Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Z dnia na dzien nie bee prawie

Co myslicie o tej niuni? W sam raz na pierwszy raz?

Polecane posty

Gość co ja myślę
ciałko fajne, buzia chyba też, ale poza tym wydaje się jakaś sztuczna i zapewne przez cały czas będzie udawać jak to jej z tobą dobrze...

myslisz ze jakby jakas kobieta miala nie udawac ze jej jest ze mna dobrze to bylbym jeszcze prawiczkiem? :D :D :D nie nie bylbym od 14 roku zycia uprawialbym seks mial za soboa kilka zwiazkow a dzisiaj pewnie zone z ktora juz powoli planowalibysmy miec dziecko ja wlasnie mysle ze ona w miare naturalna jest i jezeli zaplace to chyba nwet moge wymagac zeby udawala ze jest jej ze mna dobrze co nie? dobre i to :D tak z 3 godiznyki wezme na przelamanie powiem jej jak sprawa stoi i zeby mnie troszke pouczyla co i jak a pozniej to juz regularnie bede do pan lekki obyczajow zasowal :)

Gość temat zaraz poleci
bo wstawiłeś link do roksy, ale zapytam - często dusisz kurczaka? bo jesli tak to możesz mieć problem. nie bierz 3 godzin od razu, strata pieniędzy

w miare czesto i w 3 godziny bede gotowy na 4-5 stosunkow nie bede sie spieszyl 3 godziny to zeby spokojnie swobodnie zrobic co sie ma zrobic bez nerwowki

dlaczego strata pieniedzy i czy duszenie kurczaka znaczy masturbacja?

Gość temat zaraz poleci
jeżeli to nie prowo to dobrze radzę - skończ tyle walić, bo możesz mieć problem, żeby ci stanął przy lasce za pierwszym razem. mówię z doświadczenia. 3 h to za długo w godzinę zdążysz spokojnie swoje zrobić, a trochę głupio byłoby wtopić tysiaka u laski, której nie znasz, która nie wiesz czy jest fajna i czy umie się takim specyficznym jednak klientem zająć

Gość temat zaraz poleci
no faktycznie fajne ma ciałko. ja bym się nie zdecydował na pierwszy raz z tak młodą, lepiej z taką po 30, ale może być różnie

no ma nadwage troszke i nie widac ani kawalka twarzy wiec moze byc jakas paskudna a ja bym wolal zebym pierwszy raz wspominal milo i zeby dziwka byla miod cud i orzeszki :classic_cool: dlaczego mialby mi nie stanac za pierwszym razem przy dziwce? nie rozumiem moge niby zaplacic za godzine i najwyzej przedluzyc czas bo watpie czy one maja grafik tak napiety ze kazda godizna zajeta :classic_cool:

no mloda ale chyba doswiadczenie juz jakies ma i tych kilkudziesieciu roznych typow miala wiec sie na rzeczy powinna znac

Gość temat zaraz poleci
nie mają grafiku, ale w trakcie może ktoś zadzwonić np jak bedziesz pod prysznicem i mu powie, że ma wpaść za godzinę i co? ta ładna z twarzy to nie musi być ona, czasem są fake'i więc sie nie napalaj. chociaż mi się tylko raz fake zdarzył. ale uwierz mi - dla fajnych wspomnień to uroda aż tak ważna nie jest, oczywiście nie ma co brać np puszystej jeśli takich nie lubisz. czemu ma nie stanąć? po prostu organizm mógł się zbyt przyzwyczaić do walenia poza tym pierwszy raz...możesz strzelić po 10 sek i po co 3 h wykupywać?

Gość temat zaraz poleci
pytanie czy miała prawiczków i czy ma do nich podejście.

no ale co? zapalce za godzine czy dwie i tylko raz moge ruchac? nawet jakbym po 10 s strzelil to po paru minutach moge znowu i na pewno potrwa to dluzej co to za problem dla dziwki nauczc prawiczka ruchac? jak sie w takim fachu jest to chyba normalne ze od czasu do czasu jakis prawik sie pojawi no chyba ze poszedlbym va bank i powiedzial zeby przyjechala do mnie bo mieszkam sam w mnie byloby mi latwiej niz w obcym miejscu na ospermionym lozku :o

po co 3h ? bo chce pare razy sobie zarchac na pierwszym razie a nie jeden i koniec pol zycia czlowiek na to czekal to i chce sobie porzadnie na poczaku uzyc :)

Gość temat zaraz poleci
to wymyślaj sobie dalej jak to może być i ignoruj posty kogoś, kto to przeżył. powodzenia

co ja myślę ciałko fajne, buzia chyba też, ale poza tym wydaje się jakaś sztuczna i zapewne przez cały czas będzie udawać jak to jej z tobą dobrze... Hehe wiadomo że będzie udawać ,to nie to samo co z zakochaną dziewczyną,nawet nie ma co porównywać .Ale jak autor troszkę zdesperowany to niech spróbuje ,dziewczynę wybrał ładną tylko realnie żeby to była ona bo różne ściemy wciskają.Doświadczona to pewnie jest a jeśli ma małe doświadczenie to myślę że nawet milej,kłodą nie będzie, co robić pewnie wie bez obaw .Te 3 godziny to podziel na trzy ,możesz wziąc inną lub zarezerwować terminy u niej chyba że chcesz pobajerzyć to bierz te trzy godziny.

