Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakra

eks mojego chłopaka

Polecane posty

Gość jakra

nie są ze sobą od 1.5 roku. Zobaczyła nas razem zaczeło sie: telefony, spacery pod jego domem, telefony na domowy numer, bo nie odbiera komórki, wpisy na portalach (wywalił ją ze znajomych) ale ona cały czas szuka nowego źródła kontaktu. Drażni mnie to niesamowicie, on stara sie cos z tym zrobić, i niby robi, wyrzucił ją ze znajomych, zablkował w telefonie, ale jak przyjdzie i stoi pod domem to i tak sie na nią natknie. Zaczynamy sie o to kłocic, a jej pewnie o o to chodzi, jakies rady jak poradzic sobie z nią? był ktos w takiej sytacji i osiagnał sukces jak najmnieszym kosztem dla zwiazku? nie chce się o to kłocic z chłopakiem, bo widze ze on sie stara, a ona jakby nic, dalej i dalej.

Gość asdaaadsd
ona to pies ogrodnika sama nie wezmie obcej nie da OLEJCIE JA

Gość Sylwiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
A jak dlugo razem byli? Kto zerwal? O co poszlo? Byla mojego chlopaka tez probowala nas rozdzielic na poczatku naszego zwiazku, mimo ze to ona go zostawila dla innego ale tak jak ktos tu napisal jak pies ogrodnika a raczej suka ogrodnika! ;] Do tej pory na sama mysl o niej krew mnie zalewa, mimo ze minelo juz 7 lat odkad jestesmy razem... Moj facet powiedzial ze ma swoj honor i nigdy by do niej juz nie wrocil, ze bylaby to dla niego obelga, i ze nawet gdyby nam nie wyszlo to jest tyle innych lasek na swiecie ze po co mialby wracac do byles... Gdy spotkasz ja pod jego domem, delikatnie jej wytlumacz zeby sie odjebala ;) suka jedna... hehe ;) pozdrooo

Gość tez cieeekawa
dobra rada to jest aby jej ktos ryj obil pod tym domem jak sie kreci, lub chociaz wyzwal na tej ulicy, ty, twoj starszy brat, ojciec, kolezanki, itp. zadziala tez na pewno narobienie jej wstydu na jej uczelni, w pracy itd za dziala na 1000 %

Gość 34534
ja również uważam, że pomoże tu już tylko rozwiązanie "siłowe" - nie chodzi o to, żeby ją pobić, ale narobić jakiegos obciachu, zaszkodzić jej

Gość jakra
byli razem 5 lat, on zerwał, i jestesmy naprawde szczesliwi, jesli tylko na horyzoncie nie mam jej, nie ma zadnego problemu miedzy nami, mówicie zeby jej walnąc ? hyhy nie zrobie tego, ale na samą mysl - banan na buzi:D

Gość miskaaa4276272724
walnij jej!:)

Gość gadkiii-
a jaki byl powod zerwania?

Gość jakra
on nie chciał z nią byc, nie kochał jej, mówi ze byl z nią z przywyczajnie przez osttani rok zwiazku non stop sie kłocili, i jest to potwierdzona wersja przez jego rodzine, ponoc były ciagłe wojny, bo tamta Pani miała tylko oczekiwania i wciaz była niezadowlona, zły samochód nie takie zarobki itd itp.

Gość gadkiii-
a ladna ona jest?

Gość jakra
wydaje mi sie ze jestem ładniejsza, i tak tez słysze od innych (nie od moich pocieszających mnie kolezanek heh) ale uroda rzecz gustu jak wiadomo:)

Gość wiosjaks
mam ten sam problem:/

Narob jej wstydu .powinno pomoc chyba ze wyjatkowo upierdliwa z niej suka;(

Gość jakra
ale jak narobic jej tego wstydu? przeciez jak zaczne sie z nią uzerac bede wyglądac równie szalenie jak ona:/

Gość jakra
zaczeła wydzwaniac również do mnie do domu, co robic?;/

Gość huihhu
powiedz chlopakowi niech zrobi z nia porzadek, niech idzie do niej do domu i zrobi wstyd przy ludziach i powie ze ma sie odpierdolic od niego a zwlaszcza od ciebie! tu powinien zadzialac chlopak

Gość jakra
on jej mówił, nie raz, przy mnie przez telefon tez;/ moze ona jest psychicznie chora???

Gość jakra
były tez awantury przy ludziach, z 3 razy, przy czym my sie tego bardziej wstydzimy niż ona, bo raczej spokojni z nas ludzie:/ co tu robić?! rozwazam policję

Gość a ja ja jajaja a ja ja
Eee..a czego ona wlasciwie chce??wydzwania do Ciebie do domu i co mowi?? Albo ta awantura na ulicy??o co jej chodzi???

Gość jakra
roznie:/ albo wyzywa mnie ze jej zabrałam faceta, albo ze mu nie pozwalam byc z nią, do niego tez, albo go wyzywa, albo gada ze kocha i prosi o powrót, a awantury, no krzyczy na nas np ze budujemy s woje szczęscie na jej nieszczęsciu, albo inne rzeczy...

Gość simonkato
Ja mialam odobna sytuacje i moj chlopak rowniez zostawil swoja byla , Ona wyprawiala dokladnie to samo co ta nawiedzona Twojego partnera . Nic nie pomagalo , wiec napisalam jej , ze On wie gdzie ja znalezc i jak bedzie chcial to to zrobi , ale niestety narzucaniem sie i natrectwem tylko go odpycha . Wiec dziekuje jej za wspolprace , bo przyczynila sie do tego , ze On dopiero teraz widzi co ma i to docenia , a nasz milosc nigdy nie byla bardziej mocna , wlasnie za sprawa jej narzucania sie . Od tego maila mam spokuj .

