Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirlllla

brak atrakcyjnosci

Polecane posty

Gość mirlllla

jest mi smutno bo nie jestem atrakcyjna. Mam męża ale mam wrażenie że on by chciał mieć kogos innego u swojego boku.

Gość to zamiast siedzieć na dupie
i żreć chipsy rusz się i zabierz za jakieś ćwiczenie, idź na kurs makijażu i doboru ubrań albo ostatecznie odłóż sobie na plastykę i powiększ cycki. Przecież to wszystko jest proste ale trzeba działać a nie jojczeć i płaszczyć dupę :O

Gość mirlllla
nie jestem gruba, mam 30 lat i wyglądam jak dziecko zero kobiecości. Biust miska b nie jest najgorzej , tylko brak pomysłu na siebie

Gość anabella _ 34
nie ma ludzi nieatarkcyjnych sa ludzie zaniedbani mozna byc ladniejszym lub brzydszym na to nie mamy wplywu ale trzeba o siebie dbac i juz

Gość back in the USSR
oj nie dramatyzuj, ja tez mam miseczke b i nie mam z tym problemu, przynajmniej nie musze nosic stanika bo mi nic nie zwisa :) a mąż ciebie wybrał, czyli raczej jestes w jego typie, tylko moze zadbaj o siebie. zadbaj o włosy (masz krótkie - zapuść, masz długie - skróć), jakaś sexowna sukienka, but na obcasie... od razu lepiej sie poczujesz

Gość mirlllla
Staram sie o siebie dbać chodziłam do fryzjera ale za każdym razem wychodziłam z płaczem. Najgorsze było wtedy gdy po powrocie do domu widziałam minę mojego męza ciągle nie zadowolona. Kosmetyczka też nie była mi obca do pewnego czasu, na ciuch mam kase, ale nie potrafię stworzyć ideału który podobał by się mojemu mężowi. Go krecą lalunie w super brykach o odjazdowych ciuchach ja jestem tylko szarą myszką w jego oczach, sama już tak się zaczęłam czuć.

To nie Ty jesteś nieatrakcyjna, tylko Twój mąż jest idiotą. Jak mąż znowu się będzie krzywił to warknij i tyle, poza tym zacznij się rozglądać - pewnie inni faceci chętnie wieszają oko na szczupłej, zadbanej 30latce :)

Gość back in the USSR
jesli go kreca odjazdowe bryki, to niech ci taka kupi co do włosów to najlepiej zapuść i każ fryzjerce cieniować tylko końcówki, wtedy nie zetnie za duzo. Ja zawsze jak powiem prosze skrócić o 10 cm, to wracam z włosami przed ramiona, jak powiem ze 5 cm, to zetnie 20 a jak powiez z długości nie scinac, to jest akurat tyle ile chce - czyli 5-10 cm. Kup wygodne buty na obcasie, takie co beda pasowac i do jeansow i do sukienki. Jesli jestes szczupla to zakładaj obcisłe ciuchy, faceci to uwielbiaja. Ale pamietaj o zasadzie jak odkryty dekold, plecy, to nogi zakryte i odwrotnie, jak mini to góra zabudowana.