Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kristo666

PLANOWANIE PRZYSZŁOŚCI Z JEDNEJ ZE STRON

Polecane posty

Gość Kristo666

Witam. Sytuacja przedstawia sie nastepujaco, mam 34lata dziewczyna 27, chodzimy razem niestety juz ponad 7lat, poprostu czekam na ten moment, niestety nie daje mi ona szansy, chodzi tu niestety o finanse, Ja pracuje zarabiam 1500złi cos tam drobie, ona po ukonczeniu sredniej szkoly siedzi najzwyczajniej w domu, zero aktywnosci, szkoly, kursów, nawet jakiejs dorywczej pracy, co raz czesciej sie o to klocimy, ona chce slubu i zycia jak jej rowiesniczki, dzieci, rodzina itd, Ciezko w dzisiejszych czasach sprostac standardom, wszysto kosztuje... a sam nie podejme sie przy tej kwocie utzrymac rodziny, najbardzaiej przykre jest to ze gdy zaczynam jej mowic by czyms sie zajela to mowi ze sie czepiam i jak mi nie pasuje to sobie zmien, Obecnie rozstalismy sie po raz pierwszy od tylu lat i od tygodnia milczymy. )Pomocy co radzicie?:(

Gość psychiatra z sąsiedztwa
odetnij dame od finansowania to dostaniesz jedno z dwojga - panna wreszcie ruszy dupę albo znajdzie innego łosia

Gość errettryytuyu
okropna ta twoja dziewczyna, ja też nie mam pracy ale robie rozne zlecenia przez neta i zawsze cos tam zarobię... ale szkoda tych 7 lat zeby ją zostawic... jak ją kochasz to sie z nią ożen