Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dzesia

HISTORIE O DUCHACH

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
ja mysle ze to znak jak czytalem temat duch to spadly dwa obrazy ze sciany a gwozdzie byly na swoich miejscach

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Gdzie niby zmieniam kontekst Biblii? W ktorych miejscach? Wykarz mi to zarazem wspierajac sie katechizmem - czekam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a co ma katechizm do Biblii? Ja nie katolik, nie jehowy by si臋 podpiera膰 pomocami w czytaniu Biblii. Po prostu popierasz jakie艣 swoje wywody cytatami z Biblii, kt贸re nie maj膮 nic wsp贸lnego z tym co w艂a艣nie napisa艂e艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dawa膰 jeszcze jakie艣 historie prawdziwe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak,gdzie艣 dwa lata temu by艂am w Strzeszynku nad jeziorem.To jest niedaleko od Poznania.Upalny dzie艅,du偶o ludzi,opalaj膮 si臋 i k膮pi膮.Przyszla grupa m艂odych ch艂opak贸w tak na oko dwadzie艣cia sze艣膰,siedem lat.Byli podpici.Jeden szczeg贸lnie mocno.Chcia艂am powiedzie膰 偶eby nie wchodzi艂 do wody,ale m膮偶 powiedzia艂,偶ebym si臋 nie wtr膮ca艂a i nie zareagowa艂am.W艂a艣ciwie mieli艣my ju偶 i艣膰,spojrza艂am na niebo i jedna z chmur zreszt膮 du偶a mia艂a kszta艂t twarzy facetaz profilu,z d艂ugimi w艂osami.Taka ciekawostka.Pomy艣la艂am,偶e przypomina Jezusa bo od razu mi si臋 skojarzy艂o,Nic nie powiedzia艂am m臋偶owi bo pewnie i tak by nie spojrza艂 nawet.Jestem katoliczk膮,ale nie jako艣 specjalnie mocno praktykuj膮c膮.Modl臋 si臋 wtedy kiedy czuj臋 tak膮 potrzeb臋.Poszli艣my do domu.Na drugi dzie艅 us艂ysza艂am w radio,偶e utopi艂 si臋 jaki艣 m臋偶czyzna w艂a艣nie w ten dzie艅.I do tej pory nie wiem czy to by艂 ten ch艂opak i czy to znaczy艂o,偶e mia艂am go ostrzec,偶eby nie wchodzi艂?Nie wiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aniela Mela
Ja wam opowiem co艣 na faktach. Chodzi艂am wtedy jeszcze do szko艂y zawodowej. Ch艂opak kt贸rego zna艂am zosta艂 zabity w Warszawie w mieszkaniu (by艂 tam w celach pracy w tej Warszawie przebywa艂). No wbili mu n贸偶 i si臋 wykrwawi艂. Zdarzenie mia艂o miejsce z pi膮tku na sobot臋. Tej nocy 艣ni艂 mi si臋 owy ch艂opak jak wo艂a艂 mnie o pomoc 偶ebym mu pomog艂a wo艂a艂 mnie nie po imieniu tylko tak jak do mnie si臋 zwraca艂 czyli Aniu... obudzi艂am si臋 nie mog艂am spa膰 co艣 wewn膮trz jakby przeczucie m贸wi艂o mi ze co艣 si臋 sta艂o z艂ego. A wiecie 偶e jego brat tego ch艂opaka tez mia艂 sen w kt贸rym te偶 go wo艂a艂 o pomoc. Nie tylko mnie si臋 to 艣ni艂o. Potem okaza艂o si臋 ze zosta艂 zamordowany i co dziwne jeszcze w tym jest dla mnie ze zgon biegli stwierdzili w pi膮tek w nocy