Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ponadprzecientny

Jaki rozmiar

Polecane posty

Temat jest w 100% poważny i bez jaj prosze ;] Jako młody niedoświadczony wrażliwy facet chce zapytać dojrzałe i doświadczone kobiety o to jakiej wielkosci penisy preferują , wiem że nie liczy sie tylko rozmiar ale też takie cechy jak min. umiejętnosci , chęci , wyobraźnia , wrażliwość itp. Lecz w tym temacie interesuje mnie tylko opinia o członkach ;] Więc drogie Panie jakie penisy preferujecie ;> duże(ile) , małe(ile) , grube , cienkie , krzywe , proste ? Mój ma min 19 cm w zwodzie max 20 (mierze na bank dobrze (sprawdzałem w necie jak to zrobić)) jest prosty może ma minimalne zagięcie do góry o ile mozna nazwać to zagięciem , no i jest również ,,estetyczny'' Wiec jaki jest wg. waszej opini ?

Gość eufa.
walni sie w swoj pusty łeb, 20cm :D:D::D:D jezeli chesz uczciwie pisac wszuc fotke z przyłożoną miarką i swoim nickiem na kartce, inaczej jestes zwykłym pustym forumowym debilem jakich tu 90% :D

Gość maałłggoossiiaa
za duży chłopczyku drogi, pochwa jest silnie unerwiona jedynie w początkowym odcinku, a punkt G znajduje się ok. 2,5 cm od jej wejścia nie rozmiar ma znaczenie , oj nie :)

Jeżeli bedzie mi sie chciało to wrócę do tego tematu jutro i wstawie fote bo dzis juz nie chce mi sie robić ale poważnie nie sciemniam ;] tylko na tych fotkach wyglada jakos średnio ale cm będą .

Gość eufa.
możesz przyłożyć na wysokości brzucha przy wacku puszkę po piwie, ona ma ok.16,5 cm więc powinien wystawać ci jeszcze kilak centymetrów ponad puszke i pstryknąć fotke komem. :)

Gość jsrfg
fu! To się przynajmniej przycina!