Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie na tym........

Dlaczego słowa na NIE uznawane są za zazdrość?????

Polecane posty

Gość zastanawiam sie na tym........

Czy możecie mi powiedzieć drodzy forumowicze dlaczego jak np.na forum wstawia ktoś zdjęcie i prosi o opinię to jeśli pojawi się kobieta, która napisze o jakichś wadach tej osoby od razu uznawana jest za zazdrosną?:O facet za to za geja, który nie docenia urody, która powiedzmy sobie szczerze często we wstawianych tu fotach jest wątpliwa:/ Wg mnie jak ktoś wstawia swoje zdjęcie z prośbą o ocenę to musi się liczyć z krytyką również bo choćby nie wiem jaki był piękny to wcale nie dla 100% ludzi będzie również piękny, a tutaj wystarczy napisać że ktoś za gruby, za chudy, za duży nos, za małe cycki i cała reszta, która ma odmienne zdanie od razu krzyczy "zazdrość" albo "pedał":/ Ja np.też jestem tu osobą wypowiadającą się w takich tematach i przyznam, że często krytykuję, ale nie dla samej krytyki żeby dokopać komuś tylko ktoś pyta co uważam, a ja mam prawo i ochotę pisać, wiec piszę. Poza tym do siebie również jestem bardzo krytyczna, więc to nie tak że chcę tylko komuś dowalić, tak mam ze zwracam uwagę na szczegóły i najczęściej wyłapię coś czego inni nawet nie dostrzegą, oczywiście te dobre i te złe rzeczy, ale czy to od razu znaczy że jestem zazdrosna?:O

Gość uppppppppppekkkk
:)

Gość Trzydziestojednolatka
Ludzie są z natury chyba zawistni, ale też i zakompleksieni. Wytykanie innym błędów, wad pozwala na podreperowanie swojego samopoczucia. Takie to prymitywne...

Gość Trzydziestojednolatka
Ludzie są z natury chyba zawistni, ale też i zakompleksieni. Wytykanie innym błędów, wad pozwala na podreperowanie swojego samopoczucia. Takie to prymitywne...