Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monika2112

Brak przyjemności z seksu

Polecane posty

Jestem w ciąży w trzecim trymestrze, przestałam odczuwać przyjemność z seksu. Wręcz nic nie czuje poza dyskomfortem w pochwie czasem nawet lekkim bólem. Wilgotna jestem, z podnieceniem nie mam problemu. Łechtaczka jest taka jak wcześniej ale pochwa już nie. Ginekolog mówi że wszystko u mnie ok nie mam żadnej infekcji. Myślałam że mój partner przestał mnie chwilowo pociągać więc zrobiłam to sama ale jest to samo co podczas seksu. Czy ktoś tak jeszcze miał ? Może ktoś wie co mi jest.

Gość wierrrka
Daj sobie czas,a partner niech wykaze zrozumienie. Ja w ciazy co prawda ochote mialam,ale po ciazy to tak z pol roku nie bardzo. jakos 2 mce po porodzie sprobowalismy pierwszy raz,dla mnie to bylo zupelnie bez przyjemnosci,po prostu obojetne. potem pare razy podobnie - zreszta rzadko torobilismy. A tak po pol roku wszystko wrocilo do normy. Nie powiem,martwilam sie,ze juz mi tak zostanie,ze stalam sie aseksualna kwoka-mamuska,dla ktorej nic sie nie liczy poza dzieckiem -ale jak widac nie bylo tak zle:) jestes w odmiennym stanie,hormony itd,masz prawo sie czuc naczej