Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Z dnia na dzien nie bee prawie

Co myslicie o tej niuni? W sam raz na pierwszy raz?

Polecane posty

Gość temat zaraz poleci
raz dosłownie raz mi tak jedna powiedziała. co do tego czym jest czułość-piszesz z perspektywy kobiety, faceci to inaczej odbierają

Gość temat zaraz poleci
pogłaskać po buzi czy zmierzwić włosy akurat może

tak, ale robi to w chwili, kiedy płacisz a najfajniej jest jak się nie spodziewasz a dostajesz rozumiem że kwestię czułości masz przećwiczoną z paniami lekkich obyczajów zwanymi zwyczajowo k.

Gość temat zaraz poleci
najfajniej dla ciebie, dla mnie, czy autora tematu? czy uważasz, że skoro dla ciebie tak jest najfajniej to tak musi być dla każdego? tak mam przećwiczoną, więc bzdetów mi nie wciśniesz

bibizzoo - Każdy rozgarnięty nawet przeciętnie homosapiens wie że ze strony prostytutki to gra,ale ile tzw normalnych dziewczyn gra inne niż są w swoich związkach ? Pewnie całkiem sporo .Chłopak troszkę jest zdesperowany chce kobiety ,jak trafi na wyrozumiałą prostytutkę to nawet może to mile wspominać,co do wygądu to może sobie wybrać jaka mu się podoba, tylko niech nie da się oszukać ma zastrzec że koniecznie ma być ta ze zdjęcia w innym przypadku zrezygnuje .Jak ma to być jego pierwszy raz ,to niech zrobi to z dziewczyną która mu się chociaż zajebiście podoba, a nie z podstawioną nie w jego typie lalunią do tego mającą więcej lat niż on sam bo może to z niesmakiem później wspominać.Płaci i może wymagać,gust według mnie ma ok. Co Ty tak moderację dzisiaj prowokujesz ? Z nimi nie wygrasz.

Gość temat zaraz poleci
ja też. ale spróbowałem jak to wygląda z drugiej strony i wiem, że zależy to tylko od osób w daną relację zaangażowanych

Gość temat zaraz poleci
ja uważam, że powinien wziąć babkę starszą od niego, ale kwestia gustu, może będzie miał szczęście

jakoś mnie dziś wkurzyli tym, że tak długo wisiał ten durny temat o ciąży 15 latki z bratem (ze szczegółami) a jak ja coś konkretniej to w kosz ale już będę milusia kocham Cię moderacjo! buziaczki! a co do pań prostytutek- znam 3 tak na co dzień i wiem jaki mają do tego stosunek i jak bym miała wybrać to wolałabym jednak szukać tej czułości gdzie indziej

Gość temat zaraz poleci
bo jesteś kobietą i tę czułość znaleźć ci łatwiej

Gość temat zaraz poleci
oczywiście, że nie, przecież wtedy bym na dziwki nie chodził

a czemu nie chcesz spróbować tak bez chodzenia? tak normalnie jak bozia kazała

Gość chłopie
jeżeli ty potrzebujesz czułości i bliskosc to sobie daruj bo tylko krzywdę sobie zrobisz ...a jak taka ładna + ty sobie nawkręcasz to się jeszcze w niej zauroczysz itp Jako dawny prawik wiem co mówię i wątpię. Zadaj sobie pytanie na czym ci konkretnie zalezy i co Ci da ten seks z dziwką ? Czy chcesz sie odblokować i potem bedzie ci łatwiej z innymi laskami ? Jezeli potrzeba ci bliskosci i czułosci to zapomnij lepiej poszukac sobie zwykła chętną laske

Gość temat zaraz poleci
piszesz do mnie, bo nie bardzo kumam?

Gość temat zaraz poleci
tylko jak jest prawikiem w tym wieku, to zwykłej chętnej laski tak szybko nie znajdzie. to jest sprawa indywidualna i faktycznie może gówno z tego mieć, a moze i mieć fajne doświadczenie. a chyba lepiej żałować coś co się zrobiło...itd

Gość temat zaraz poleci
ale co/czego miałbym spróbować? bez chodzenia, że jak? do mnie trzeba prosto

Gość temat zaraz poleci
ale skoro jest, to znaczy, że raczej nie podoba się zbytnio dziewczynom

Gość temat zaraz poleci
więc próbuję w związku

ja jeszcze nie trafiłam na TĘ wielką Miłość, ale czytałam, że istnieje i ze jest fajnie :-) kurcze, o ufo też czytałam...

Gość chłopie
na czole niema ,ale uwież mi ,że takie staroprawidztwo ciąży na męskiej psychice ..żadna kobieta tego nie jest w stanie zrozumieć Tu nie chodzi o to ,że nigdy nie zamoczył tylko o to właśnie 0 całowania 0 trzmania za rękę 0 miłych słów w jego kierunku 0 romantycznych spacerków 0 miłych fajnych chwil ...to kurewsko BOLI ..sam fakty ,że nigdy nie zamoczył w jakiejkolwiek cipce to jest jakiś procent tego ,a nie całość Do tego dochodzi 0 doświadczenia , 0 obycia , 0 taktu , 0 umiejetnosci radzenia sobie z kobietami pójscie na dziwkę "rozwiąże " tylko to ,że będzie umiał ruchać może to mu dodać pewności siebie ,ale nie musi zalezy od typa

Gość temat zaraz poleci
100% zgody z ostatnim wpisem "chłopie"

bibizzoo ale jaki stosunek do swojej profesji mają mieć prostytutki ? Muszą być zimne bo inaczej by ześwirowały,bo nie jest tak że wszyscy klienci to odpychające i zboczone stare pryki .Nie wszystkie prostytutki to przysłowiowe tępe strzały, są i wykształcone ,znające oprócz języka francuskiego :) i inne języki obce,część z tych młodych to studentki.Można miło z nimi spędzić czas i oprócz seksu fajnie porozmawiać.

a-ha wiesz że mnie przekonałeś i zaczynam myśleć, że może to naprawdę jest problem

bluMen- Twój styl pisania przypomina porządnego męża i ojca podoba mi się

bibizzoo bluMen- Twój styl pisania przypomina porządnego męża i ojca podoba mi się hehe nie jestem ani jednym ani drugim,co nie znaczy że nie jestem porządny ,jestem bardzo porządny facet :D