Gość Mikołaj75
Mnie na szczęście ominęły podobne atrakcje;) Zresztą wiele można by zarzucić mojej byłej, ale z pewnością nie zniżyła by się do tak żenującego poziomu... Pozostaje mi życzyć Wam obojgu(Tobie i Twojemu partnerowi)wytrwałości i konsekwencji w waszych zmaganiach z ...tą osobą.

Gość makolpa
MAM TEN SAM PROBLEM:/ co robic?:/

Gość majkaopunr
ja tez mam niestety podobny problem:/

Gość ajdal
ok jak ja zostawil to mozna takie zachowanie jeszcze jakos tam zrozumiec. Ale jak zrozumiec zachowanie pindy, ktora sama zostawila dla innego, a jak po latach tylko zobaczyla, ze on jest z inna i jest szczesliwy to zaczela nagle dzwonic, pisac, proponowac spotkania choc jest juz mezatka i ma male dziecko! I jeszcze miauczala, ze niby sie jej z mezem nie uklada glupia suka a ja od razu przejrzalam jej gre ze chce tylko sprawdzic czy on jest jeszcze pod jej urokiem. Moj jej w koncu powiedzial zeby nie dzwonila bo on sobie nie zyczy, od tego czasu jest spokoj. Ale niestety mial satysfakcje, ze ona tak za nim lata, przyznal sie do tego wiec musialam mu postawic ultimatum. Powiedzcie skad sie biora takie psychiczne laski?

Gość Nie każda kobieta taka jest...
Ja nie wiem dlaczego kobiety gdy dowiadują sie ,że ex jest z inną robią takie numery płaczą grożą itp. To naprawdę tak działa? Ja jestem ex... I powiem Wam coś....Mój facet zostawił mnie dwa lata temu. Potem przemyslał i przez całe dwa lata próbował mnie odzyskać. Pisał itp. Jednak ja tylko oschle odpowiadałam na jego zaczepki albo i nie. Mimo ,że wciąż mi na nim zależało ale chyba potrzebowałam wiecej czasu. Teraz jakiś czas temu znowu sie do mnie odezwał. Pisał komplementował dawał sygnały,ze chciałby coś wiecej ze mną. Wszystko było jednoznaczne. Jednak ja byłam nieugięta. Więc chyba postanowił wykorzystać ostatnią szansę często często opisywaną w poradnikach"Jak odzyskać ex kobietę" I napisał mi ,że jest taki szczęśliwy ,że ma kobiete i z nią mieszka. I tu popełnił błąd duzy. Ponieważ ja zamiast latać szaleć itp. tak jak ex kobiety waszych facetów napisałam krótko ,że w tej sytuacji nie mogę i nie chce utrzymywać żadnych kontaktów.Pożegnałam sie i dla mnie jest koniec. On po tej wiadomosci zaczął gorączkowo pisać proponować mi spotkanie ale olałam to wszystko i dla mnie jest definitywny koniec naszej znajomośći. Mam swoją godnośc honor...i nie potrafię inaczej. Sądzę ,że on mnie okłamał z tą niby kobietą. Bo jeszcze kilka dni wczesniej pisał ,że chce mnie chronić dbać itp. Starał sie pisać codziennie juz od rana. Baa nawet przysłał mi piosenkę która była dosyć jednoznaczna....a tu nagle ma kobiete....na dodatek z nią mieszka;) Co jest dziwne bo pisał do mnie do późnego wieczora każdego dnia....wiec niby jaki kiedy z nią spedzał czas:) W każdym razie dziwi mnie ,że inne kobiety robią takie numery....i Co takimi kobietami kieruje?

Gość hujatan
też chciałabym to zrozumieć:/ mam tak samo, przez eks zaczynamy się kłocic, bo ile można znosić to, ze ona pisze i pisze, nawet jesli on jej nie odpisuje, i pokazuje mi te smsmy;/ gdzie godnośc i szacunek do samych siebie tych bab?

Gość javiem
to laski bez honoru. Jak można się tak ponizac?Nigdy tego nie zrozumiem...Wydaje mi sie, ze one to robią z zazdrosci, ale nie wynikajacej z samego uczucia, tylko z faktu, że ich były partner jest szczesliwy, ze mu się powodzi, a one są same jak palec . To ich boli. Ale dziewczyny , skoro w takiej sytuacji wasi faceci zachowują się w porzadku i robia wszystko, zeby kontaktu z byłą unikać to nie kłóćcie się z nimi, bo generalnie to nie ich wina, ze mają nienormalne eks. Zachowajcie klasę, pokażcie mu, że nie jesteście zołzami, ze jesteście lepsze od ich byłych. Złosć kierujcie tylko na te dziewuchy...

Gość javiem
to laski bez honoru. Jak można się tak ponizac?Nigdy tego nie zrozumiem...Wydaje mi sie, ze one to robią z zazdrosci, ale nie wynikajacej z samego uczucia, tylko z faktu, że ich były partner jest szczesliwy, ze mu się powodzi, a one są same jak palec . To ich boli. Ale dziewczyny , skoro w takiej sytuacji wasi faceci zachowują się w porzadku i robia wszystko, zeby kontaktu z byłą unikać to nie kłóćcie się z nimi, bo generalnie to nie ich wina, ze mają nienormalne eks. Zachowajcie klasę, pokażcie mu, że nie jesteście zołzami, ze jesteście lepsze od ich byłych. Złosć kierujcie tylko na te dziewuchy...

Gość majkaopunr
ja tak robię, że zła jestem tylko na nią, ale to naprawdę męczące takie nękanie