Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pati33

Mata edukacyjna

Polecane posty

Gość Pati33

Mamusie,zastanawiam sie nad zakupem maty dla synka 3,5 msc,jaką najbardziej polecacie,podpowiedzcie jaką macie sprawdzoną ? Widziałam ładne z Tiny Love ,podoba mi się Kick&Discover ,MONKEY ISLAND i ZOO ale najważniejsze jest czy dziecko dobrze się przy takiej macie bawi no i czy warto ?

Gość pseudonim dla mnie
w/g nie to pieniądze wyrzucone w błoto-dosłownie

Gość kornecki kapcie - opinie
kupilam synkowi fisher price mate jakies 3 lata temu :) teraz ma ja moja siostra juz przy drugim dziecku i wciaz jak nowa. kosztowala troche ale po 1. miala (moja siostra) mate za 70 zl i po 4 tyg poprula sie w jednym miejscu a palak sie zlamal na sutek przytrzymania sie rocznego brzdaca jak chcial wstac przytrzymujac sie palaka. Moja mata wytrzymala 3 dzieci i pojdzie dalej. Moj sym kozystal z niej 9 miesiecy i wciaz jak widzi ja rozlozona to mowi ze on jest dzidzius i tez chce sobie polezec :P

Gość kornecki kapcie - opinie
mialam rainforest fisher price

Gość hie hie
My dostaliśmy od znajomych. Sama bym chyba nie kupiła. Tymi zabawkami co wiszą to córa jeszcze się bawiła, ale nic poza tym. Tyle samo uwagi poświęcała karuzelce nad łóżkiem. Na macie był też piszczek- zero zainteresowania, kilka szeleszczących elementów- minimalne zainteresowanie i jeszcze element grający przy uderzeniu/kopnięciu- ani razu córka nie kopnęła ani nie uderzyła w to.

Gość Szpindlerowy mlyn
Dostalam od brata ta mate tiny love, cora sie nia nie bawila, nie bardzo chciala lezec, ale jakosc bardzo fajna, dobrze sie prala, kolory nie bladly, oddalam komus z rodziny w super stanie, wszystko zalezy od dziecka-jak kazda zabawka jedno dziecko bedzie sie bawilo godzinami, inne wcale

Gość Pati33
Dziękuję za odpowiedzi.Jak dam synkowi jakąś zabawkę to zaraz łapie,tak więc myślę,że łapałby też z maty ale głównie chodzi mi o turlanie jego na macie,uwielbia się przekrecać na różne strony z brzuszka na plecki i na odwrót a w łóżeczku uderza się o szczebelki

Gość mozliwe to??
http://allegro.pl/muzyczna-interaktywna-mata-edukacyjna-tiny-love-i2471226845.html my mielismy taka tylko jak ja kupowalam to kosztowala cos okolo 250 ale powiem szczerze e swietna byla, dziecko bylo tam wkladane jak tylko skonczylo 2 msc i powoli targalo za maskotki bo szeleszcza i dzwonia,potem ciagnela za wibrujacego hipcia a ze trzeba nozkami kopac tez szybko zapalala podobalo sie jej pozniej kladlam ja na brzuszek i bardzo sie starala zobaczyc swoje odbicie z czystym sumieniem polecam i wykonanie tej maty super po kilku raniach wyglada jak nowa tylko ze juz ja spakowalam

Gość fisher rainforest
Ja miałam tą wspomnianą wyżej Fisher Price Rainforest, synek bardzo lubił i służyła nam dość długo, hitem było chyba lusterko, papuga i te kolorowe światełka. Teraz czeka na wystawienie na allegro (wieczny brak czasu), więc jak byłabyś zainteresowana używaną (super stan), daj znać :)

Gość dunajeckaaa
My mamy matę z Canpol Babies. Jest rewelacyjna, jak najbardziej spełnia swoją funkcję.