Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sobie mysle...

pytanie o spodnie ciazowe...

Polecane posty

Gość pytam, bo nie wiem...
nie sugeruj się zdjęciem tylko podanymi wymiarami. może być tak, że na zdjęciu są te same spodnie, ale w innym rozmiarze, więc lepiej patrzeć na wymiary. ewentualnie napisz do sprzedawcy i upewnij się, że rozmiar będzie ci pasował.

Gość rurki to to nie są na pewno
przecież widać, że mają prostą nogawkę i nie ma znaczenia rozmiar czy to S, M czy L, bo wiadomo, że rurki na dole mają być przylegające do ciała, a szersze będą w pasie i w biodrach (te większe)

teraz jeszcze zerknęłam na tego linka i coś ci doradzę z własnego doświadczenia. nie kupuj ich! mam identyczne i są beznadziejne. mówiąc wprost spadają z tyłka. ten pas jest z jakiegoś śliskiego materiału, który w ogóle nie trzyma się na brzuchu tylko cały czas się zsuwa. niby można zapiąć pasek pod brzuchem, ale to też niewiele pomaga, a poza tym jak już brzuch jest trochę większy to ten pasek po prostu gniecie. zrobisz oczywiście jak uważasz, ale ja ci odradzam. lepiej dołożyć trochę kasy i kupić lepsze spodnie. przede wszystkim pas na brzuch powinien być z bawełny żeby się nie ślizgał po brzuchu albo przynajmniej powinna być jakaś gumka. według mnie spodnie są beznadziejne.

Gość tak sobie mysle...
dzieki wielkie za opinie :) w takim razie szukam dalej, ale chyba lepiej bedzie znalezc jakis sklep i po prostu przymierzyc i zobaczyc jak jest bo niby na zdj wygladaja fajnie a mowisz ze sa do kitu wiec ich nie kupie, jeszcze raz dzieki :))

Gość fififififif
fajne ciażówki mają zawsze w HM :)

no dokładnie - najlepiej zmierzyć, a nie kupować w ciemno. niby te gacie nie są drogie, ale jak masz się potem tak wkurzać jak ja, to naprawdę nie warto nawet tych paru złotych. życzę powodzenia w poszukiwaniach :-) i faktycznie zobacz w h&m, tam powinnaś coś znaleźć.

Gość rurki to to nie są na pewno
też kupowałam w H&M rurki sztruksy i były rewelacyjne:) nosiłam je do samego końca, a wcale nie zapłaciłam dużo, bo tylko 40 zł (na wyprzedaży) dziś nawet byłam w H&M by kupić bluzę dla córeczki i widziałam, że na wyprzedaży jest mnóstwo ciuchów dla kobiet w ciąży więc chyba warto zajrzeć;)

Gość ojtam ojtam
ja chodziłam w leginsach - spodnie ciążowe (w większości) szyją chyba ludzie którzy w życiu nie byli w ciaży..

Gość ja rodziłam na początku marca
więc spodnie ciążowe były mi potrzebne przede wszystkim, gdy było naprawdę zimno zatem legginsy odpadały z racji tego, że za cienkie;)

Gość tak sobie mysle...
no wlasnie teraz mam problem bo brzuch rosnie a pogoda sie pogorszyla, zimno tak jakos ze w dresach czy legginsach jest zle... wybiore sie jutro do tego hm chociaz go nie lubie bo tak tam wszystko pomieszane ze nigdy nic nie moge znalezc a babki co maja niby pomóc wiecznie nie maja czasu albo ich nie ma :o