weekss 0 Napisano Lipiec 18, 2012 To ważne! Za tydzień mam ważne wydarzenie (to naprawde ważne, inaczej bym nie pisała). Potrzebuje waszej pomocy. Musze troche schudnąć przez ten tydzień. Nie mówie tu o diecie cud, gdzie można zrzucić 10kg, bo wiem że to nierealne, niezdrowe, głupie itd. Chce po prostu poprawić troche swój wygląd (3kg mi wystarczy, jeżeli spadnie więcej to będzie mega super - licze na to). Pisze do was, bo wiem że sie na tym znacie i macie z tym jakieś doświadczenie. Chce, abyście dały kilka wskazówek jak mogę pozbyć się troche kg. Pragnę lepiej wyglądać i lepiej się czuć. Zaczęłam już od dziś! Wstałam po 9, zaczęłam ćwiczyć (jakieś 20min), potem wypiłam szklanke wody z 3łyżeczkami octu jabłkowego, o 10 zjadłam 2 kromki chleba ziarnistego z masłem, serem żółtym i ogórkiem, wypiłam zieloną herbatę, potem kawe, chwile potem szklanke wody, do tej pory jeszcze nic nie jadłam. Nie mam kompletnie żadnego pomysłu, co jeść i w jakich porach, żeby te kilogramy spadały, nie znam się na tym. Błagam pomóżcie mi, dajcie kilka wskazówek, podzielcie sie swoimi doświadczeniami, proszę.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weekss 0 Napisano Lipiec 18, 2012 Dodam, że oczywiście zamierzam ćwiczyć, rano na pusty żołądek i wieczorem, żeby spalić kalorie, wiem że picie dużo wody pomaga, zielona herbata i ocet jabłkowy, tylko nie wiem ile posiłków mam jeść i jakie one mają być... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zrób sobie Napisano Lipiec 18, 2012 zrób sobie5 dni typowo bialkowych - podejrzyj dukana - 3 kg masz gwarantowane przy ćwiczeniach rano i wieczorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weekss 0 Napisano Lipiec 18, 2012 nie wiem, czy lepiej jeść 3 posiłki dziennie i o stałych porach czy 4 posiłki co 4 godziny, również o stałych porach, co jeść rano a co wieczorem??? Prosze, doradźcie mi coś... Mam skakanke, tylko też nie wiem ile mam na niej skakać, czy 10 min 3 razy dziennie czy od razu godzine.. Czekam na odpowiedzi.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weekss 0 Napisano Lipiec 18, 2012 wreszcie ktoś sie odezwał:) dzięki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolipop0108 0 Napisano Lipiec 18, 2012 Podobno pomaga tez szklanka wody z sokiem z cytryny na czczo ale nigdy nie próbowałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mjluska89 1 Napisano Lipiec 18, 2012 chętnie pomogę :) po 1 jeśli chcesz szybko schudnąć zrezygnuj z węglowodanów (pieczywo, owsianki, makarony itp) po 2 ser zawiera sporo tłuszczu podobnie jak masło. proponowała bym Ci jeść dużo warzyw i nabiału odtłuszczonego. po 3 najlepiej jedz 5 posiłków, niewielkich i o stałych porach, i nie myśl o jedzeniu, nie czekaj na kolejny posiłek i nie podjadaj! skakanka Ci pomoże bardzo, skacz sobie np 10min intensywnie, i np 3 razy dziennie. powodzenia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weekss 0 Napisano Lipiec 18, 2012 dziękuję mjluska89, a ciemne pieczywo też nie może być?? Chodzi mi o takie pełnoziarniste, mam też otręby owsiane i zamierzałam spożywać je codziennie na kolacje np. z mlekiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mjluska89 1 Napisano Lipiec 18, 2012 jeśli będziesz jadła węglowodany to kg wolniej będą spadały, owszem na diecie je się pieczywo pełnoziarniste, otręby tez, ale to powoduje właśnie wolniejszy spadek wagi, bo węgle to cukry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weekss 0 Napisano Lipiec 18, 2012 ok. rozumie, dziękuję ci bardzo mjluska89, naprawde mi pomogłaś:) właśnie niedawno zjadłam jajko na twardo z ogórkiem. A chleb pełnoziarnisty będę jadła tylko na śniadanie, gdyż tak naprawdę nie chce rozwalić sobie metabolizmu przez ten tydzień, ale zrezygnuje z dwóch kromek, będę jadła tylko jedną. dziękuje jeszcze raz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach