makijaz, dobrana bizuteria i suknie robi wrazenie. I wtedy mozna sie zachwycic. Moja kolezanka wygladala w swojej sukni ladnie, na modelce juz mniej mi sie podobala, a w dniu slubu efekt byl oszalamiajacy. I pochwaly bedziesz pewnie zbierac w dniu slubu:) bo teraz to sukienka jak sukienka. Wiele jest w necie, ale dopiero Ty w niej (dodatkowo zrobiona) bedziesz wygladala pewnie cudnie. Ogolnie suknia mi sie podoba, bo lubie suknie z tego materialu. Wiec trafjny wybor:)

Gość nie podoba
mi sie:P