Gość A tak z ciekawości
Jak to jest z dziwką z roxy jak płacę za godzinę to mogę przez godzinę ją kilka razy posunąć, czy tylko raz i wypad?

Gość temat zaraz poleci
różnie, ale zazwyczaj możesz więcej niż raz

No dobra zalozmy ze bedzie gdzina tylko. Myslicie ze lepiej zeby to u mnie w mieszkaniu sie odbylo? Bo ona do klientow pisze ze dojezdza.

Gość temat zaraz poleci
zależy od ciebie, ja się w mieszkaniu lepiej czuję, ale to ja

jutro bede do niej dzwonil sie nawet zastanwiam czy jakby to mialo u mnie nie byc to czy na cala noc by ja nie wziac co prawda 1/3 pensji by poszla w pizdu ale pierwszy raz to pierszy raz a ja zawsze chcialem zasnac przy boku pieknej kobiety i tu by sie spelnyly ie tylko moje antyprawicze cele a i takie bardziej zwiazane z bliskoscia co wy na to zeby pierwsza dziwke na pierwszy raz wizac na nocke do siebie? nie wiecie kiedy sie noc wedlug nich zaczyna znaczy od ktorej do ktorej to jest druga rzecz to czy dziwki pozwalaja sie calowac i lizac im cipke? bo to tez bym chcial sobie przetestowac bo ja to sie nawet nie calowalem nigdy :D ale jestem podjarany jak juz nie pamietam kiedy :D i ta dziwka ktora jest tu u mnie w linku to juz na oko widac ze to sliczna dziewuszka z ladna buzia :D normalnie to nigdy taka by nawet na mnie nie spojrzala a tu kilka setek i prosze od razu ruchanko moze byc :D dobra spadam do roboty bo lunch sie skonczyl ;)

Facet, od biedy rozumiem że jesteś podjarany itd. i że chcesz to zrobić ,ale o jakiej bliskości myślisz ? Daj spokój, wiem że myślisz o przytulaniu, głaskaniu itd. ale obawiam się że jeszcze Cię dziewczyna zauroczy bo widać że ładna a Ty niedoświadczony i będzie kicha.Tylko żeby to była faktycznie ona , a nie jakaś mało atrakcyjna niunia,koleżanka w zastępstwie bo i tak ściemniają .Daj sobie spokój z robieniem minety i całowaniem, bo jeszcze jakiegoś cholerstwa się nabawisz,ale jak jesteś zdecydowany to na minetkę się zgodzi bo raczej jest to jej obojętne, co do całowania to nie każda na to idzie,ale tego to możesz się dowiedzieć telefonując do niej.Jeśli Cię faktycznie stać to weź sobie ją na całą noc,pobajerzysz z nią, poseksisz się na spokojnie ,jak to się mówi bez zegarka na ręku ,może to niegłupi pomysł. Antyprawicze cele hehe cel godny pochwały ,ale lepiej to zrobić z normalną dziewczyną ,naprawdę.

a jakoś tak praktycznie tłumaczysz... skąd wiesz np co ustala się podczas rozmowy tel? ja jakbym szła do prostytutki nie chciałabym żadnych czułości i pieszczot jako facet zrobiłabym swoje i to pewnie od tyłu i spierdalałabym w podskokach (szanowna moderacjo- UCIEKAŁABYM :-)

Gość temat zaraz poleci
niby dlaczego? myślisz, że faceci tylko walenia potrzebują, pieszczot już nie? najlepiej zapytać co i jak przez telefon, byle się nie rozgadać, bo laska uzna że chcesz sobie darmowy seks telefon urządzić

już dziś nie zaklnę no wiesz- masz przecież pełną świadomość, ze ta czułość jest sztuczna seks jest prawdziwy- no bo się spuszczasz mówiąc po chamsku a czułość to gra

Gość temat zaraz poleci
jak ci dziewczyna zacznie dobrze grac to o tym zapominasz

zwłaszcza jak powie: czas minął czułość to pocałowanie w kark jak chłop czyta gazetę zmierzwienie mu włosów to pogłaskanie po buzi nie kupisz tego