Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja21....

płacz podczs karmienia

Polecane posty

Gość ja21....

witam mam trzy miesięczną córke pręży się i płacze podczas karmienia ponadto ma problemy z kupą żadko kiedy robii ją sama . podaje jej bebiko 1. od kilku dni podawałam jej wit. c bo byłam chora morze to byc spowodowane tą witaminą czy mamy inny problem ? proszę o pomoc!!!

Gość junn
A co pediatra na to? Jak to nie robi kupy sama? Podajesz jej jakies leki czy jakoś inaczej pomagasz?

Gość inna mama ;)
Pręży się i płacze bo pewnie ma problemy z brzuszkiem, po pierwsze polacam zmiane mleka, jak nie poskutkuje to i zmiane butelki na którąs z antykolkowych. Nie pomagaj jej gez robic kupy bo nigdy nie nauczy się jej sama robic i będzie się meczyc w nieskonczonosc! Kazde dziecko to przechodzi - kazde kiedys musi nauczyc się robic kupke i z poczatku ma z tym problem - to naturalne! Pomagajac jej teraz szkodzisz na dłuższą mete

Gość ,,,,,,,,,,,
mysle, że są to objawy alergii. Znien mleko na HA

Droga Mamo, proponuję skonsultować się w tej sprawie z lekarzem pediatrą, który prowadzi dziecko. Tylko lekarz może zadecydować o podawaniu witamin Maluszkowi. Wiele niemowląt cierpi na przejściowe problemy z brzuszkiem (kolki, zaparcia) w pierwszych miesiącach życia. Jeśli utrzymują się one przez dłuższy okres, proponuję kontakt z lekarzem, który doradzi, jaki rodzaj mleka będzie pomocny w zaobserwowanych dolegliwościach. Pozdrawiam, Doradca NUTRICIA ------------ Jestem przedstawicielem firmy NUTRICIA Polska - producenta żywności dla dzieci marek Bebiko, Bebilon i BoboVita. W przypadku pytań - zapraszam do kontaktu.