Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prazynka5546

pomózcieeee!!!!

Polecane posty

Wysłać ci te witaminy w tabl przyjmujesz jakieś napisz na marceli617@wp.pl

ej ludzie co za podlosc. Nie macie nic ciekawego do powiedzenia to siedzcie cicho. Zadala normalne pyt a wy ja osaczyliście jak nie wiem co :O

Gość prazynka5546
Nie przyjmuje bo przez to pierwsze dziecko wazylo 4500kg, po prostu po witaminach za szybko sie rozwijało.. Ale jeszcze raz szczerze dziekuje.

Gość Adela850
Najbardziej pozywne i zawerajace duzo skaldnikow mineralnych sa wszelkiego rodzaju kasze (gryczana, jeczmienna, jaglana, kukurydziana i te bardziej "wyrafinowane" amarantus i quinoa). Nie zapomnij tez o warzywach straczkowych. do tego dodawaj troche masla lub oleju (zeby sie witaminki rozpusicily). To sa mysle tanie i latwe dania do przyzadzania. Wszelkiego rodzaju zupy (te na wywarze warzywnym czy miesnym) daja duzo energi i ciepelka w brzuchu (zwlaszcza jak zimno na zewnatrz). Wiadmomo, od czasu do czasu kawalek mieska tez bylby dobry. I korzystaj na ile mozesz z owocow sezonowych, bo one dostarczaja tego co nam potrzebne w danej porze roku.

Gość barbara_varvara
Nie przejmuj sie innymi,poczekamy az do nicg przyjda te gorsze czasy... oczywiscie nikomu tego nie zycze ale w zyciu roznie bywa. Dzis stac was na wszystko a jutro mozecie mieszkac pod mostem!! zapewne to 2 dziecko cie zmotywuje do dzialania :) pamietam czasy jak moja mama byla w ciazy i umarl tatus dziecka. Zostalysmy same z mama i musialysmy sobie radzic, Ona pracowala a ja po szkole siedzialam w domu z niemowlakiem. I jakos przyzylysmy tylko zalamac sie nie mozna:)