Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Terreferre

ALERGIA!!!

Polecane posty

Gość Terreferre

Witam Was, mam alergię na wszystko. Pyłki traw, drzew, kurz, zarodniki grzybów... Mam pytanie, czy Wy też przy wilgotnym powietrzu i deszczu macie nasilony katar, który spływa do płuc, co powoduje kaszel? Już 3 tydzień normalnie nie sypiam, bo ciągle kaszlę- to koszmar.

Gość darek99
tak, niesety to mam. Również meczę się tak jak ty, przez to że muszę cały czas biegać po lekarzach, co jest męczące i do tego nie daje mi spokoju. Idź do alergologa żeby dał ci recepte na leki. 3maj się ;) PS. Bądź przygotowana na dalsze wyniki ;)

Gość Tereferre
cholera....tylko, to dziwne, bo deszcz oczyszcza powietrze. Może wiesz dlaczego tak się dzieję w naszym przypadku, że nam się nasilaja objawy? Jakie leki bierzesz?

Gość adar

Jeśli ktoś podobnie jak ja ma problemy alergiczne i będzie szukał dla siebie inhalatora to warto zajrzeć do oferty Sanity bo mają sporo ciekawych propozycji i w tym również specjalny inhalator Alergia Stop, który w przypadku osób z alergią doskonale się sprawdza, na pewno będzie to sensowna opcja i będziecie mieli zagwarantowane stałe nawilżenie dróg oddechowych.

Gość anna
Dnia 11.09.2019 o 14:03, Gość adar napisał:

Jeśli ktoś podobnie jak ja ma problemy alergiczne i będzie szukał dla siebie inhalatora to warto zajrzeć do oferty Sanity bo mają sporo ciekawych propozycji i w tym również specjalny inhalator Alergia Stop, który w przypadku osób z alergią doskonale się sprawdza, na pewno będzie to sensowna opcja i będziecie mieli zagwarantowane stałe nawilżenie dróg oddechowych.

tez polecam