Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia iskierka

po czym poznac ze maz cie zdradza

Polecane posty

Nie o kasę tu chodzi i tu się kolego mylisz Sto milionów razy prosiłam męża o zmianę pracy na taka na miejscu a co za tym idzie byłyby mniejsze zarobki ale to on ciągle kasa i kasa nam potrzebny jest ONa nie jego pieniądze i on o tym wie

ZAŁOŻĘ sie o co chcesz że jak zmieni pracę i przyniesie ci grosze do domu to będziesz miała NOwy problem tym razem że wszystko jest OK ,że jest kochającym mężem ale nie przynosi do domu tyle kasy by wystarczało na bieżące wydatki jestes kobietą a wam kobietom nigdy sie nie dogodzi ;)

Gość lubię Jabłka
a ty pieperzony debilu jesteś największą ciotą na tym forum!spieprzaj stąd posrańcu!!!!!!!!!!

Gość e tam- e tam
Mam podejrzenia ze mąż mi się puszcza nie mam dowodów ale już samo to ze jest kierowca tira powoduje ze mu nie wierze To zdanie mnie rozwalilo. A gdyby byl operatorem dzwiga albo lekarzem to wierzyla bys mu bardziej?

Gość lubię Jabłka
a ja sie dziwie autorce bo poszechnie jest wiadomo,że faceci korzystają z Tirówek

Gość lubię Jabłka
NIE DZIWIE chciałam napisać,zjadło mi nie

a ty pieperzony debilu jesteś największą ciotą na tym forum!spieprzaj stąd posrańcu!!!!!!!!!!" wiem,wiem prawda bardzo boli :P

a ja sie dziwie autorce bo poszechnie jest wiadomo,że faceci korzystają z Tirówek" powszechnie tez wiadomo że kobiety lecą na kasę ;)

Gość e tam- e tam
powszechnie tez wiadomo, ze jesli zwiazek jest udany to zadna ze storn nie ma potrzeby zdrady.

a nie przyszło Ci do głowy autorko, że on więcej pracuje, bo powiększyła się rodzina i chce na nią więcej zarobić? faceci często podchodzą do tego ambicjonalnie i nawet jak mówisz, że wystarczyłoby mniej, to on swoje wie i stara się zarobić ile może, na Wasze potrzeby. poza tym, zdaje się, że urodziłaś niedawno dziecko, tak? ile potomek ma miesięcy?? jeśli to niemowlę, to pewnie jeszcze niedawno byłaś w zaawansowanej ciąży, a potem w połogu i trudno, żeby wtedy seks był częsty. a niemowlę też w nocy płacze, albo śpi z matką i jak wtedy facet ma się seksu domagać? a ciążą i małe dziecko, które nie daje spać na pewno też wpłynęły na Twoją nerwowość i odbiór pewnych sytuacji. nie wiem, czy tak jest, ale chociaż weź pod uwagę, że może być i tak.

a nie przyszło Ci do głowy autorko, że on więcej pracuje, bo powiększyła się rodzina i chce na nią więcej zarobić? faceci często podchodzą do tego ambicjonalnie i nawet jak mówisz, że wystarczyłoby mniej, to on swoje wie i stara się zarobić ile może, na Wasze potrzeby. poza tym, zdaje się, że urodziłaś niedawno dziecko, tak? ile potomek ma miesięcy?? jeśli to niemowlę, to pewnie jeszcze niedawno byłaś w zaawansowanej ciąży, a potem w połogu i trudno, żeby wtedy seks był częsty. a niemowlę też w nocy płacze, albo śpi z matką i jak wtedy facet ma się seksu domagać? a ciążą i małe dziecko, które nie daje spać na pewno też wpłynęły na Twoją nerwowość i odbiór pewnych sytuacji. nie wiem, czy tak jest, ale chociaż weź pod uwagę, że może być i tak.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz.U.02.101.926 tekst jednolity z późniejszymi zmianami

Gość skąd to znamy****
masz możliwość sprawdzenia jego rozmów telefonicznych np . przez stronę internetową, wyciąg z konta?

ale jaja!! nie wiem, jakim cudem wkleił się i wysłał ten post o zgodzie na przetwarzanie danych osobowych ;-) elektronika mnie zadziwia.