a w sobot臋 oko艂o 15 godziny kto艣 dzwoni艂 z nr tego ch艂opaka na moj膮 kom贸rk臋 tyle ze ja nie odebra艂am bo w owy pi膮tek pok艂uci艂am si臋 z tym zabitym znajomym. Ale to ten ch艂opak co go zabi艂 ukrad艂 mu te偶 tel i by膰 mo偶e to dzwoni艂 jego morderca skoro by艂 w posiadaniu jego tel. Ale ten sen z wo艂aniem o pomoc nigdy tego nie zapomn臋.... Spoczywaj w spokoju Marku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aniela Mela
Chod藕 juz min臋艂o kilka lat od tego zdarzenia nigdy wcze艣niej nie do艣wiadczy艂am czego艣 takiego niewiem jak to wyt艂umaczy膰 do dzi艣 wiem tylko ze s膮 rzeczy kt贸rych nie da si臋 wyt艂umaczy膰. I powiem jeszcze ze mam bardzo siln膮 intuicj臋 kt贸ra nigdy mnie nie zawiod艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja chcialabym ostrzec kogo sie da na przrykladzie w艂asnej historii aby dobiera膰 partner贸w na rodzic贸w swoich dzieci uprzednio obadaj膮膰 sprawe czy w rodzinie byli wszyscy zdrowi.B y ich dzieci by艂y potem wolne od duch贸w. od 7 lat zmagam see z duchami 艣wiadomie, kiedy przesta艂am je艣膰 wieprzowin臋 i zacz臋艂am si臋 star膰 by膰 lepszym cz艂owiekiem zacz臋艂y si臋 manifestowa膰. zacz臋艂am prowadzi膰 艣lectwo dotycz膮ce moich stan贸w, cze艣膰 duch贸w usun臋艂am ale co艣 pozostalo wi臋c szuka艂am dalej, moj ojciec by艂 alkoholikiem, nie widzia艂am go jakie艣 26 lat i postanowi艂am pojecha膰 do niego i mu wybaczy膰 bo przez jego stan kiedy mnie wystraszy艂 zachowaniem po piciu alkoholu wesz艂y we mnie duchy, by艂am mal贸dka, zacz臋lo sie jak mia艂am roczek, po spodkaniu z ojcem okazalo si臋, 偶e on mia艂 podobne stany do moich od 15 lat nie pije nawr贸cil sie zacz膮艂 czyta膰 pismo 艣wiete i u niego objawy takie usta艂y ale poniewa偶 on przesta艂 to r贸wno wtedy jak on to odstawi艂 to przysz艂o do mnie i zacz臋艂o dawa膰 te objawy alkoholizm, potem inne. po 31 latach okazalo si臋 偶e ja czytam Biblie i mi to pomaga i on, on siebie ratuje a ja siebie. ostrzegam przed wyborem partner贸w na ojc贸w swoich dzeci by by艂y wolne i czyste od duch贸w. A je艢li ju偶 takowy jest PARTNER, pierwsze powygania膯 duchy potem zak艁ladac rodzin臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co taka cisza tutaj panuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tego to niezapomn臋. By艂 rok 2000. Mieszka艂em z jednym ze starszych braci i z mam膮 (艣wie膰 Panie nad jej dusz膮 ). Starszy brat wyjecha艂 do miasta do pracy i od tego czsu mia艂em w zwyczaju ok.godz. 22 pi膰 z mam膮 herbat臋 na sen. M贸j ojciec mieszka艂 w du偶ym mie艣cie z jeszcze dwoma starzymi bra膰mi. Kt贸rego艣 wieczora siedz膮c z mam膮 przy herbacie w kuchni (ok 23 ) s艂ycha膰 pukanie do drzwi (2x po 3 stukni臋cia ). Takie zwyk艂e pukanie do drzwi. Mama do mnie m贸wi " kogo to o tej porze niesie? ). Wsta艂em, podchodz臋 do drzwi, otwieram ...nikogo nie ma. Mama m贸wi " kto艣 sobie 偶arty stroi" i temat si臋 urwa艂. Nazajutrz przychodzi telegram od brata, 偶e tato zmar艂 w nocy ok 23.....czy偶by chcia艂 si臋 po偶egna膰. I druga historia opowiedziana przez moj膮 mam臋 . Nie by艂o mnie jeszcze na 艣wiecie. Odbywa艂y si臋 chrzciny mojego brata. W pewnym momencie mama chia艂a zmieni膰 bratu pieluszk臋 ( a musia艂a przej艣膰 z jednego domu do drugiego jak to kiedy艣 ma wsi by艂o ) wi臋c wysz艂a na podw贸rko i spotka艂a tam swojego stryjka i zapyta艂a go czemu na chrzcinach nie siedzi?. Stryj tylko spojrza艂 i nic nie powiedzia艂 wi臋c mama posz艂a po pieluch臋 . Gdy wraca艂a przypomnia艂a sobie 偶e styj si臋 miesi膮c temu powiesi艂. ... Dziwne prawda?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witajcie, to wydarzenie nie daje mi spokoju, mimo 20 lat, w 1997 roku w pierwszy dzie艅 Wielkanocy, zdarzy艂o si臋 chyba odej艣cie ducha , siedzieli艣my w jednym pokoju, doro艣li, siostrzenice wtedy m艂ode spa艂y w pokoju obok, by艂o oko艂o godziny 24.00 nagle w kuchni us艂yszeli艣my rozbicie szk艂a, siostra wesz艂a do kuchni i wr贸ci艂a blada i przynios艂a salaterk臋 rozbit膮 na na siedem r贸wnych cz臋艣ci, po chwili us艂yszeli艣my kroki w s膮siednim pokoju gdzie spa艂y siostrzenice, szwagier wszed艂 tam i zanim trafi艂 do kontaktu zobaczy艂 czyjej艣 nogi z ze spodniami garniturowymi i buty, nast臋pnie strasznie waln臋艂y drzwi wej艣ciowe i zawy艂 pies, kt贸ry akurat by艂 na wybiegu przed ogrodzeniem, potem wszystko si臋 uspokoi艂o, nadmieniam, 偶e nie byli艣my po alkoholu, m贸j ojciec zgin膮艂 tragicznie w 1977 roku czyli 20 lat wcze艣niej od tej manifestacji, to on odszed艂?

Udost臋pnij ten post

Jestem Mari, mam 15 lat i od jakiego艣 czasu dziej膮 si臋 ze mn膮 dziwne rzeczy. zacz臋艂o si臋 od tego, 偶e w nocy mia艂am dziwny sen. widzia艂am czyj膮艣 sylwetk臋, sta艂a w takiej odleg艂o艣ci, 偶e nie mog艂am dojrze膰 p艂ci. przechyli艂am g艂ow臋 a ten kto艣 zrobi艂 to samo. zrobi艂am kilka krok贸w w jej stron臋 , ale ona si臋 cofn臋艂a. us艂ysza艂am g艂os: Witaj w naszym 艣wiecie, przebudzona... Obudzi艂am si臋 zlana potem. ko艂o mojego 艂贸偶ka kto艣 sta艂, rozmazana posta膰. mrugn臋艂am kilka razy, ale ona nie znikn臋艂a, powiedzia艂a "witaj" i rozp艂yn臋艂a si臋. kilka dni p贸藕niej kiedy sz艂am z kole偶ank膮 do szko艂y, ko艂o nas przesz艂a starsza kobieta, powiedzia艂am "dzie艅 dobry" a ona si臋 u艣miechn臋艂a i powiedzia艂a ze 艂zami w oczach " witaj dziecko". odwr贸ci艂am si臋 do kole偶anki a ona patrzy艂a na mnie przera偶ona i zapyta艂a co si臋 sta艂o, bo kiedy sz艂y艣my ni st膮d ni zow膮d powiedzia艂am dzie艅 dobry i ona nagle