Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama swoich dzieci

Kiedy gotujecie?Posiłki dla dzieci.

Polecane posty

Gość mama swoich dzieci

Ja mam poczucie, ze mi czasu brak. Syn ma 4 lata, teraz chory,normalnie w przedszkolu.Córa rok i włazi wszędzie, przechodzi z kanapy na stół, wlazi na fotele.Ogólnie trzeba jej pilnować.Ledwo zdarzam przygotować jakieś posiłki. mam poczucie, że dieta moich dzieci jest nudna. Chciałabym spróbowac cos nowego, ale wieczorem padam na twarz a i tak jest robota. Co dajecie dzieciom jeść? Kiedy gotujecie? Bo może ja jakas niezorganizowana jestem??

Gość mcnbdjhebvevfkjfbjfn
No skoro siedzisz w domu z jednym dzieckiem, bo drugie w przedszkolu, a nie starcza Ci na coś czasu, to jesteś niezorganizowana.

Gość mama swoich dzieci
Napisalam, że siedze z dwoma (syn choruje sporo) ale nie o tym temat. Córa mega ruchliwa, a ja ma hopla na punkcie świeżego powietrza, więc jak tylko mogę to na dworze jestem. czasem przeglądam blogi o gotowaniu i myślę..kiedy mamy mają czas na te eksperymenty czas

Gość zastanawiamsie hmmmm
jak dziecko spi roczne napewno ucina sobie drzemke ja od malego o 11 usypialam dziecko i tak zostalo do dzis od 12 do 13 czasem 14 pospi anim zasnie wszystko sobie z grubsza przygotuje ,a czterolatek to juz nie nie,mowlaczek nie musisz przy nim 24 na dobee

Gość mama swoich dzieci
Ja też tak robię i posiłki są, tylko naszło mnie na kombinacje, a nie na schematy. chciałabym coś innego zrobić:) i jestem pod wrazeniem blogów o posiłkach dla dzieci, bo ja bym nie miała czasu na to.

Gość jezuuuuuuuu to zrób
w czasie kiedy robisz te schematyczne posiłki coś innego i nie truj dupy :O ale masz problemy...

Gość mama swoich dzieci
oj tam, w sumie głupie tu baby nic tu nie pogadam

Gość mama swoich dzieci
nara

Gość zastanawiamsie hmmmm
w czaise deszczu dzieciom sie nudzi jezu kiedy te nstki pojda do szkoly okupuja forum nie dal nich i kazdemu temat rozwalaja te podszywy maja byc smieszne? poziom gimnazjum maks co wam daje

Gość gość
Ja gotowalam wieczoramu, jak dzieci spaly. W weekend gotowalam rosol w duzym garze tout czegi nie zjedlismy dzielilam na pol i robilam z czesci polidorowke z reszty zupe krem i do zamrazalnika.