Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyczulony węch czy co

Suszenie prania na powietrzu w dużych miastach

Polecane posty

Kiedy wysuszę pranie w domu - ładnie pachnie, a kiedy latem wystawiam je na balkon - mam wrażenie że potem fatalnie pachnie. Fakt, że nie jest to jakiś intensywny zapach ale bardzo mnie drażni ;/. Mieszkam w Poznaniu. TEZ TAK MACIE? :> ;]

może dlatego że sąsiad pietro wyżej się spuszcza na nie

O matko, jakaś patologia. Suszarni nie masz? Gdzie to pranie wystawiasz? Na balkon???? I sąsiedzi je oglądają????

w nowych budynkach niestety nie ma suszarni ;/. A mieszkałam już w kilku dzienicach - i wszędzie jest tak samo ;]. PS. Mam to szczęście że nie mam widoku na sąsiadów, a balkon na tyle duży że spokojnie można na nim rozstawić suszarkę ;>

Gość okkraglinkaa
przecież jak suszarka niewysoka to żaden sąsiad prania nie będzie oglądał, nie histeryzujmy :/ w bloku naprawdę nie ma warunków na inne suszenie, rozkładanie suszarki w mieszkaniu w środku lata mija się z celem. u mnie niby jest suszarnia, ale bałabym się tam wejść, podejrzewam że nikt od wielu lat już z tego pomieszczenia nie korzystał.

Gość tuztuz
ale masz problem bo mieszkasz w mieście gdzie smog unosi się po prostu kup płyn do płukania tkanin perfumowany daj więcej niż zwykle i wysusz na balkonie powiew powietrza lepiej wpływa na tkaniny niż gnijące w domu

Gość heh tez tak mam hehe
pranie wysuszone na powietrzu "pachnie" mi sloncem tak jakby lekko przypalone, dla mnie to drazniacy zapach bardzo.

Gość lalalum!
ja też suszę na balkonie! o matko, sąsiedzi je oglądają, to straszne! i co teraz?!

Gość u mnie też (warszawa)
tak ja też tak mam, szczególnie brzydko pachnie gdy jest duży wiatr (a wiadomo,że wtedy szybko schnie) dlatego teraz wystawiam na dwór tylko jak nie ma wiatru

Gość nensys
Ja mieszkam w duzym miesce ale w otoczeniu jest duzo drzew i moze dlateo pranie pieknie pachnie :P

Gość nensys
Ooo i ja tez w Poznaniu mieszkam :D