Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odwieczny dylemat faceta

Fundamentalne pytanie do wszystkich kobiet . Jak was traktować abyście zostały

Polecane posty

przy swoim facecie. Omijamy temat miłości zakochania tylko codzienność A mianowicie , jak się powie ( używam specjalnie takich zwrotów aby zrozumieć pytanie ) . Nie chodzi o traktowanie jak szmaty ale czasami pod czas dyskusji czy awantury ,, Weś spierdalaj daj mi spokój odczep się mam dość'' wtedy czujecie ze wasz facet to mężczyzna a w łóżku ma się zachować jak samiec ogier i was ruchać porządnie a nie jakieś tam ckliwości i delikatności a jak chłopak jest na co dzień spokojny , pyta się o wszystko , szuka porozumienia i zgody to wtedy wy wykorzystujecie włazicie mu na głowę jego traktujecie jak popychadło drzecie się wszystko wam przeszkadza jesteście połączeniem komarzycy z modliszka a w skrajnych sytuacjach zdradzacie i dorabiacie rogi.

niewolnica ale z klasą czyli jesteś w koronkowej bieliźnie facet przywiązuje cie kawałkami materiału do łózka , rozbiera i zaczynacie uprawiać sex

Tak od razu seks ? Najpierw powinien ją chyba trochę poszturchać, czy co się tam robi z niewolnicami ? :-o

Gość fasdfasddfs
a po cholere mają zostawać, nie podoba się, droga wolna, nie ma nic gorszego niż rozkapryszona baba

no pomasować paluszkami po piersiach , po myszce polizać ją . Po całować po całym ciele tak zwana gra wstępna

Gra wstępna ? Daj spokój. Odkąd pojawiło się "Grand Theft Auto" na PlayStation kobieta w seksownej bieliźnie jest jak uciążliwy blok reklamowy. :-o

vieviór to co miałeś na myśli Najpierw powinien ją chyba trochę poszturchać

Gość kasiuńciaaaa22
l

Widziałeś "Niewolnicę Isaurę" ? taki przebój telewizyjny sprzed lat. To właśnie miałem na myśli :classic_cool:

he he mam kolegę który zawsze fajna laskę sobie pozna(bo było ich kilka)i nosi im kwiatki,robi śniadanie do łóżka,prawi komplementy,kupuje prezenty a one po krótkim czasie takiego rozpieszczania mają go w nosie i dymaja się z jego kolegami:-) on tego nie rozumie że nudzi się szybko kobietom jak taki ciotowaty jest.tłumaczy to tym że zakochuje się szybko.a ja myślę że on tak bardzo chce zatrzymać je przy sobie że tak w dupkę im wchodzi.ale kobiety nie lubią takich facetów.kobieta musi mieć faceta z jajami co czasem huknie a jak trzeba to przytuli a nie takiego co jak pies zawsze gotowy dupe lizac.

Gość DoReMiFaSoLa
MIej wyjebane a bedzie Ci dane:)

[zgłoś do usunięcia] vieviór Gra wstępna ? Daj spokój. Odkąd pojawiło się "Grand Theft Auto" na PlayStation kobieta w seksownej bieliźnie jest jak uciążliwy blok reklamowy. zapewne masz na mysli imitacje kobiety?😴

wirtualna co najwyżej ;) doktorku 👄