Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małaaa Kiciaaa

2 Miesiace po slubie a ja zastanawiam sie nad kochankiem

Polecane posty

anno jeżeli ja jestem nudny to większość facetów w polsce to chyba ma porażenie mózgowe.może ci z piwkiem pod sklepem są nienudni?albo ci co na budowie po 12godzin pracują są nie nudni?ha ha chciałabyś takiego faceta jak ja.myślisz dlaczego moja gwiazdęczka tak się mnie trzyma? Tak właśnie dlatego bo mam taki wypierdol że nie potrafię się nudzić.potrafię rano wstać i powiedzieć że lecę do amsterdamu na jakieś targi na co wpadłem w 5minut.albo pakuj się bo lecimy do paryża na weekhend :) ciągle gdzies jestem.nie lubię spać bo szkoda czasu a sen uwielbiam:) nie znasz mnie aniu i nie poznasz bo pewnie jesteś płytka jak kałuża skoro potrafisz ocenić mnie po kilku słowach które taraz napisałem.mala dlaczego faceci to robią? Hm ja też czasem na ręcznym polecę:) lubimy to poprostu.może zostalo to z czasów młodości.facet sam potrafi sprawic sobie naprawdę wielką przyjemnosc.gdybys potrafiła zrobić mu tak dobrze jak on sam to na 100%by tego nie robił.jednak to niemożliwe poniewaź to w trakci,w głowie faceta rodzi się ochota na dotyk tam,albo tam a zaraz zupełnie gdzieindziej.kobieta nie jest w stanie tego przecież odgadnąć.dlatego nikt nie zastąpi reni:)

a nasza autorka cóż.jeżeli już teraz jej źle i myśli o kochanku to wiadomo pójdzie jak burza jak tylko odpowiedniego kandydata znajdzie.i co to złe? Ma się męczyć z tym cieniasem do końca swoich dni? Czy tak wierni forumnzicze?

miszcz minety tak sobie czytam twoje wypowiedzi i naprawdę się dziwię, że Twoja kobieta jest zakochana w Tobie po uszy , a nie jest zazdrosna ? Piszesz , że z Toba nie da się nudzić i dlatego twoja kobieta się Ciebie tak trzyma, skoro jestes taki super to dlaczego nie zaaranżujesz takiego seksu jaki lubisz z osobą , ktorą kochasz ? Dlaczego z nią nie porozmawiasz. Zdrada nie jest normalna, zdrada się rodzi z frustracji i braku czegoś czego nie ma zwiazku i tylko słabi ludzie nie starają się naprawić tego i zdradzają.

miszcz minety tak sobie czytam twoje wypowiedzi i naprawdę się dziwię, że Twoja kobieta jest zakochana w Tobie po uszy , a nie jest zazdrosna ? Piszesz , że z Toba nie da się nudzić i dlatego twoja kobieta się Ciebie tak trzyma, skoro jestes taki super to dlaczego nie zaaranżujesz takiego seksu jaki lubisz z osobą , ktorą kochasz ? Dlaczego z nią nie porozmawiasz. Zdrada nie jest normalna, zdrada się rodzi z frustracji i braku czegoś czego nie ma zwiazku i tylko słabi ludzie nie starają się naprawić tego i zdradzają.

J jestem w zwiazku prawie 2 lata, jeśli nie pasował by mi seks z 'moim' i myślała o innym a nastenie miała zamiar zdradzić to bym po prostu zerwała znajomość a wtedy hulaj duszo piekła nie ma :P

manam gdybys troszkę uważniej przeczytała moje posty to wiedziałabyś że już z nią rozmawiałem i że dosyć mam wyreżyserowanych akcji.chce spontanu,pożądania i wstydu w oczach partnerki.nie chcemy się rozejść bo dobrze nam razem na codzień.tylko w łóżku rutyna.

Gość John Pasikonik
Facet zawsze myśli kutasem, ale to nie oznacza że musi nim zamiatać na prawo i lewo. Co innego myślenie, a co innego zwykłe kurestwo. Trzeba się troche szanować w życiu. Inaczej człowiek zostaje menelem psychicznym, kurwą, dziadem i pojebusem anarchistą - a najgorsze to że jeszcze z rozdwojoną jaźnią. Opanowanie własnego organizmu nie jest łatwe, ale da się sterować swoimi poczynaniami. Kto trenował trochę sztuki walki wschodu lub podobne rzeczy doskonale o tym wie, że przychodzi moment w którym panujemy nad własnymi członkami. Inaczej życie jest do dupy, a z reguły o tym przekonać się można jak jest już za późno. To tyle co mam do napisania - znając życie zostanę skrytykowany, wyśmiany i ukamionowany za moją wypowiedź, ale przyzwyczaiłem się że 90% społeczeństwa to buraki, prostaki i tępe skurwysny - więc z chęcia przeczytam komentarze, bo to tylko umocni moja siłę woli. pozdrawiam John Pasikonik

Pokręcone to wszystko. Znaczy życie ogólnie. Pozostaje mi tylko zrobić sobie dobrze, bo żaden facet tego nie zrobi tak jak JA chcę. I nie przejmować się moim facetem, skoro w łóżku jest nam razem czadowo :)

sm i pan pasikonik oczywiście macie rację.dodam tylko że chuja na śmietniku nie znalazłem tak że nie ruszam wszystkiego co się nawinie.nie opisałem jak to powinno być tylko to co sam robię i co mam w głowie.nikt nie jest doskonały.każdy ma swoje słabości.moją są kobiety i obojętnie co napiszecie nic tego nie zmieni.macie prawo do odmiennego zdania i szacun za to

Gość travolta ryszart
Pasikonik ma małego

Gość John Pasikonik
Dodam tylko że nie jestem święty i mam coś na sumieniu, nie mniej jednak udało mi się odnaleźć harmonię ducha - czego życzę wszystkim. A seks jest bardzo ważny - i każdy musi sobie samemu znaleźć receptę jak sobie go zorganizować w życiu. Pozdrawiam i miłego dzionka John Pasikonik

o moja zasciankowosci:) ja nawet nie wiedzialam, ze na kafeterii tyle mezczyzn siedzi aby to w jednym temacie taka konwrsacja nastala, chyba musze tu czesciej bywac :classic_cool: