Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piękne oczka

Jaki tusz do rzęs jest według was najlepszy?

Polecane posty

Gość piękne oczka

podajcie nazwy albo linki do tych produktów będę wdzięczna

Gość Nadia_1234
Chcesz mieć naprawdę piękne oczka? Kup sobie zestaw do zagęszczania i przedłużania rzęs. Skończą się problemy z tuszem. Taki zestaw zawiera wszystkie niezbędne narzędzia i produkty potrzebne do zabiegu, a dodatkowo jest dołączony film szkoleniowy. Ja osobiście polecam taki zestaw od Mary Macom http://allegro.pl/zestaw-przedluzanie-rzes-film-rzesy-big-i2776217488.html

Max factor false lash effect L'oreal volume million lashes Maybelline colossal volum express Estee lauder sumptuous mascara Zależy jakiego tuszu szukasz i jakiego efektu..

Gość pewnie poprzedłuzajcie sobie
rzęsy i je torturujcie poprzez doklejanie i niepotrzebne obciąznie,a potem zostanie ino "marna szczoteczka" a nie rzęsy, przedłuzanie jak ktoś chce to raz na jakiś czas i to od wielkiego dzwona,poza tym,szczegolnie starsze panie wyglądają jak kretynki z żle dobranym rozmiarem "doczepionych "rzęs,to ma dodać urody a nie zrobić z kobiety pośmiewisko to samo z tuszami,max f-dwa razy kupiłam dramatic look,i never więcej,po 3 tyg użytkowania zrobił się gęsty glut,i do wyrzucenia po colosalu firmy M,złotte opakowanie,rzęsy się łamały,i stały się cienkie kruche, teraz tylko rimmel używam,i jest spoko,żadnych więcej kombinacji,a rzęsy mam znów długie lśniące i gęste...

Gość taka jedna jedyba
A ja wam coś powiem! Pracuję w drogerii rossmann i znam wiele tuszy do rzęs! Przetestowałam już ich sporo i twierdze że jak dla mnie najlepszy to nie loreal za prawie 60zł, tylko zwykły tusz firmy wibo za 9 zł!!!! Zresztą nie jestem jedyną osobą , która z załogi mojego sklepu używa tego tuszu, jest naprawdę rewelacyjny i nie warto przepłacać. Ja nie widzę konkretnej różnicy w pomalowanych rzęsach między tuszem za 50zł a za 9zł!!! Dla mnie każdy maluje jednakowo, to tylko kwestia psychiki, że używamy tusz "lepszej marki"