Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alunkakrakowwwww

czkawka i czkawka :(

Polecane posty

Gość alunkakrakowwwww
no jak widac chyba mam nerwicę z tymi czkawkami-bo moja jak juz dostanie to ma kilka razy w ciągu dnia i to mnie niepokoi :(

Gość alunkakrakowwwww
podnoszę

Gość alunkakrakowwwww
skoro to takie normalne to dlaczego żadne mamy nie napiszą,że ich dzieci tez mają czkawki

Gość nossna
Może dlatego że ludzie tyle razy ci juz o tym pisali i nadal piszą a ty wciąż masz to gdzieś. więc jaki jest sens w pisaniu skoro ty to olewasz bo wiesz swoje?

Gość jadaszfa
Syn mojej kolezanki tak mial. Czkawki i czkawki. Okazalo sie, ze to byly problemy z sercem, bardzo powazne. Kilka operacji. Ja bym nie lekcewazyla tego.

Gość oggiuoh
Tak to jest jak człowiek nie ma większych problemów i na siłę szuka byle jakich....

autorko no to w takim razie proponuję odwiedzić gastrologa, kardiologa i neurologa, zrobić małej usg jamy brzusznej, echo serca i tomografię główki jeśli nie państwowo to prywatnie, napewno usg jamy brzusznej i echo mozesz zrobić prywatnie szybciutko i nie za wielką cenę, tomograf gorzej jeśli coś wykryją chwała im za to, jesli nie do psychologa, ale ze sobą, a moze po tych badaniach się uspokoisz

Gość jadaszfa
Wy sie mozecie smiac, ja widzialam umierajace dziecko z powodu klopotow z sercem. A pierwsze objawy, zlekcewazone, to byla wlasnie uporczywa czkawka! Nie piszcie dziewczynie, ze to normalne bo to NIE jest normalne.

no to właśnie jej napisałam, ze ma iść tam gdzie napisałam niech sprawdzą, bo albo coś jest na rzeczy, albo nie

i powinna już sama pomyśleć o tych i innych badaniach, a nie co tydzień zakładać ten sam temat to albo sie boi albo nie ja jak widze coś złego u młodego, co mnie niepokoi to idę na różne badania i problem z głowy sama wykończy dziecko, jeśli jemu coś rzeczywiscie jest, bo nie pójdzie do specjalisty, czy sama nie ruszy głową i nogami, zadzwonić, umówić na usg, i echo serca, a będzie tu pytać co chwilę o czkawke moje dziecko też ją miewa, ale miewa, miał ostatnio tydzień temu, i przedwczoraj, ale nie 50 razy dziennie była niby u pediatry, a co pediatra ma na oko powiedzieć co jej jest? rentgena ma w oczach i nie ufajmy tak pediatrom czy innym lekarzom, bo oni albo sie nie znają, albo maja nas gdzieś, trochę samemu trzeba tyłek ruszyć

Gość alunkakrakowwww
dziewczyny moj tata jest neurologiem i mnie uspokaja moja córka tez ma raz na tdyzien , czasami raz na dwa i nie 50 na dzien a maksymalnie trzy

moja droga a czy tata zrobił tomograf córce? i jeśli Cię uspokaja to nie pytaj już tu wiecej my Ci doradzamy, a Ty dalej swoje no błagam nudzi Ci sie czy co?

Gość alunkakrakowwww
asiamt bo ja się pytam czy wasze dzieci tez tak mają ? i Ty piszesz ze Twoje tez miewa, conajmniej raz w tygodniu i widzę ze się tym nie martwisz więc chyba ja tez powinnam wrzucic na luz

Gość alunkakrakowwww
asiamt -wlasnie chodzilo zeby inne mamy napisaly czy ich dzieci mają czkawki i Ty piszesz ze Twoje dziecko miewa , raz na tydzien, dwa-więc nawet czesciej niz moja.Bo córka wczoraj miała a tak to 2 tyg spokoju było.

moja droga, kiedyś pisałaś że nawet kilka razy dziennie sie zdarzało, pamiętam no, ale jak chcesz wtedy też dziewczyny pisały, ze dzieci miewają te czkawki no daj sobie w takim razie na luz, albo zrób badania i nie będziesz sobie głowy tym zawracać

jeśli coś niepokoi w zachowaniu dziecka należy to zawsze skonsultować my rodzice jesteśmy najlepszymi obserwatorami ja nigdy nie pomyślałabym, że czkawka to coś nienormalnego, ale moze gdyby była za często zaczęłabym sie jednak zastanawiać czy aby wsio ok Ty się zaczęłaś zastanawiać i albo masz to na tle nerwowy, albo faktycznie jest coś na rzeczy

Gość junnn
Ja pamiętam z jednego z wielu topików że autorka była u lekarza z tym problemem. Lekarz nie uznał tego za problem.

no tak jeden będzie się nasmiewał, inny zleci badania, tacy sa lekarze ale jeśli autorka ma jakiekoliwek watpliwości w tej sprawie to powinna zrobić to dla siebie i dziecka i zbadać ja takich wątpliwości nie mam i nic nie robię z czkawka mojego dziecka ja sama miałam wczoraj czkawkę, moja mam ją miewa często jak szybko coś zaczyna jeść itd.

Gość dsvndfjk
Niepokojąca może być UPORCZYWA czkawka. A nie czkawka występująca 2 razy w tygodniu.