Gość aaaaaaaaaaaaaaak
Moze byc tak, ze maz ma mniejsza stawke w pracy, dlatego wyjezdza na dluzej. Rozmawialiscie na ten temat? Albo po prostu przyzwyczail sie do swojego trybu zycia, woli byc w trasie niz przebywac z dzieckiem, bo pewnie chcesz zeby poswiecal synowi jak najwiecej czasu-a maz nie dorosl moze do bycia ojcem.

Niestety nie mam możliwości sprawdzenia jego tel a pensje dostaje do ręki Tak ja wiem małe dziecko więcej stresu itd ale znam mojego męża i wiem ze coś nie tak jest wraca do domu ale jakby myślami daleko stąd unika mojego wzroku kręci Ja czuje ze albo kogoś ma albo znudziło mu się rola męża i ojca może za dużo jak na jednego faceta

Gość skąd to znamy****
A w jakiej sieci ma telefon, nie loguje się do konta, zęby włączyć usługi, stan konta sprawdzić itp?

i ojca może za dużo jak na jednego faceta" to "dokoptuj" sobie drugiego;) jakby wszystkie kobiety sądziły że ich facet je zdardza bo unika kontaktu wzrokowego to świat by oszalał ;) na szczescie takie durne kobiety jak autorka to niezbyt powszechny proceder

Gość e tam- e tam
Poczekajcie poczekajcie moj tez unika kontaktu wzrokowego, teraz jak o tym mysle to faktycznie i odkad urodzil sie maly to tez tak jakby wiecej w pracy jest a pieniedzy jakby mniej. No nie on musi mnie zdradzac.

Gość komargryzieucho
ŻEBY POTEM NIE BYŁO ZDZIWIENIA...

Kolego który tak się madrzysz pewno sam na lewo i prawo się puszczasz a tu cwaniakujesz Co ty myślisz ze jestem glupia cizia która wymyśla Znam swojego męża jesteśmy razem 6 lat i nigdy ak się nie zachowywał Nie robię scen nie kloce się nie oskarzam. tylko zastanawiam się dlaczego tak się dzieje

Gość co nowego u ciebie
jak tam szukasz dalej, czy dałaś sobie spokój?

Gość glupia zona tirowca
on cie nie zdradza ion na was pracuje po 12 godzin za kolkiem,a ty masz czas na kafe glupoty wypisywac

Ja wiem jak wygląda jego praca i to nie do końca jest tak ze tak ciężko pracuje stoi czasem po trzy dni gdzieś i bawi się na całego z innymi kierowcami a ja tu w domu jestem matka 24 godz na dobę 7 dni w tyg non stop dodam ze syn ma 4 miesiące i ogromne kolki.

Gość jhbjher
u mnie bylo tak: rzadziej sex,mowil ze sie starzeja ok facet po 40 pomyslamam ze ma racje z codziennego sexu zrobilo sie raz na tydzien zmiana w sexie tak jak by na mnie sobie trenowal,powiedziala to raz w zartach myslama ze sie zasmieje a on sie spaeszyl i to pierwsze dalo mi do myslenie ze cos jest nmie tak mniejsze zainteresowanie rodzina zamyslony zaczelam weszyc i go przylapalam z baba w barze,dostal w pysk a jak wrocil walizki staly juz za dzwiami,mieszkal z nia kilka miesiecy pozniej zaczal przylazic z kwiatami, ze lazami w oczach jaki to starszny blad popelnil,jak teraz dopiero zrozumial co staracil,ze beze mnie jest nikim (zawsze dobry byl w gadce) przebaczylam.......po niespelna roku poszedl z inna juz nie bylo boze zlituj sie ,facet jak raz poczuje wolnosc i inna kobieta to juz zawsze bedzie wracal jak pies,u nas to nastapilo po 15 latach malzenstwa

Gość anna8734
U mnie zaczęło się od tego, że przestał zwracać na mnie uwagę, potem zadzwoniłam do niej http://ezowymiar.pl/nasi-eksperci/wrozka-massada/ (zawsze tak robię jak mam jakiś problem) i powiedziała mi, że niestety, ale mąż ma kochankę. Okazało się to prawdą. Teraz jesteśmy po rozwodzie, czego wcale nie żałuję.

Gość gość
W sprawach miłosnych i nie tylko konsultuje się z Paulusem (wrozbitapaulus.pl) , pisze on całą prawdę, wszystko co przewidywał w moich sprawach się potem ziściło.