Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przemęczonaMama

Kto dziś ma

Polecane posty

Gość przemęczonaMama

taki słaby dzień jak ja,że nic się nie chce? Nawet dziecko przyniosło sobie koc i przykryło na kanapie wtulając w podusię.

ja tez... lozka jeszcze nieposcielilam i to jest bardzo niebezpieczne bo moge zaraz tam spowrotem wyladowac i nie wychodzic do konca dnia

Gość przemęczonaMama
To co wczoraj robiłaś?

Gość przemęczonaMama
To sporo. Ja trochę porządków pranie zrobiłam a potem do roboty na 11 i do 21 Wróciłam około22.30 rano nie chciało mi sie wstawać choć planowałam że gdyby pogoda ładna była zabiorę dziecko na rowerowa wycieczką pt. ,,Na szlaku placów zabaw" bo próbuje zaoszczędzić na płatnych bawialniach by zakupić potrzebne mi do pracy materiały. Jednak pogoda kiepska,mokro i wietrzne a dziecko daje znaki że nie ma za bardo ochoty.

Gość ksdkjkkkkkk
ojejeee.....przemęczone mamusie:O:O ruszcie sie do pracy to wam przejdzie zmęczenie leniwe krowy:O

Gość przemęczonaMama
I nie śpisz? Ja tam ciążę przespałam i prawdą było że potem nie spałam rok po urodzeniu dziecka i teraz sie zdarza że musze wstac w nocy.

no ostatnio chodze spac z kurami a wstaje o 10. wiec w nocy dlugo spie. w dzien tez bym z checia zasnela ale potem dojsc do siebie nie moge

Gość przemęczonaMama
ksdkjkkkkkk A ty kto? Zmiataj stąd do roboty bo jak cie szef namierzy że zamiast pracowac bierzezsz pensje za pieprzenie głupot na kafe to cie wyleją. A jak jesteś kura domową to do garów a nie się tutaj kompromitujesz.

Ja mam dziś taki dzień. Marzy mi sie łóżko, koc na same uszy i zamkniete drzwi do sypialni. Czekam na męża i spelnie swoje marzenia :D

Gość przemęczonaMama
No tak ile spać można. Ciąża to taki dziwny stan Z jeden strony zzujesz się silna i zdrowa a z drugie jak inwalida

Gość przemęczonaMama
wiosenna mama witaj! Jak tam dzieciaczki,zdrowe już?

Gość przemęczonaMama
O rany! Współczuje.

Gość przemęczonaMama
Tak zerkam co tam porabia moja pociecha Maluje pędzlem ścianę i wrzuca zabawki do słoika z brudną wodą po farbach do malowania :-/

Gość przemęczonaMama
O MÓJ BOŻE!