us艂ysza艂a czyi艣 g艂os. w szkole odrazu wszystki rozpowiedzia艂a. Na w-f'ie usiad艂am na 艂awce czyj膮c na sobie spojrzenia wszystkich os贸b z mojej klasy zapyta艂am - co jest? - odwr贸ci艂am si臋 a "co艣" pisa艂o czym艣 czerwonym na 艣cianie : strze偶cie si臋 przebudzonej zamurowa艂o mnie nast臋pnego dnia kole偶anka wpad艂a do mnie do domu zacz臋艂y艣my si臋 bawi膰 w " telepatie" ona skierowa艂a d艂o艅 za kubek kt贸ry sta艂 na biurku. 艣mia艂y艣my si臋 kiedy mozolnie pr贸bowa艂a go zepchn膮膰. w ko艅cu zdenerwowana pora偶kami kopn臋艂a w nie (biurko) a kubek spad艂 na dywan powiedzia艂am Ej! roz艂o偶y艂am r臋ce na boki (sta艂am bokiem do niej o do biurka z mojej lewej) nagle krzykn臋艂a i wybieg艂a z pokoju bior膮c swoje rzeczy. spojrza艂am w tamt膮 stron臋. mia艂am d艂o艅 zamkni臋t膮 w pi臋艣膰 opr贸cz palca wskazuj膮cego i 艣rodkowego z艂膮czonych razem i wskazuj膮cych na kubek. unosi艂 si臋. teraz ja si臋 przerazi艂am. przyci膮gn臋艂am d艂o艅 do siebie i sko艅czy艂o si臋 tym, 偶e zarobi艂am kubkiem. Takie sytuacje zdarzaj膮 si臋 mi si臋 ca艂y czas. znajomi si臋 odemnie odsun臋li, rodzina r贸wnie偶. nie wiem co robi膰. Boj臋 si臋 siebie. dzij膮 si臋 coraz dziwniejsze rzeczy. codziennie mam styczno艣膰 z duchami. sny si臋 powtarzaj膮. wszyscy my艣l膮, 偶e jestem nawiedzona. zostawi艂am raz na biurku zeszyt i o艂贸wek. w ci膮gu kilku minut kto艣 albo co艣 zapisa艂o mi w zeszycie kilka zda艅 w runach - strze偶 si臋 czarnego bociana, nie ufaj poltergeistom i zaufaj sobie czarny bocian, widzia艂am go w dniu 艣mierci babci potem wujka, zim膮. poltergeist? jeszcze niewiem. pom贸偶cie mi. Prosz臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mia艂em niesamowit膮 sytuacj臋 i chce si臋 z ni膮 podzieli膰 bo by艂o to co艣 bardzo dziwnego i zabra艂o mi nogi po tej akcji . 艣pi臋 sobie spokojnie i nagle wje偶d偶a sen A raczej koszmar w takim sensie 偶e bardzo W******m ludzi konkretnie dwie osoby kt贸re 偶yj膮 znam ale nie mam z nimi najmniejszego kontaktu i te osoby mnie goni膮 ja uciekam nie mam ju偶 si艂y poddaje si臋 ( bardzo skr贸cone to jest ) i nagle si臋 budz臋 przestraszony ( by艂a to 4/5 godz rano ) id臋 zapali膰 papierosa i nagle co艣 sobie otwiera drzwi kt贸re nie mia艂y prawa si臋 otworzy膰 i wychodzi w 偶yciu nie by艂em tak przestraszony ( mieszkam sam ) by艂o to niesamowite prze偶ycie A zarazem straszne . Do ko艅ca 偶ycia tego nie zapomn臋 i chcia艂bym je艣li mo偶na 偶eby kto艣 zinterpretowa艂 t膮 sytuacj臋 bo Naprawd臋 by艂o to mega Dziwne . Dodam 偶e niedawno pr贸bowa艂 OBE i moje spostrzenie jest takie 偶e nie艣wiadomie wyszed艂em z cia艂a bo tak to czu艂em jakbym tam by艂 wszystko by艂o takie prawdziwe i realne .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Up

Udost臋pnij ten post